Már folynak a tárgyalások a Death Stranding 2-vel kapcsolatban

Szerző: Pafry | 2021. August 31. | hír | 14 hozzászólás

Nemrég adtunk hírt arról, milyen kelendő volt a Death Stranding a játékosok körében, hiszen már több mint ötmillió példány talált gazdára az amúgy vegyes fogadtatásban részesült játékból. A legfrissebb hírek szerint azonban itt még koránt sincs vége a történetnek: a nemsokára érkező Director's Cut mellett úgy tűnik, a háttérben már folyamatban van az egyeztetés a játék következő felvonásával kapcsolatban.

A hír a brazil IGN-en jelent meg először, ahol a játék főszereplőjét, Norman Reedust interjúztatták. Sam Porter Bridges megformálója úgy nyilatkozott, hogy már folyamatban vannak a tárgyalások a Death Stranding következő részét illetően, és ugyan az interjú eredeti nyelve portugál, így akadhatnak fordításbeli félreértések, azonban a színész biztosan nem az alig egy hónap múlva érkező Director's Cutra gondolhatott, hiszen annak már fix megjelenési dátuma van, ami szeptember 24.

Mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy Kojima mivel rukkol elő legközelebb, de amennyire ambiciózus volt a Death Stranding világa és háttértörténete, arra tippelnénk, még bőven maradt olyan történet a mester fejében, ami csak arra vár, hogy elmesélhesse a játékosok számára.

Death Stranding
Death Stranding
Death Stranding
Megjelenés: 2020. July 14. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Kojima Productions
Hozzászólások: 14
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Scorn Face avatar
Nagyon helyes, legyen csak folytatás, vagy az előzőtől teljesen független új rész.
Spoiler!
Jelen állás szerint ott tartok amikor BB-t elvették tőlem. Ezzel párhuzamosan nyersanyag beszerző, kutató, rabló utakat csinálok, mert építkezem. Meg hát a mellékes megbízások is ott vannak és az ideális útvonalak felderítése, kijelölése.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Scorn Face: Úgyszint, nagyon adnék egy második részt 😃
0
0
1
0
cabus26 avatar
Remélem mégegy nem lesz belőle vagy legalábbis egyhamar nem.
0
0
0
1
💬 11
kaland21 avatar
@cabus26: Veled értek egyet nekem nem jött be ez a game!!! Meg valahogy tényleg nem kéne ebből egy második rész!
0
0
0
0
no avatar
@kaland21: Csak kérdezem,hogy ha nekem nem jön be a Cod vagy a doom esetleg a stalker akkor ne legyen belőle több rész? A lelki sérülésen kívül amit a játék megjelenése okoz lehet bármi más bajom? Vagy egyszerűen ne vegyem meg a folytatást és ne játszak vele ha nem tetszett az első rész?
0
0
0
0
cabus26 avatar
@Braindamage: Ez a játék szubjektívebb dolog egy nő kinézeténél is,tehát vannak,akik bele vannak buzulva,valakik meg ki nem állhatják.
Nem lelki sérültség tárgya ez,ennyi erővel az sem százas,aki erre hegyezi...
0
0
0
0
no avatar
@cabus26: Tisztában vagyok vele, nem vagyok idióta. Szubjektivitás ide vagy oda nem azoknak az akarata dönt egy játék esetleges folytatásáról akiknek nem tetszett. Ez egy sikeres játék eladást tekintve. Én örülök ha lesz folytatás. Ha csak utálni és vagy belebuzulni lehet ebbe a játékba akkor valóban nem vagyok százas mert nem utálom de nem is vagyok belebuzulva.
0
0
0
0
no avatar
@cabus26: De még mielőtt el leszek küldve az anyámba jelzem,hogy az első hozzászólásomat félig szarkasztikusan félig pedig a humor kedvéért írtam (igen talán csak a saját szórakoztatásomra)
0
0
0
0
cabus26 avatar
@Braindamage: Nem küldök el senkit az anyjába,csak számomra nem egy jó játék.
Ha neked jó,akkor játsszad.
0
0
0
1
kaland21 avatar
@Braindamage: Ahogy cabus26 is írja!! Ha neked bejött a game egészségedre és játssz vele nyugodtan de hidd el sokan köztük én is hatalmasat csalódott egy sétaszimulátor behypeolásában!!
0
0
0
0
no avatar
@kaland21: De most ez a beszélgetés is elment feleslegesen egy teljesen más irányba. Arra akartam reflektálni eredetileg,hogy nem tartom problémának ha egy játéknak jelenik meg folytatása attól függetlenül,hogy nekem nem tetszik és nem szeretem az adott játékot vagy a műfajt. Egyébként én sem rajongok a death strandingért, nem is utálom. Jónak tartom a történetet és nagyjából a játékmenetet is. Monoton tud lenni ha nincs meg a megfelelő hangulatom hozzá éppen ezért is játszom lassan. Szívesen látnék egy második részt persze lehet,hogy elrontják,láttam már erre példát de az is lehet,hogy jobb lesz mint az első.
0
0
0
0
kaland21 avatar
@Braindamage: Ahogy a filmeknél is álltalában persze van kivétel mint mindenben mindig az első rész a legjobb!! Hát.. én ennél a játéknál ezt sem látom de ahogy írtam neked ez egyéni véleményem nekem csalódás volt az egész pláne a vége a játéknak (igen végig vittem azért írok véleményt) na ott teljesen kiégtem nem akarok neked spoilerezni de kész hogy mennyire lesza... a gamet.
0
0
0
0
no avatar
@kaland21: Nálam sok film vagy épp játék van aminek a folytatásait jobban szeretem.
Megértem,hogy neked csalódás volt. Én nem tudtam mit várjak tőle mert én nem szoktam nagyon sok anyagot nézni egy játékról megvétel előtt. Az előzetest általában és ha valami megfog benne akkor nekem az elég. Lehet,hogy pont egy olyan időszakomba kapott el a játék amikor pont egy befordulós időszakomat éltem így tudtam azonosulni az egésszel. Egyébként tudom a végét. Ez a második végigjátszásom. (Bár nem biztos,hogy ez az lesz) Első ps en volt és mikor megjelent megvettem pc re de már kb 1 jó fél éve el sem indítottam. Mint írtam a sztori nekem nem rossz mert nem is vártam tőle semmit azt meg nem nehéz megugrani. Viszont ami tény,hogy feleslegesen hosszú. Ha a fősztorin végigrohansz akkor kevés ha meg megcsinálsz mindent akkor keservessen fárasztó.
0
0
0
0
kaland21 avatar
@Braindamage: De pont a vége a vicc hogy kell egy másfél órás cutscene hogy elmagyarázza mit miért csináltál!! Nevetséges mennyire bele.. az egészbe!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció