Külön útra tér a Bungie és az Activision

Szerző: xoki | 2019. January 11. | hír | 10 hozzászólás

A Bungie és az Activision 2010 áprilisában egy 10 évre szóló egyezséget kötött, ennek köszönhetően 2014-ben megjelenhetett a Destiny, 2017-ben pedig a Destiny 2. A szerződés megkötése után a Bungie megtartotta a Destiny IP jogait, de a kiadás jogait az Activision birtokolta.

Tegnap kiderült, hogy a Bungie és az Activision külön úton folytatják tovább tevékenységüket, ugyanis a Bungie-hoz kerülnek majd a széria kiadási jogai is, tehát a cég teljesen függetlenül tevékenykedhet a későbbiekben. A Bungie élvezte az Activision mellett töltött 8 évet, de egyben izgalommal tölti el őket az Activision terve, vagyis a kiadás jogainak átruházása, és valószínűleg kiadó nélkül is boldogulni fognak.

Ezenkívül a Blizzard elárulta, hogy a Destiny 2 továbbra is teljes támogatást kap majd a Battle.net-en, és hogy a váltás nem lesz hatással a szolgáltatásokra és a játékélményre sem.

Destiny 2
Destiny 2
Destiny 2
Megjelenés: 2017. October 24. (PC)
Műfaj: Akció, FPS, MMO
Fejlesztő: Bungie
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
YoRHa 2B avatar
@FrostnovaZ: Pontosan 😂 😢
0
0
0
0
no avatar
a váltás nem lesz hatással a szolgáltatásokra és a játékélményre sem.
- ha a játékélményre sem hatással akkor baj van. Destiny 2 single része eléggé laposra sikerült szerintem.
0
0
0
0
💬 7
no avatar
@Palanova: a váltás miatt nem fognak új singlet csinálni a játéknak, ha jól sejtem legalábbis.
0
0
0
0
Midorima Shintaro avatar
@Yuumi: Főleg, hogy nem a singleplayer a játék sava-borsa. Csináltak kampány módot mert különben szétszedték volna érte őket. Szóval muszáj volt. Battlefield széria dettó.
0
0
0
0
no avatar
@Yuumi: Nem is kell, már elvesztettek a Destiny 2-vel, de ettől még sajnálatos lenne ha ezen az úton mennének tovább.

Attól hogy multi még nem muszáj hulladék singlet hozzárakni hogy nesztek parasztok örüljetek. Igaz, az utolsó jó single a Bungietól szerintem az Oni volt.
0
0
0
0
Midorima Shintaro avatar
@Palanova: A 10 kedvenc játékom singleplayer multi nélkül. Azért van rengeteg jó játék, mondjuk az Oni biztos hogy köztük van. Egy remake nem volna rossz belőle. 😀
0
0
0
0
no avatar
@Midorima Shintaro: Max remaster, hogy mai gépeken és felbontáson is rendben menjen és ha most siker lesz, akkor egy folytatás belőle, de egyik sem volt megvalósulni sajnos, mert az Oni pont nem multira alkalmas cím. Bár egy coop még kijöhet belőle.
0
0
0
0
Mizushio avatar
@Palanova: Az alap story az tényleg lapos, de ha meg van a forsaken akkor kicsivel jobb azonkívül hogy rengeteg mindent hozzáad. De sosem a storyra volt kihajazva a Destiny. Egyedül nem is tudnék játszani vele, mert ráunnék. Viszont haverokkal rengeteg mindent elértem. Köztük azt is hogy az annual pass meg van.
https://i.imgur.com/BhQcX8l.jpg
0
0
0
0
no avatar
@Mizushio: Na igen, a multi varázsa. De nekem fontos az hogy singleben is megfogjon, mint ahogy a Division 1 is tette a megjelenésekor. Az, hogy utána összeállok másokkal és úgy nyomjuk az megint csak egy új élmény.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció