Max Payne és Max Payne 2 remake készül

Szerző: xoki | 2022. April 07. | hír | 15 hozzászólás

Jó hír érkezett azok számára, akik a Max Payne és a Max Payne 2: The Fall of Max Payne felújított verzióival szeretnének játszani, ugyanis a Remedy és a Rockstar Games összefogásának köszönhetően végre elkészülhet mindkét rész remake-je.

Valószínűleg senki sem számított a Remedy bejelentésére, de a fejlesztőstúdió tényleg elkészíti majd a két klasszikus cím remake-jét. A két játék egy csomagban érkezik majd PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re, de a megjelenése sajnos még jóval odébb lesz. A játékok jogait a Rockstar Games anyavállalata, a Take-Two birtokolja, aki zöld utat adott a projektnek, amelyhez a Remedy saját, Northlight grafikus motorját fogja használni. A fejlesztőcsapatra jellemző AAA-projektre számíthatunk, amelyet a Rockstar fog finanszírozni.

A Max Payne és Max Payne 2 a maga idejében - és sokak számára még most is - az akció műfaj két legmeghatározóbb címei voltak. Különösen az első játékról mondható el ez, melynek egyedi mechanikái később valamilyen formában több játékban is látható volt.

no cover
no cover
Max Payne 1&2 Remake
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, TPS
Fejlesztő: Remedy Entertainment
Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MC MaRcI avatar
Az azért kemény lesz mikor lassított felvetelben vetodsz és szarrá lövöd az ellent és közben darabokra hullik a vakolat stb...
Ha már control szintű látvány lesz
0
0
0
0
yorgash avatar
Remélem Control féle Ray Tracing lesz benne legalább, sötét hangulat mellé. Max Payne 1-2 nagyon ütött...
0
0
0
0
Arrrni avatar
Nekem ettől csak 1 félelmem van, ami pont a Northlight engine, nekem nagyon nem tetszett sem a Controlban sem a Quantum Breakben, valahogy a felületek, fény-árnyékok, nem tudom jól leírni, nekem egyáltalán nem jön be az általa elénk tárt látványvilág...

Jobb lett volna egy Rage engine a Rockstartól, de ez csak privi vélemény.
0
0
0
0
💬 3
Payphoner avatar
@Arrrni: Hát arra ott van a Max Payne 3. Az a GTA 5 motorja. És persze szép meg jó játék volt de az eredeti max payne játékokhoz kell egy sötét árnyékokban ügyess engine.
0
0
0
0
Arrrni avatar
@Payphoner: Igen, végül is tök igazad van 🙂
0
0
1
0
Payphoner avatar
@Arrrni: Ettől függetlenül értem miről beszélsz mert játszottam a Controllal is meg a Quantum Breakkel is és tud szemzavaró lenni néha. Bár tegyük hozzá hogy nekem a mai játékok nagy része zavarja a szemem. Mert annyi féle fajta grafikai beállítás van már hogy ha nem erős a géped hiába veszed fel a felbontást az egész játék egy homályos katyvasz. Ezért szerettem régen konzolon játszani mert ott minden úgy volt beállítva hogy jó legyen az FPS és a grafika is. Az itthoni 4k-s 43-as samsung TV-re ha kiteszem a régi PS3-at amiben nagyrészt 720-ban futnak a játékok akkor egész szépen megy minden. Régen néha-néha vettem új játékokat a PS3-ra meg dübörgött a használt piac. Most ps5-nél 27 ezer forint egy játék na hagyjuk. Meg már nem is vannak olyan címek amik érdeknének. Nagyrészt a Retro gameknél maradok meg a multi
0
0
0
0
xCube avatar
Nem érzem feltétlenül szükségesnek a felújítást, de nem is vagyok szomorú. Jó az alap, jók a fejlesztők, nagy baj nem lehet.

Az első rész annak idején egyike volt a grafikai fejlődés úttörőinek, így nagyon remélem, hogy lesz majd visszakapcsolási lehetőség.

@xoki: Az utolsó mondatban van egy fogalmazási hiba.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Végre nem olyan arca lesz Maxnek, mint aki éppen beszarik a gatyába. :D
0
3
0
0
laca87 avatar
na, végre valami érdekes
0
0
0
0
sean avatar
Kíváncsian várom mit hoznak ki belőlük, mindkettő nagy kedvenc. Bízok benne hogy a Remedy nem okoz csalódást.
0
0
0
0
cabus26 avatar
Inkább a régiek indulnának el modern gépeken,pl ryzen CPU-val,ne kelljen annyit mókolni. Tökéletesen jók,úgyios csak elbaxnák.
0
0
0
0
💬 3
bigfooot avatar
@cabus26: Pontosan, régiek mai napig brutal élvezetesek
0
0
0
0
foley951 avatar
@bigfooot: Ez igaz, de az eredeti részeket fejlesztő cég csinálja, szóval nincs minden veszve.
0
0
0
0
Thespartan avatar
@cabus26: Nemtudom az miért probléma, ha kiadják ráncfelvarrtan a 2 játékot. Sokan meg ezt várták/várják. Egyébként opcionális kinél mi váltja ki, hogy nem indul el. Nekem kb. minden generációnál (pc fejlesztés) elindult pl. a 2. része zökkenőmentesen. Egyébként csak idő kérdése és a patchek helyrehoznák. Azzal egyetértek ugyan, hogy a start mindig okádék, de ez nem csak a R*-nál van így..
Kicsit cinikus leszek. Azt már tényleg nem várhatjuk el, hogy jó start-tal induljanak a játékok, elvégre már 2022 van. "Minden" cégnek az utóbbi kb. 10 évben csak a lóvé a lényeg, de egyre jobban, mi perkáljunk, aztán ha hanyatlik az elkészült MŰ, akkor meg dobálják ki a patch-eket hozzá, ami valamelyest javít, de nem köszöböli ki teljesen az amúgy elég banális problémákat.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció