Komoly hibái ellenére is remekül fogyott a GTA Trilogy Definitive Edition

Szerző: xoki | 2022. February 08. | hír | 5 hozzászólás

A Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition rajtja egyáltalán nem volt zökkenőmentes, hiszen grafikai és egyéb hibák tömkelege fogadta a játékosokat, ráadásul az adatbányászok licenc nélküli zenéket, egy modot, illetve fejlesztői jegyzeteket is felfedeztek a fájlokban.

A Take-Two Interactive nemrég megosztotta velünk a legfrissebb eladási adatokat, így kiderült, hogy a GTA franchise-ból már több mint 370 millió példány talált gazdára. A novemberben feljegyzett adatokhoz képest ez 15 millióval több, de néhány hónap leforgása alatt vajon mely játékok járultak hozzá ehhez az eredményhez a legnagyobb mértékben?

A Grand Theft Auto 5 jelenleg 160 millió eladott példánynál tart, ami ugyebár 5 millióval több az előző jelentésben található információkhoz képest. A kiadó nem részletezte, hogy a fennmaradó 10 millió honnan is származik, de valószínűleg nem nehéz kitalálni. Természetesen a régebbi GTA-játékokra is lecsapnak még néhányan, de a korábban említett 10 millió példány szinte biztosan - mivel ez a legfrissebb megjelenés - a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition érdeme, tehát a komoly problémák ellenére is remekül fogyott.

A Take-Two vezérigazgatója, Strauss Zelnick szerint a játék eladási mutatói felülmúlta az elvárásokat, szóval az egy negyedében értékesített 10 millió példány teljesen elfogadható számnak tűnik.

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition
Megjelenés: 2021. November 11. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Rockstar Games
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
zsiroslangos avatar
Én megvettem gépre, és márciusban megveszem switchre is. 😜
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Meg is erdemli aki penzt adott ki erte. Aztan meg csodalkozunk, hogy ilyen sz@rokkal johetnek elo a legnagyobb studiok is hozzank. :D

En is szerettem volna nagyon kijatszani mind a 3 cimet ujbol ennyi ido utan felujitott formaban de kivartam inkabb hogy a megjelenese utani ertekelesek milyenek lesznek mas jatekosoktol...
Teyleg nem szabad joforman semmit sem elorendelni manapsag. Mikor bejelentettek nagyon megorultem neki, de miutan lattam 1-2 elozetest beloluk, kb. boritekoltam hogy ezzel gondok lesznek.
6
0
0
0
Dency avatar
Srácok az 1.03-as patch óta nem jött semmiféle javítás PC-s verzióhoz? Azaz több mint 2 hónapja? 😲
0
0
0
0
no avatar
Persze hogy sok fogyott.
Megjelenés előtt senki sem tudta milyen sza.... akarom mondani megkérdőjelezhető minőségű lett ez a mobiljátéknak is gyenge valami.
Én megnézném azt is hogy hányan kérték vissza a pénzüket.
4
0
0
0
santakigyo avatar
Akinek volt esze torrent oldalról se szedte le.A többiek meg azért vették meg mert sajna nagyon alacsony az a bizonyos kerítés.
Nem kell csodálkozni, hogy miért tart ott a játékipar ahol tart.
10
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció