Másik stúdióhoz került a Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Szerző: xoki | 2022. May 04. | hír | 3 hozzászólás

A Ubisoft körülbelül két évvel ezelőtt villantotta meg először a Prince of Persia: The Sands of Time felújított változatát. A remake-et ért kritikák miatt a kiadó gyorsan elhalasztotta a projektet, hogy a visszajelzésekhez mérten korrigálni tudjon a játékon. Ezt később újabb halasztások követték, most pedig már egy teljesen új stúdióra bízták a fejlesztést.

A Prince of Persia hivatalos Twitter-fiókja múlt éjjel jelentette be a változást. A The Sands of Time Remake-en eredetileg a Ubisoft Pune és a Ubisoft Mumbai dolgozott, de a projekt most már a Ubisoft Montréal, a Prince of Persia: The Sands of Time eredeti fejlesztőinek fennhatósága alá került.

A Prince of Persia: The Sands of Time Remake fejlesztése jóval a leleplezés előtt elkezdődött már, de a rajongók reakciója az új vizuális stílusra hazavágta a Ubisoft terveit. A kiadó a 2023 márciusában bezáródó pénzügyi évében szerette volna kiadni a felújított játékot, de a stúdióváltás miatt valószínűleg tovább halasztják majd.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake
Prince of Persia: The Sands of Time Remake
Prince of Persia: The Sands of Time Remake
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Kaland, Platform, Puzzle
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Hat amilyen szutyok volt az elozetese, kb. ez maradt az egyetlen lehetoseguk, elvenni attol a csapattol ezt a remake-et. Hogy nezett mar ki, bakker: [LINK]
1
0
0
0
cabus26 avatar
😂😂😂😂😂😂😂
0
0
0
0
downuser avatar
Warrior within marad a kedvenc. Meg mikor menekülni kell a Dahaka (idő ördög=időrdög) elől, az valami fenomenális.
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció