Már tízmillió eladott példánynál tart a PlayStation 5

Szerző: Pafry | 2021. July 30. | hír | 10 hozzászólás

Tavaly novemberi debütálása óta legutóbb februárban kaptunk pontosabb adatokat arról, hogyan is fogyott a PlayStation 5 az első negyedévében. Akkor 4,5 milliónál állt a számláló, amivel már akkor is a Sony konzoljai közül a valaha volt legjobb rajtot tudhatta magáénak.

Most a japán vállalat közzétette a legújabb számokat, melyek tanulsága szerint a konzolból július 18-án adták el a tízmilliomodik példányt, ezzel a PS5 a még mindig fennálló készlethiány ellenére továbbra is töretlen lendülettel bír.

A PlayStation vezérigazgatója, Jim Ryan nyilatkozata szerint továbbra is azon vannak, hogy a PS5 a lehető legkönnyebben elérhető konzollá váljon mindenki számára, és igyekeznek kiszolgálni a hihetetlenül nagy vásárlói igényeket. Játékok terén továbbra is a Marvel's Spider-Man: Miles Morales vezet az eladásokat tekintve, ebből 6,5 millió körüli példány fogyott, de a múlt hónapban megjelent Ratchet & Clank: Rift Apartból is elment már 1,1 millió, ami egészen kiemelkedőnek számít.

Itthon Magyarországon egyelőre még erősen készlethiányos a konzol maga, alig kapható fizikai formájában néhány helyen, ám remélhetőleg hamarosan hazánkba is többet tudnak majd szállítani.

Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Március 10.én rendeltem a konzolvilágtól Július 18. Án hívtak hogy megérkezett kérem e? lehet hogy az enyém a 10milliomodik?😀
1
0
0
0
💬 1
Pafry avatar
@Pacquiao: Nem kizárt 😄
0
0
0
0
no avatar
Lenne ez már a duplája is bőven, ha nem lenne kegyetlen chiphiány 😄
0
0
0
0
ExtazYexe avatar
Nem lehetetlen beszerezni normális áron. Rendelés napjától "csak" 1 hónapot vártam és meg is kaptam a lemezes változatot. :D
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@ExtazYexe: Én tavaly voltam ugyan így a 30-as kártyával, úgy érzem a PS5 is erre a sorsra fog jutni rendelés szempontjából 😄 Elvileg Alza központi Show Room-ba hamarabb hozzájut az ember a rendeléséhez, csak ki kell menni érte de annyit bőven megér 😄 Kena-t már azon akarnám tolni 🦄
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Továbbra is várok, hogy legalább egy all digital kiadást megtudjak vennni normális fogyasztói áron. 😁
0
0
0
0
💬 4
santakigyo avatar
@Arthur Morgan: Ősszel ha hazamentem tervezek egy lemezes kiadást venni. Viszonylag jó áron lehet hozzájutni ha nem kéztől veszi az ember.
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
@santakigyo: webshopból tervezném én is venni ha lenne raktáron. Nem valami tirpák nyerészkedőtöl 😀
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Arthur Morgan: Nem félek tőle, hogy, nem lesz. Kéztől semmiképp se és nem azért mert drága, csak valahogy a garanciát ilyen értéknél szeretem biztosra tudni.
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@Arthur Morgan: jofogas.hu-n és társain már kapható 180-200 ezer környékén, garanciával. tudom lehetne olcsóbb is de ha valakinek annyira kell, mi éri meg jobban az a +50 ezer forint vagy előreláthatólag még több hónap várakozás?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció