Már az E3 előtt bejelenthetik a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatását

Szerző: xoki | 2022. January 09. | hír | 5 hozzászólás

A legfrissebb pletykák szerint a Star Wars Jedi: Fallen Order 2 az idei E3 előtt fog bemutatkozni, ráadásul annak a lehetősége is fennáll, hogy már az év vége előtt belevághatunk az új kalandba.

A Giant Bomb élő közvetítése során Jeff Grubb elárulta, hogy már jóval az E3 előtt, valószínűleg május környékén elég sokat megmutatnak majd a játékból, amely állítólag egy új alcímet is kapni fog. Ezenfelül előfordulhat, hogy a játék 2022 végéhez közeledve meg is jelenik majd, bár valószínűbb, hogy inkább 2023 elejére csúsztatják.

A Star Wars Jedi: Fallen Order a 2019-es év egyik legsikeresebb játéka volt. A kiadó nem igazán bízott az egyjátékos címek sikerében, de a Fallen Orderrel a fejlesztők bebizonyították, hogy még mindig van igény minőségi egyjátékos kalandokra. A sikernek köszönhetően a folytatást is beharangozták, és úgy tűnik, hamarosan a rajongók előtt is feltárják, pontosan min dolgoztak az elmúlt években.

Star Wars Jedi: Survivor
Star Wars Jedi: Survivor
Star Wars Jedi: Survivor
Megjelenés: 2023. April 28. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Respawn Entertainment
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Jó játék de még mindig hiányolom a jedi academy/outcast szintű csonkolásokat.
Értem én hogy family friendly-ség van meg minden de kicsit kezd unalmas lenni hogy egy fénykard csak egy narancssárga vonalat hagy mindenkin.
Mintha csak az új SW trilógiát nézném xD
0
0
0
0
santakigyo avatar
Szép játék volt meg fogjuk rá, hogy a történet is jó volt. A játékmenet szerintem unalmasra sikeredett, egy másodpercig nem éreztem késztetést, hogy visszamenjek egy helyre csak mert új képességem lett amivel eltudok jutni ahova korábban nem.
Örülök, hogy sikeres lett és látni a jövőt a single tartalomban, de ezt mégegyszer ekkora sikerrel nem tudják majd megtenni ha nem változtatnak.
0
0
0
0
💬 3
Kelori avatar
@santakigyo: Ha tudnak annyit finomítani rajta mint amennyit a két titanfall rész között sikerült, akkor nagyon jó játék lesz belőle.
Ott gyakorlatilag bizonyította a respawn hogy odafigyelnek a visszajelzésekre, és a játék minden aspektusán sikerült javítaniuk.
Reméljük hogy most is összejön nekik.
0
0
0
0
enslaved avatar
@santakigyo: Egyszeri végigjátszásra nagyon jó volt az előző, ha a technikai hibákat javítják ez is nagyon várós lesz.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@enslaved: Nagy hibákba nem futottam,max néha értelmetlenül akadt meg.Betudtam annak,hogy öreg a gépem.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció