Lies of P: előzetesen a Pinokkió sztoriját souls-like elemekkel vegyítő játék

Szerző: Pafry | 2021. May 21. | hír | 4 hozzászólás

A Round8 Studio fejlesztésében, valamint a NeoWiz kiadó által érkezik a jövőben a Lies of P, egy Pinokkió történetén alapuló sötét, souls-like elemekben bővelkedő játék. Egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, azonban egyértelműen next-gen címnek szánják, hiszen PC mellett csak Xbox Series X/S, valamint PS5 platformokra jelenik majd meg.

A fejlesztők leírása szerint a játéknak lesz egy egyedi „hazugság-rendszere”, amely nyomon követi, mit mondunk és mit teszünk, ezek alapján pedig merőben megváltozhat a játékmenet az előrehaladás során. A fentebb látható trailer egyfajta prológusként szolgál a játékhoz, és kiemelik, hogy nem a főhős hangja hallható a videó alatt, hanem valaki másé, aki majd fontos szereplő lesz a történetben.

A Round8 jelenleg 60 főt számlál sorai között, de folyamatosan szerződteti az újabb fejlesztőket, nem titkolt céljuk pedig, hogy felvegyék a versenyt a zsáner legjobb játékaival. A végeredmény a tervek szerint valamikor 2023-ban érkezik majd, így még egy kicsit mindenképp odébb van a részletesebb bemutatkozása.

Lies of P
Lies of P
Lies of P
Megjelenés: 2023. September 18. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Souls-like
Fejlesztő: NEOWIZ
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kmetovics avatar
Na ez érdekesen hangzik. Kíváncsi vagyok rá. Imádom a souls like gameket. Elég sok hasonlót kipróbáltam már és ezt is ki fogom.
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
ez de beteeg na ilyen merész próbálkozást még semelyik studiónál sem láttam. Egy Souls-Like Pinochio game. 10/10
0
0
0
0
💬 1
susguy avatar
@Szabcsiadi: Feltéve hogy a Pinochio vonás tényleg hoz magával sok, fontos újítást, nem pedig csak egy reskin lesz. Önmagában egy "grim" souls-like játék ma már minden csak nem merész.

Persze én is örülnék ha végre valami újat, érdekeset is mutatna a téma, de egyelőre még megvárom mi lesz ebből.
0
0
0
0
botmunpls avatar
Tehát Gepetto fabábú helyett egy humán droidot készít, aki gyilkolásra kész?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció