League of Legends: elérhetővé vált a Teamfight Tactics bétája

Szerző: xoki | 2019. June 27. | hír | 7 hozzászólás

A Riot Games nem hagyja versenytárs nélkül a gyors népszerűségre szert tevő Dota Auto Chesst, vagyis most már Dota Underlords játékot, ugyanis ők is előálltak saját verziójukkal, amely a Teamfight Tactics nevet kapta.

A Teamfight Tactics bétája már elérhető a szervereken, így most már bárki kipróbálhatja. Ha játszottatok a Dota Auto Chess módjával, akkor első látásra biztosan ismerős lesz a játék, de szerencsére sok mindenben eltér, amelynek köszönhetően egyedi élményt nyújt mindenki számára.

A játékmenet nem túl bonyolult, viszont fontos szerepet kapott a taktika, valamint a karakterek elhelyezése és csoportosítása. A hősöket ezúttal nem mi irányítjuk, hanem bizonyos mechanikákhoz tartva magukat automatikusan felveszik majd a harcot más játékosokkal, illetve a játékban található lényekkel. Bár sok esetben az RNG is kihatással lesz a csata végkimenetelére, a legtöbbször a legtaktikusabbak kerülnek majd ki győztesen. Fontos tudni, hogy a Teamfight Tactics még béta fázisban van, ezért több hibába is belefuthattok a játék során, de ettől függetlenül mindenképpen érdemes kipróbálni.

Teamfight Tactics
Teamfight Tactics
Teamfight Tactics
Megjelenés: 2019. June 26. (PC)
Műfaj: Stratégia
Fejlesztő: Riot Games
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Kipróbáltam azóta ezt nyomom nekem nagyon bejön.😀
Imádom a kártyás + stratégiás játékokat.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Amikor a történelem ismétli önmagát 😃
0
0
0
0
💬 5
hekli96 avatar
@FrostnovaZ: Ha arragondolsz akkor időrendben Dota->Lol->Dota2 és a Dota2-nek annyi köze van az 1-hez, hogy a Valve megvásárolta a nevet a modder csapattol.

De amúgy mostanában tényleg az a divat, hogy mindenki majmol mindenki lásd Battleroyal :/
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
@hekli96: Azért annál kicsit több, mert Icefrognak még ugyanúgy van beleszólása a dota2-be (elsősorban technikai szempontból), de igen amúgy erre gondoltam. Félreértés ne essék, nem ítélem el meg semmi, csak hát na. Amúgy meg a szabadpiac így működik. Mindenki igyekszik a népszerű trendeket magáévá tenni, aztán majd a fogyasztó eldönti, hogy számára melyik nyújtja a legjobb szolgáltatást.

Csak arra akartam utalni, hogy valószínűleg nem jött volna létre ez a mod a lol-hoz ha nincs auto chess, mintahogy valószínűleg nem lenne lol sem ha nem lett volna előtte népszerű a dota (Vagy lehet valaki kitalálta volna a MOBA-t más formában, de ezt már sosem fogjuk megtudni, mert nem így alakult a történelem :V )
0
0
0
0
susguy avatar
@hekli96: Azért a cím mellé beszerezték az eredeti mod fejlesztőjét is aki azóta is dolgozik rajta. Úgy már kicsit több köze van hozzá.
0
0
0
0
planktone avatar
@hekli96: Lehet tévedek, de úgy rémlik, hogy a dota mod készítők közül pár ember részt vett a lol elkészítésében is.
0
0
0
0
Torrettos avatar
@FrostnovaZ: Nem szeretem, hogy mindig ez megy. Ha valaki megcsinál valamit, és valaki csinál egy ahhoz hasonlót csak jobban, az nekünk csak jó. Így lett konzolháború, és legtöbb esetben jól sült el a dolog. Ízlések és pofonok, de szerintem nem baj, hogy van választási lehetőség.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció