Már a The Witcher második évadát tervezi a Netflix

Szerző: xoki | 2019. November 15. | hír | 9 hozzászólás

A The Witcher sorozat még egy kicsit odébb van, de a Netflix már a következő évadot is beharangozta.

A széria kizárólag a könyvek alapján készül majd, ezért nem tudni, mennyire lesz sikeres, de úgy tűnik, a készítők pozitívan állnak a dologhoz, és már a következő évadot tervezik. A sorozat showrunnere, Lauren Hissrich hivatalosan is elárulta, hogy Geralt, Yennefer és Ciri kalandjai a második évadban folytatódni fog. Ezt nem sokkal később a Netflix is megerősítette. Remélhetőleg a hamarosan induló sorozat a játékok és a könyvek kedvelői számára egyaránt érdekes lesz.

A Variety értesülése szerint a második évad forgatása 2020 elején veszi majd kezdetét, amelynek helyszíne London lesz. A folytatás debütálására pedig valószínűleg 2021-ben fog sor kerülni. Az első évad december 20-án kezdődik.

The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt
Megjelenés: 2015. May 19. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
blastwave avatar
London, London. Olvastam a könyveket, de nem rémlik mi hasonlíthat Londonra (talán Novigrad, Gors Velen, eröltetetten "Az arany tornyok városa+, azaz Nilfgaard fővárosa). Más az ha a stúdió lesz Londonban. 😆
0
0
0
0
Apor avatar
A 20-dik évadnál 20 darab kard fogja jelölni az évadok számát ?
0
0
0
0
💬 2
Scorn Face avatar
@Apor: Az vagány lenne nagyon.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Váljon valóra a készítők víziója és legyen sikeres műalkotás. (Trailerek alapján nagyon pöpec de mint az elő szokott fordulni: lehet egy trailert bitang jónak és kikezdhetetlennek elkészíteni, ha aztán az egész alkotás egy nagy koppanással éri el a padlót ahonnan nem tud majd felállni)
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Scorn Face: Az meg a másik, hogy az első évadba bele tolják a költségvetés több mint felét aztán és a későbbi évadokon ez meg is látszik erősen. Aztán majd meglátjuk, bár engem pont nem érint.
0
0
0
0
Imre94 avatar
@Doge: Szerintem a forgatás helyszínére reagált, hogy nem Magyarországon lesz. Azért én is szomorú vagyok. 😞
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció