Mass Effect: Andromeda - elrajtolt a trial verzió

Szerző: xoki | 2017. March 16. | hír | 24 hozzászólás

A sokak által várt Mass Effect: Andromeda hamarosan mindenki számára elérhetővé válik, de előtte a PC-seknek és Xbox One-osoknak lehetőségük van a játék kipróbálására.
A próbaverzió Xbox One-on az EA Access felhasználók számára érhető el, míg PC-n az Origin Access előfizetői játszhatnak vele. Értelemszerűen ez azt jelenti, hogy a PS4 játékosok ebből kimaradnak.

Már pár hete tudni lehetett, hogy erre lehetőséget kapnak az említett játékosok, most erről kicsit bővebb információ is kiderült. A trial 10 óra játékidőt tartalmaz, viszont ennyit nem tölthetünk el a történetmódban. A Bioware elmondása szerint körülbelül 5 órát játszhatunk így, a többi játékidőt viszont kihasználhatjuk a többjátékos módban. Más korlátozást nem tartalmaz majd a játék. Ahogy mindig, most is megmaradnak az elért eredmények, amelyek átvihetők lesznek a játék teljes verziójába.

A Mass Effect: Andromeda teljes egészében március 21-én jelenik meg.

Mass Effect: Andromeda
Mass Effect: Andromeda
Mass Effect: Andromeda
Megjelenés: 2017. March 21. (PC)
Műfaj: Akció, TPS, Akció RPG
Fejlesztő: BioWare
Hozzászólások: 24
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Az animációkon mint ha 6 évesek dolgoztak volna, elég szánalmas lett bár ezekben az években már ez a megszokott színvonal 😀 Optimalizációt lehet szidni, de kint van az 1080Ti haladni kell a korral, nem lehet rá nagyon mit mondani, vagy veszel 1080 SLI-t. Grafikai beállításoknál senki ne várjon nagy változásokat a medium high és egyebek között mivel nem pc exkluzív, szokásos port csak. 😀
0
0
0
0
no avatar
krizsa66: Igen, én 9,5 órát beletettem, de jó komótosan, nem előreszaladva. Sztem nagyon gazdag, és tartalmas. Nagyon átjön a Star Trek érzés, hogy ti vagytok a pionírok, mindent meg kell oldani. Jó a felütés, engem elkapott a hangulata. Remélem a végéig kitart. Amint lentebb írtam (és elfogadva enslaved véleményét), a grafika az én konfigomon nem tud viribülni (ez legalább annyira konfig hibája, mint a grafikájé). Nagyon sok mindent lehet(ne) állítani, ha ennek volna értelme. Én 2 órát játszogattam, tologattam, kapcsolgattam a kapcsolókat, de csak a frame értékében tapasztaltam jelentős változást. Amit felrónék a készítőknek (ha szabad ilyet tennem), hogy nem érzem a különbségeket. Ha már egy 4-es skála van a preset grafikára, akkor legyen érezhető látványbeli különbség a medium és high között. Nálam nincs. Ehhez jön az, hogy a presetek mellett a customba tovább lehetne (elméletben)árnyalni a dolgokat. Ezek szerint tehát a 4k textúra az eredeti és ezt redukálja le kisebbre a gép. És hát ez a megjelenítésben egy alacsonyabb (értsd high/1080p - ami az ajánlott beállítás a Bioware szerint: erre írták ki a gépigényt!!!!) a "nem túl meggyőző" képet mutat. Leegyszerüsítve: high 1080p-n ronda ahhoz képest, amit a videókban láttál. Egyes cikkekben olvashatsz olyat, hogy a jelenlegi felső kategóriás kártyák sem tudják élvezhetően hozni a 4k-s ultra beállítást. Igen, ez a jövőnek készült. Nálam a medium még belefér, teljesen jól játszható - majd egyszer az is eljön, hogy csendesen sírdogáljak a boldogságtól és a látványtól, de ez nem most lesz. 😀
0
0
0
0
krizsa66 avatar
P3troczy: Téged is jócskán fel kéne már törni... 😂
0
0
0
0
WeKing avatar
55 perce tag... inkább máshol trollkodj haver... komolyan beregisztráltál csak azért, hogy ide okádd a hülyeségedet? 😃
0
0
0
0
no avatar
Remélem amilyen igénytelen lett a kinézete éppen olyan gyenge lesz a védelme is és hamar fel lesz törve.... 😆
0
0
0
0
enslaved avatar
Nem rossz játék, 12 giga ramot eszik, és egy 1080 - al nem lehet kimaxolni 1440p - ben a stabil 60 fps - hez.. Na majd a TI - vel, bár kérdés 4k - ban mennyit fog bírni. Ez a jövő, ezért is készülnek ilyen kártyák.
0
0
0
0
krizsa66 avatar
Esetleg valaki kis is próbálta ha már a trial verzióról szóló post alatt vagyunk vagy itt is csak a "húzzuk le az Andromeda animációit" téma megy?!
0
0
0
0
Fenimor avatar
Ezt már nem lehet egy napon említeni az előddel, trabiból sem lesz merci.
0
0
0
0
no avatar
Én már 1 hónapja elő rendeltem és az eddig látottak alapján nem bántam meg.
0
0
0
0
Twist avatar
Vajon hány befejezése lesz? És azok milyen színt kapnak?
0
0
0
0
Maxidrake avatar
Erre a gagyizásra rácáfolnék. Én 5 óra alatt semmi megbocsájthatatlannan nem találkoztam. A hangulata nagyon ott van. Persze ízlések és pofonok. Nekem tuti vétel. Minden percét élveztem. És még fogom is a maradék 5 órámba. Ennyi idő alatt én még nem értem el a játék sztori korlátját, aki szeret minden küldetést megcsinálni és felderíteni, annak bőven van tartalom. Szuper játék. Nagyon várom a teljeset.
0
0
0
0
no avatar
De érdekes a The Witcher 3 Wild Hunt is tele volt hibával mégsem nyavalygott érte senki. Ott nem a grafikai hibáira gondolok hanem arra az ezernyi idegesítő bugra. Na de az is király játék és szerintem ez is az lesz a hibái ellenére.
0
0
0
0
no avatar
Persze mindenki mást preferál, más miatt tetszik neki a játék. Azért vannak benne gázos dolgok. A "High" beállítás full hd-n ne nézzen már ki úgy, mint az első rész (Értem ezt a Hyperionra a játék elején). Ha beállsz a nagy kivetítő elé, és elnézel a terem vége felé, akkor 15-20 lépésen túl elmossa a képet - az egyik orvos arca konkrétan massza. Ha felnyomod a scale-t 2.00-ra akkor szép meg minden, de az a 4k - viszont az sem állkapocsrepegető, de egy gyengébb konfig ott reccsen ketté. Nem lett kiforrott, nem jól skálázható. Ami az eddigi játékidő alatt nagyon tetszett az az űrrepülős rész. A Nexuson indokolatlanul nagy droppok vannak (45-ről 14-re). Ez pedig akkor optimalizálási gond lesz. (A bolygón a villámokkal, robbanásokkal, harccal, gránáttal biotikával sem esett le). Amit beleraktak az impozáns, de sajna igaz az (nem tudom kitől van) az idézet, hogy a CDProjekt az a cég lett, ami A Bioware is lehetett volna. Így a trial alapján: https://www.youtube.com/watch?v=HiRDJLcYua0
0
0
0
0
susguy avatar
Én sem emlékszem arra, hogy nagyon reklámozgatták volna az animációkat, a végtelen számú előzetesből pedig lehetett rá számítani, szóval nem nagy meglepetés.
Viszont azért hozzá kell tenni, hogy nem ugyanazért rosszak itt az animációk, mint az első részekben. Ott még a technikai korlátok miatt volt olyan, amilyen, addig mentek el, amíg a motor engedte. Itt párszor olyannal próbálkoztak, amit egyértelműen nem bír jól kezelni a motor. Lásd Fallout 4, egy olyan motorba próbáltak "élethű" animációkat beletuszkolni, ami akarva sem képes rá. Szerencsére itt (eddig) több volt a nem rossz vagy kifejezetten jól kinéző animáció.
0
0
0
0
gigazte avatar
Továbbra is azt mondom, hogy fel van fújva az egész, és nem ez a legfontosabb ebben a játékban. Simán alkalmazkodni lehet hozzá. Ecsetelhetem itt, de szerintem akkor is erre fog kilyukadni mindenki, ha már pár újság, és 100 oldal lehozta cikkben. Ott van pl. a Horizon Zero Dawn, ott jók az arcanimációk? Nem! Mégis egy kiváló játék! Az ígéreteket meg nem az animációkra tették! A mozgástani aberrációkat meg patchekkel simán orvosolni lehet! Egy játékot élvezni kell, és nem képkockánként kielemezni!
0
0
0
0
bencsikpeti4 avatar
Szerintem az érzelmek jobban látszódtak a régi Mass Effect-ben mint ebben (igaz ott sem volt gyönyörű a faceanim) és egy karakterközpontú játékban elég fontos hogy ne droid legyen az összes szereplő 😕 és azért lett felkapva mert nem ezt ígérték... (amúgy amelyik játéknál ígérgetnek hogy ilyen jó meg olyan jó lesz az az esetek 90%-ban szar lesz lásd No Mans Sky Division is ilyen volt az elején)
0
0
0
0
WeKing avatar
Olvasom a hozzászólásokat közben meg ülök a kis hype vonatomon.... 😊
0
0
0
0
gigazte avatar
Elismerem az animációkkal nem minden oké, de egyébként egyik részben sem volt kimagasló a face animation! Itt ennél a játéknál is csak úgy fel lett kapva...
0
0
0
0
atemi105 avatar
Port milyen? origin access-esek, hogy megy a gépeteken?
0
0
0
0
Ironshaq avatar
Sajnos óriási csalódás.Örülök hogy az Origin Accessre rászántam magam és így nem kell 15k-t kifizetnem ezért a játékért.Lehet hogy egyszer,számtalan patch után jó játék lesz,de jelenleg nem az.Ennek a játéknak még legalább fél év fejlesztési idő kellett volna,csak azt nem tudom hogy az utóbbi 5 évben mit csináltak...
0
0
0
0
bencsikpeti4 avatar
@gigazte Tudom de az EA az "anyacég" ők azért bele szólnak 1-2 dologba és biztos sürgették a BioWare-t a kiadással azért ilyen a játék.
Nem is a bugok ami miatt rosszabb lett a vártnál (azt majd patchelik) Az a legnagyobb gond hogy semmi érzelem nincs a karakterek arcán és a Mass Effect az egy kifejezetten karakterközpontú játék (az 1. részben jobb volt a face animation)
0
0
0
0
gigazte avatar
de az EA-től nem is nagyon számítottam másra

Az EA még mindig a kiadó, és nem a fejlesztő...
0
0
0
0
bencsikpeti4 avatar
Abból amit láttam meg hallottam jó gagyi lett sajnos 😞 (de az EA-től nem is nagyon számítottam másra)
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció