Már minden platformon tölthető a Resident Evil 4 Remake demója

Szerző: xoki | 2023. March 10. | hír | 21 hozzászólás

Múlt éjjel a Capcom Spotlight stream keretein belül a kiadó leleplezte a Resident Evil 4 Remake demóját, amelyet már most, két héttel a teljes játék megjelenése előtt letölthettek PC-re, Xbox-ra és PlayStationre.

A Resident Evil 4 Remake demója – hivatalos nevén Chainsaw demo – betekintést ad a játék elejébe, amikor Leon felfedezi azt a falut, ahol a játék nagy része játszódik. A korábbi Resident Evil demókkal ellentétben ezúttal nincs időkorlát, annyit csatangolhattok a teljes verzióból kiragadott pályarészen, amennyit csak szeretnétek.

Az eddigi visszajelzések alapján nagyon sokan elégedettek a felújítással, és remélhetőleg a teljes változat sem okoz majd csalódást senkinek. A Resident Evil 4 Remake március 24-én válik majd elérhetővé PC-re, Xbox Series X/S-re, PS5-re és PS4-re.

A demót az alábbi linkek egyikéről tölthetitek le: Xbox Store, PlayStation Store, Steam (PC).

Resident Evil 4 Remake
Resident Evil 4 Remake
Resident Evil 4 Remake
Megjelenés: 2023. March 24. (PC)
Műfaj: Akció, Túlélő-horror
Fejlesztő: CAPCOM
Hozzászólások: 17
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
sinis avatar
Már az eredeti is nagyon jó volt, nagy kedvencem volt.Durva, hogy repülnek az évek... Még Ps2-n vagy 15 éve.... Demot kipróbálva alig várom, hogy folytathassam🤩
0
0
0
0
no avatar
Bent a faluban a láncfűrészes rész csak nekem volt egy kcsit nehéz? az eredeti játékban szerintem sokkal könnyebb volt. itt nagyon sokan vannak és sok az életük is szerintem. Ettől független teteszik a játék csak kicsit meglepődtem itt.😅
0
0
0
0
💬 2
datguyKSZ avatar
@arnold892: Jól látod a dolgokat, én is néztem egy nagyot mennyien jöttek egyszerre. Majdnem ki is nyirtak pedig az eredetit professionalsben is végigvittem már.
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
@datguyKSZ: Úgy néz ki a fejlesztőcsapat túl sokat dark souls ozott szabadidejében.
Nagyon durván nerfeltek már így a legelején is.
hát akkor még mi lesz itt 24.én, csóró kutyát is kinyírták aki segítene később az el gigante nál, a templom toronyba is ha felmegyünk leszakad alattunk.
0
0
0
0
Fearlessmnk avatar
Nos,lesz mivel eltöltenem az unalmas perceimet úgylátom a hétvégén.
0
0
0
0
no avatar
Le a kalappal ha a játék is ilyen jól fog futni.
(Azért bug-okra kíváncsi leszek, mert a demoban volt pár karakter, textúra egymásba csúszás, textúra szétesés itt ott. Illetve az enemy-k mozgása kicsit sete suta, volt hogy befagytak az animációjukba. Kétszer nyomtam végig biztos ami biztos.)
0
0
0
0
💬 3
Thespartan avatar
@christoferus: Biztos, hogy ki lesznek küszöbölve ezek. Mivel ez egy demo, így mindent, a teljes játékban létező elemeket le kellett szűkíteni A-tól Z-ig, amit a demo tartalmazhat. Erre tudok gondolni.
Apropó én csak kipróbáltam, kb. 15p erejéig, nekem nagyon átjön minden szempontból, viszont az már "aggasztó", hogy már egy 3080 is lassan kevés lesz és akkor még 1080p-n ráadásul! (60-80fps)
0
0
0
0
no avatar
@Thespartan: Általában én is aggályosnak találom ahova tart ez a gépigényezés annak ellenére amiket kapunk (Forspoken és HL egy vicc).
Viszont ha a teljes úgy fog futni mint a demo, nekem 1440p-ben minden max, kivéve textúrában, 2GB Vram (több nem fér bele), így tartja a 45-55fps-t 2060-al.
0
0
0
0
Thespartan avatar
@christoferus: Igen, az jó lenne, ha legalább ezt az fps-t tartaná, amit a demo-ban produkál.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Kipróbáltam konzolon.Szerintem nagyon jó lett.
0
0
0
0
enslaved avatar
Hosszú lesz még az a két hét🙄 Mondjuk addig talán a végére érek a Hogwarts - nak, nagy nehezen a Kena - t sikerült végre befejeznem. El vagyok maradva nagyon a játékokkal mostanában.
1
0
0
0
💬 6
Xsite avatar
@enslaved: Semmit sem szabad sürgetni, nem maradsz le semmiről, élvezd ki a pillanatokat! 😁
0
0
0
0
enslaved avatar
@Xsite: Persze, ahogy az időm engedi. Mindenesetre ha nem vettem volna meg végül a Hogwarts - ot, azt sem bántam volna annyira. Először érdekesnek tűnt a "virágbolti" verzió kipróbálása alapján, szeretem a Potter világot, de valahogy már unalmas számomra több óra után. Komolyan mondom, inkább játszanám ki még egyszer a Kena - t🙂
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
enslaved avatar
Nem a hosszúság a fő problémám, hanem valahogy unom már kissé ezt a sok párbeszédet, vagy nem tudom. Valami hiányzik. Az Uncharted - ben is volt társalgás bőven, de ott minden olyan egyértelmű volt, mindig jókor jöttek a harcok, mozgalmasabb volt az egész, sokszor a Tomb Raidert juttatta eszembe. Szerintem sehol sem lesz ez a játék mondjuk az AC több mint 400 órájához képest, vagy mondjuk a Divison 2 200 órájához képest kampány módban. Nem rossz ez a játék, de olyan szüneteltetős, nincs meg az benne mint egy The Last of Us - ban, Kena - ban, Resident Evilben, God of War - ban, stb. számomra, hogy alig tudjam letenni a végéig.
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
enslaved avatar
Én sosem multizok, nem az én világom. Egyébként meg kezdem már érteni, hiszen a Witcher sem volt soha az én világom, ugye eleve ki nem állhatom az rpg - ket, én azt szeretem, ha főleg csak akciózni kell, fejleszteni meg csak ha nagyon akarsz, vagy minimálisat, mint pl. a Kena esetében, vagy akár bármelyik AC - nál, ott is simán végig lehetett vinni anélkül, hogy agyon kellett volna tápolni a karakteredet. Szóval kár is erre a szót fecsérelni, nekem God of war, AC, Kena, Resi 4, Tomb Raider, Uncharted, stb. játékok kellenek😁
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
enslaved avatar
A Zeldákat el is felejtettem megemlíteni, pedig azok is amolyan rpg szerűek, de valahogy mégis többek annál. Nehéz lenne megmagyarázni. A Majora's mask meg az Ocarina of time minden idők két legjobb játéka volt, még N64 - en toltam végig őket, aztán jött a Breathe of wild, ezért a játékért vettem Switchet. A Super Marió N64 - es változata is klasszikus a mai napig. Egyébként egész idáig a Hogwarts - ot játszottam, közben meg elkapott megint, de újra elég volt. Nem rossz az, csak ki kell közben hagyni némi kis időt. Easy fokozaton nem frusztráló, nem kell annyira belemélyedni a mellékszálakba, nem kell elveszni a sok varázslatba, stb. Majd nézek pár olyan játékot még, amiket a magam részéről tudnék neked javasolni.
0
0
0
0
Lizard avatar
@enslaved: Hasonlóan èlem èn is meg ezt a Hogwarts-ot, imádom a Harry Potter atmoszfèrát, de max ideig óráig tud lekötni, simán otthagyom ha arról van szó, valahogy többet várok tőle de nem adja meg. De èrdekes mód az első 3 Harry Potter játèkot ha elöveszem tènyleg a Roxfortba èrzem magam😁/Fene se tudja/
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció