Közel 50 bejelentetlen játékon dolgozik a THQ Nordic

Szerző: xoki | 2019. May 22. | hír | 5 hozzászólás

A THQ Nordic pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy több bejelentetlen projekten is dolgoznak, és egy nagyobb címet is kapunk majd tőlük, amelyet a Metro Exodus fejlesztőcsapata, a 4A Games készít.

Az utóbbi évek során több fejlesztőstúdiót is felvásároltak, ezért nem meglepő, hogy rengeteg címen dolgoznak, viszont ettől függetlenül még mindig meglepően sok folyamatban lévő projektről van szó. Összesen 80 játékról beszélünk, amelyből 48-at még be sem jelentettek.

A pénzügyi jelentésből az is kiderült, hogy a Metro Exodus rajtja volt a THQ Nordic legjobbja, ugyanis megtérült a fejlesztési és a marketing költség, valamint a Deep Silver nettó bevétele elérte a 65 millió fontot. A Coffee Stain játéka, a Satisfactory – amely korai hozzáférésű címként jelent meg az Epic Games áruházában – szintén remekül teljesített, és felülmúlta az elvárásokat.

Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Yoni avatar
Le vagyok maradva...Amikor a WWE játékokat a 2K kapta meg, az nem azért volt, mert a THQ csődbe ment?
0
0
0
0
💬 2
NE0NFACE avatar
@Yoni: Ez már nem az a THQ. A Nordic games egy svéd cég és felvásárolta a THQ-t. Vagyis egyesült vele így használhatja a THQ nevet. Egy csomó játék licenc is így került hozzájuk.
0
0
0
0
Yoni avatar
@NE0NFACE: Áh értem! Nagyon köszi!
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
A CD Projekt RED + a GOG.com mai bejelentéste sem volt semmit, írjatok a GOG Galaxy 2.0-ról is! 😃 Ja, meg a THQ Nordic-hoz mára még annyit, hogy a Piranha Bytes, ill. az összes címük -így a GOTHIC is- hozzájuk vándorolt át! Reméljük gyümölcsöző együttműködésük lesz! 😆 😃 Számomra ez az 1ik legkafább nap -már nagyon régóta nem volt ennyi remek hír 1 napon terítéken-, már ami a videó játékok világát és annak híreit illeti! 😆 😃
0
0
0
0
💬 1
xoki avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: a gog 2 cikk már készül 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció