Lehet, hogy elkaszálták a Knights of the Old Republic Remake-et

Szerző: xoki | 2023. September 30. | hír | 10 hozzászólás

A rajongók körében a Star Wars: Knights of the Old Republic a valaha készült legjobb játékok egyike, és bár a klasszikus cím még mindig megállja a helyét, nagyon sokan örülnének egy teljes értékű felújításnak is. Úgy tűnt, hamarosan teljesülni is fog a rajongók kívánsága, ugyanis 2021-ben bejelentették a Knights of the Old Republic Remake-et, ellenben azóta nem gazdagodtunk friss információval a projektet illetően.

A Knights of the Old Republic Remake-et egy rövid teaser trailer kíséretében jelentette be az Aspyr a 2021-es PlayStation Showcase alatt. 2022-ben kiderült, hogy többé nem az Aspyr áll a projekt élén, az Embracer Group a Saber Interactive-nek adta át a fejlesztést. Most pedig úgy tűnik, az Embracer Group tulajdonában lévő stúdióknál tapasztalható átszervezések és elbocsátások a KOTOR remake-re is kihatottak valamelyest.

A rajongók felfigyeltek rá, hogy a remake eredeti trailere privát videóvá vált, miközben a közösségi oldalakról szinte minden marketinganyagot eltávolítottak. Kiindulva abból, hogy a bejelentett projekt minden nyomát eltüntették, sajnos teljesen jogos volt a félelem a játék törlését illetően, de a Sony szóvivője szerint a KOTOR remake trailerét licencelési problémák miatt rejtették el. A trailerben a Star Wars főcímdala hallható, amely a Disney tulajdona.

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
Megjelenés: TBA
Műfaj: Szerepjáték
Fejlesztő: Saber Interactive
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kelori avatar
Egy klasszikust idézve csak ennyit üzennék az embracer group-nak: szopjatok egyet komolyan mondom
0
0
0
0
matany001 avatar
Pedig vannak még reményeim abban, hogy visszatérünk a minőségi Star Wars alkotásokhoz, de ez nagyon rossz óment jelentene, ha egy ilyen mesterművet csak úgy elkasználnának.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Nagyon gáz lenne, mert Half Life 2 mellett igazán az egyik legjobb alkotás.. De hát mai fiataloknak nem akarnak már jókat kiadni...
Komolyan lassan egy 1080Ti eleg mindenhez, ami kell mert ezek az uj játékok egyre szarabb színvonalat képviselnek, ami meg jó lenne elkaszálják..
6
0
2
0
💬 6
Dwight Schrute avatar
@MaximumGame: Flamingó pipa lábak, ecset haj, hatalmas pofa. Kb ez a mai "fiatal" gen akiknek játékot kell kiadni... és ez a célközönség a legtöbb kiadónak.

Többsége értékelni se tudná ezt a remek művet.
6
0
0
2
X9K338DA avatar
@Dwight Schrute: Na jó, azért a tegnapi fiatalok között is voltak ilyen remekművek. Hála istennek én pont kimaradtam ezekből, akkoriban metálarc voltam, de a mi generációmban jött divatba az emo és páwa. Manapság már a 30-at környékezzük és hát nekünk is van miért szégyellni magunkat.
0
0
0
0
downuser avatar
@X9K338DA: Ugyan... minden nemzedéknek megvannak a nehézségei 😁
https://kepkuldes.com/images/ff900eb3025a52cf03c7653a912114c6.jpg
0
0
0
0
kismadar avatar
@MaximumGame: Mégis egy ilyen világban sikeres tud lenni a Baldur's Gate 3! Csak akarni kell a fejlesztők részéről, és ha egy remekművet adnak ki a kezük közül, akkor jön majd az ováció is. Persze rá lehet fogni mindent a mai generációra, de aki viszont megfutamodik a játék kiadása előtt, az mégis mit gondol, és ezért mégis miért a "z generáció" felelős? 😅
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@kismadar: A Baldur egy csoda, ami nem szokott gyakran történni. 99.5% ban szarok jönnek, vagy szarabb mint régen.
0
0
0
0
X9K338DA avatar
A rajongók körében a Star Wars: Knights of the Old Republic a valaha készült legjobb játékok egyike


Igen, ez nem lep meg. A rajongók körében a rajongás tárgya mindig a legjobbak egyike 🤣
6
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció