Korai hozzáférésű címként érkezik a Mount & Blade II: Bannerlord

Szerző: xoki | 2019. August 24. | hír | 9 hozzászólás

Már régóta készül a népszerű Mount & Blade folytatása, de végre megtudtuk, mikor játszhatunk majd vele. Sajnos még mindig nem a teljes verzió megjelenési dátumát leplezték le, ugyanis a játék először korai hozzáférésű címként érkezik a Steamre.

A Mount & Blade II: Bannerlord bejelentésére már lassan nyolc éve került sor, ezért valószínűleg sokan teljesen megfeledkeztek róla, sokan pedig a legkisebb apró újdonságra is ugranak, hátha a megjelenési dátum is ott lapul valamelyik hírben. A játék új trailere most felfedte, hogy a Mount & Blade II: Bannerlord 2020 márciusában fog megjelenni mint korai hozzáférésű játék.

A nyár elején egy zárt, többjátékos bétára már sor került, de a TaleWorlds állítása szerint egy nyílt tesztre is számíthatnak a rajongók, bár egyelőre nem tudni, mikor fog rá sor kerülni. A TaleWorlds Entertainment azt is elárulta, hogy a korai hozzáférésű verzióban már majdnem minden teljesen készen várja a játékosokat, viszont mindenképpen fontos számukra egy kis időt eltölteni ebben a formában is, hogy a lehető legtökéletesebbre csiszolhassák játékukat. A fejlesztők remélik, hogy a játék nem fog évekig ebben a stádiumban maradni, szóval mi is reménykedjünk, hogy egy éven belül tényleg megjelenik a teljes verzió is.

Mount & Blade II: Bannerlord
Mount & Blade II: Bannerlord
Mount & Blade II: Bannerlord
Megjelenés: 2020. March 30. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: TaleWorlds Entertainment
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 6
vyne avatar
Nyaralassal, bulival, nokkel.. 😃
0
0
0
0
foley951 avatar
Én sem akarok negatív lenni, úgyhogy nem leszek negatív. 😃
0
0
0
0
Doge avatar
Hát figyu került ki Gamescom-os gameplay és nekem egyszerűen leesett az állam, olyan szinten fejlődött a Warband-hez képest, hogy nem is tűnik olyan soknak ez a 8 év. Az meg, hogy EA nem számít semmit, lehet, hogy direkt így adják ki, így amikor kijön teljesen akkor ne vesződjenek a sok bug patch-el.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Doge: Csak ez az early access szerintem egy jó nagy lehúzás. Nincs kész a játék, tele van buggal, instabil, de azért fizesd ki a teljes árat, hogy majd talán egyszer 2 év után az 1.0 patch is kész legyen. PUBG milyen sokáig volt így.
0
0
0
0
foley951 avatar
@SuperPuma: Még ott sem tartunk, de már jönnek a kígyók és kígyóznak. 😃 Nyugalom bástya, jövő márciusban ha érdekel megveszed, teszteled (illetve már előbb is, ha jelentkeztél a closed beta-ra). Ha nem hidegen hagy, nem követed a játékot és nem veszed meg.
0
0
0
0
Bukta avatar
Én amondó vagyok, hogy inkább legyen elsőnek kiadva early accesbe és akik megvették vásárlók egyrészt támogatják a további munkálatokat és még játszhatnak is másrészt küldhetik a reportokat, hogy mik lennének jók és mit kéne javítani amire remélhetőleg reagálnak is a fejlesztők.
Meg amúgy inkább adják ki early accesbe minthogy "félkészen" kiadják mintha teljes játék lenne és jönnek rá 3 nap alatt a giga patchek (No man's Sky)
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció