Kiszivárgott néhány érdekesség a Star Wars Eclipse történetéről

Szerző: xoki | 2022. October 29. | hír | 8 hozzászólás

A megjelenéstől még évekre vagyunk, de ettől függetlenül több érdekesség is napvilágot látott már a Quantic Dream Star Wars-játéka kapcsán. Most például a Star Wars Eclipse történetének első részletei bukkantak fel, amelyekből kiindulva pontosan a fejlesztőcsapatra jellemző stílus jellemzi majd a játékot.

Korábbi szivárgásokból megtudtuk, hogy David Cage is a projekt egyik központi embere, miközben a játék megjelenésétől még évek választanak el. A korai bejelentésre a fejlesztőcsapat összetoborzása miatt került sor, és a Quantic Dream továbbra is alkalmazottakat keres a projekthez.

Most pedig a Sacred Symbols Podcast és az Insider Gaming szerint új, a történet részleteit tartalmazó dokumentumok szivárogtak ki. Eszerint a Star Wars Eclipse főszereplője Sarah lesz, aki egy emberhez hasonló faj tagja és a galaxis egy olyan részén él, amit eddig még nem láthattunk. A The Zaraan nevű faj katonai és politikai agressziójáról ismert, de a QD játékában Sarah egy másik, Xendo nevezetű karakterrel együtt fog kalandozni, aki egyáltalán nem lelkesedik az erőszakért. A Star Wars Eclipse az említett karakterekre és ellentétes nézeteikre fókuszál majd.

Amennyiben játszottatok már a Quantic Dream játékaival, akkor ez a körítés biztosan ismerős lesz, hiszen általában mindig több karaktert helyeznek a középpontba, és a játékos választhatja ki a végkifejlet felé vezető utat.

no cover
no cover
Star Wars Eclipse
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Quantic Dream
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
downuser avatar
Számomra szimpatikus, hogy végre elvonatkoztatnak a Birodalom-Lázadók, Klónháborúk-Droidok vonaltól.
Nagyon nagy szükség van a diverzitásra a Star Wars-univerzumban, mert kezdett egyre belterjesebb lenni a témakör az eltelt lassan 10 évben...
1
0
0
0
no avatar
Túl nagy elvárás, hogy legalább azok akik magyarul cikkeket írnak a neten, használják helyesen a magyar nyelvet?
Ezen az oldalon már sokadszor jön szembe a borzalmas anyanyelvhasználat.
Mi az, hogy "általában mindig"?!
1
1
0
1
💬 4
MoonW avatar
@sany-e: Teljes mértékben egyetértek veled!

Az anyanyelvhasználathoz hozzá csapnám a matematika logikát, a társadalom és történelem ismereteket. Ezekből kialakulhat olyan szociális érzékenység, amely nem sarkallja az embereket arra, hogy ilyen kommenteket írjanak a neten.
0
0
0
2
no avatar
@MoonW: Értem.
Szerintem nem ennyire bonyolult dolog ez. Másrészt nem is áll meg amit írtál, hiszen az említett ismeretekből pont nem azt tanulja az ember, hogy a hibák elhallgatásától lenne jobb bármi.
Amit írtál, az nagyjából azzal a gondolkodással azonos, hogy "nem azzal van a gond aki rosszul írja meg a tesztet, hanem azzal aki egyest ad rá".
0
0
1
0
MoonW avatar
@sany-e: Bár olyan egyszerűen működne a világ, mint az iskolapadban. Megfogalmazom egyszerűbben. Nem illik másokat kioktatni az anyanyelvük használatáról. Bunkóságnak tartom, ha ilyesmit megjegyeznek külhoni magyaroknak. Nem fogadok el ezzel kapcsolatban sem kifogást, sem magyarázatot.
0
1
0
1
no avatar
@MoonW: Az hogy valaki hová valósi a nickname-ből nem derül ki de szerintem jelen esetben mindegy is (pl. ha én angolul írok valahol rosszul használva a nyelvet, akkor joggal teszik szóvá mindegy hová valósi vagyok) A mondottakkal kapcsolatban nem szükséges egyszerűbben fogalmazni eddig is tökéletesen értettem amit mondtál, csak szerintem nem a legjobb a hozzáállásod. Az pedig, hogy bunkóság lenne bármit (kulturáltan) szóvá tenni egy nyilvános helyen, szerintem nem igaz.
0
0
1
0
AtiRadeonHUN avatar
Ha egy annyira jó játékot kitudnak a Star Warsból hozni, mint a Detroit akkor nincs mitől félni. Sőt nekem még be is jött ez a fajta több végkifejlett befejezés.
0
0
0
0
Hegyirablo avatar
Négy év múlva. Meg sem élem.
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció