Kiszivárgott az Elden Ring előzetese

Szerző: Pafry | 2021. March 02. | hír | 6 hozzászólás

A FromSoftware soron következő játéka, az Elden Ring talán az egyik legjobban várt videojáték jelenleg. A fejlesztőstúdió projektje az eddigi játékaik alapján is több mint ígéretes, ráadásul a történet szövésében maga George R. R. Martin, a Trónok Harca írója is szerves részt vállal. A játék egyelőre megjelenési dátum nélkül rendelkezik, és egy rövid teaseren kívül nem sokat láttunk eddig belőle, azonban most úgy tűnik, kiszivároghatott a játék hivatalos trailere.

A VGC értesülései szerint a trailer igazi, és valóban az Elden Ring hosszú előzetesének egy részét láthatjuk, egyelőre csak rossz, kamerás minőségben.

Ezek után már erősen érik a hivatalos leleplezése is a játéknak, amely talán egy megjelenési dátumot is felfed majd előttünk. A trailer maga igencsak ambícióziusnak és nagyszabásúnak tűnik, érthető, hogy a játékosok már nem győzik kivárni, hogy teljes valójában is megcsodálhassák.

Elden Ring
Elden Ring
Elden Ring
Megjelenés: 2022. February 25. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Souls-like
Fejlesztő: FromSoftware
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TripOnTheMoon avatar
Most megint olyan érzésem lett mikor sacc 18-20 éve viszonylag sok "kalóz" filmet néztünk, nosztalgikus poszt volt. Köszönöm!
0
0
0
0
Apor avatar
Csövikamos videó loool 😆
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Apor: Lehet tényleg ilyen a trailer és a kameramozgás is benne van 😆
0
0
0
0
Apor avatar
@LordSzalko: Csövikamos videó RULEZ!!!
0
0
0
0
RaggaBone avatar
A videó minősége azért szét karcolta a monitorom 😃
0
0
0
0
yericho500 avatar
aaaaaaah *.* 😲😲😲
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció