Marvel's Avengers: késik a Kate Bishop DLC

Szerző: xoki | 2020. October 18. | hír | 11 hozzászólás

Egyre több játékos hagyja ott a Marvel's Avengerst annak különböző problémái miatt, és ez különösen aggasztó lehet a fejlesztők számára, hiszen a játék alig néhány hete, szeptemberben jelent meg. Ettől függetlenül bíznak abban, hogy az új tartalmakat és javításokat követően sokan visszatérnek majd.

A Crystal Dynamics részletes közleményben fejtette ki a terveit, amelyben belátták, hogy a játék rajtja nem sikerült valami jól, és ezért bocsánatot is kértek. A közösség által legjobban várt funkciókra is kitértek, amelyek az elkövetkező néhány hónapban be is kerülnek majd a játékba. Ezeken kívül a hibajavítások élveznek prioritást, amellyel kapcsolatban felhívták a figyelmünket a PC-s fagyásokra, melyeket állítólag a különböző GPU driverek okoznak, és jelenleg az Nvidiával együtt próbálnak megoldást találni rá.

A javításokra szánt extra idő miatt sajnos késni fog a Taking Aim DLC, amellyel Kate Bishop érkezik majd. Az új dátumot nem fedték fel, ugyanis a Crystal Dynamics csak annyit mondott, hogy októberben már biztosan nem fog elérhetővé válni. A fejlesztőcsapat köszönetképpen az alábbi extrákat tartalmazó csomagot adja majd minden játékosnak: 1500 credit (amely elegendő egy legendás skinre is), 7000 unit, 250 upgrade model, 20 DNA kulcs és egy Sarah Garza inspirálta névtábla.

Marvel's Avengers
Marvel's Avengers
Marvel's Avengers
Megjelenés: 2020. September 04. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Crystal Dynamics, Eidos Montreal, Nixxes Software
Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Nekem kikapcsol a gépem a Kate Bishop dlcnél. A reassemble kampányt gond nélkül végigtoltam. 52 órát játszottam vele.Lenovo Legion 7 gépem van, i9 cpu-val, rtx 3080 as , 16 gigás kártyával.Mi lehet?
0
0
0
0
Zsolt115 avatar
Én nagyon crasht nem tapasztaltam magam a részéről de a matchmaking valami szörnyű! Ha az javítva lesz akkor adok neki még esélyt
0
0
0
0
Axel19 avatar
Szerintem egész jó játék! 😀
0
0
0
0
💬 1
enslaved avatar
@Axel19: Szerintem sem rossz, a gyerkőceim meg imádják. Mondjuk én csak a kampány részt játszom, azzal nem volt gondom eddig különösebb, a srácok néha panaszkodtak a multi végett, de majd javítják, sajnos egy jó ideje ez már így a megszokott. Szerintem majd az új AC is olyan lesz, hogy sorba jönnek rá majd a patchek😊
0
0
0
0
Memento Mori avatar
Kit érdekel? 😃 Mire megjön már nem lesz egy tetves játékos sem aki játsszon vele. 1500-2000 ember játszik vele maximum egy időben. Egy nemrég megjelent játéknál az elég szar. Főleg hogy elég sokat vártak a játéktól. A playerek és a készítők is. Csúfos kis kudarc lett ez. Még jó hogy nem vették meg a licence-t a filmszereplőkre. Az csúnya deficites meló lett volna. 😂
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
Hát ezt nem bírom feldolgozni 😞
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
Nehezen oldják meg az átskinezést ? 😃
0
0
0
0
Apor avatar
Maradok a 2009-es Rozsomák játéknál, az q...vajól meg lett csinálva.
Kábé 10-szer végigtoltam.
0
0
0
0
Belchior10 avatar
Persze, hogy otthagyják. Elég unalmas, főleg az online része. Remélhetőleg ez változni fog, amennyiben tartják az ígéretüket, hogy hosszú távra terveznek a játékkal.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció