Lehet, már csak jövő nyáron játszunk az Assassin's Creed Rifttel

Szerző: xoki | 2022. July 29. | hír | 1 hozzászólás

Egy ideje már tudjuk, hogy egy Assassin's Creed Valhalla spin-off készül a Ubisoftnál, de úgy tűnik, a vártnál jóval később játszhatunk majd vele. Az Assassin's Creed Rift néven futó rész a Valhalla egyik mellékszereplőjét helyezi majd a középpontba.

Az Assassin's Creed Rift tölti majd ki a széria fővonalát követő részek közötti űrt, hiszen már közeledünk a Valhalla második születésnapjához, miközben az Assassin's Creed Infinity fejlesztése biztosan igénybe vesz még néhány évet.

A Rift főszereplője Basim lesz, illetve az Eurogamer értesülése szerint a játék helyszíne pedig Bagdad. Eddig úgy tudtuk, a játék 2022 végén vagy 2023 elején érkezik, de a Bloomberg (Jason Schreier) információi alapján 2023 májusáig vagy júniusáig is várnunk kell majd.

Az Assassin's Creed Rifttel kapcsolatos részleteket valószínűleg a szeptemberi, évfordulós élő közvetítésre tartogatja a Ubisoft, ahol akár az Assassin's Creed Infinity első korai kedvcsinálóját is megvillanthatják majd.

Assassin's Creed Mirage
Assassin's Creed Mirage
Assassin's Creed Mirage
Megjelenés: 2023. October 05. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
nem baj, én még csak 50+ órát öltem a Valhallába, és a Ragnarököt el se kezdtem még, legalább van időm kipörgetni nyugodtan :)
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció