Menu
Kingdom Come: Deliverance és Surviving Mars az augusztusi Humble Monthlyban
Gépigény.hu, 2019. július 05., hír

Az augusztusi Humble Monthlyban a Kingdom Come: Deliverance és a Surviving Mars játékokat kaphatjátok meg. A csomag teljes tartalma 2019. augusztus 2-án válik elérhetővé, amely összesen körülbelül 6-9 játékot fog tartalmazni, de már a megvásárláskor, vagyis feliratkozáskor megkapod a fent említett játékokat, melyeket rögtön aktiválni is lehet.

A Humble Monthly szokás szerint 12 dollárba kerül, éves feliratkozóknak csak 11 dollár, vagyis egy hónapot ingyen kapsz.

Ezen a linken találod az ajánlatot:

Humble Monthly 2019 augusztus

Az augusztusi Humble Monthly eddig ismerhető játékainak listája:

Kingdom Come: Deliverance
Surviving Mars

+ Humble Trove: hozzáférés több mint 40 DRM-free játékhoz
+ 10% kedvezmény a Humble Store-ban

Fontos, hogy CSAK ELŐRE lehet megvásárolni a Monthly Bundle-t, a csomag teljes megjelenésekor már nincs rá lehetőség!

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 10
Apor avatar
3 hónapja | 2019. 07. 07. 14:31:20
#
Kingdomkám a kumánokkal. Az a kedvencem a Kingdomkámban hogy a kumánok 21.századi magyar szlenggel káromkodnak a játékban.
___
Akik beszélik a kumán nyelvet, simán megtalálják a kincset a patak mellett, amit eltitkol a gonosz csúnya kumán a kihallgatás közben.
csuz-li avatar
3 hónapja | 2019. 07. 11. 12:21:51
#
@Apor: Az nem kumán, hanem kun, ha már... Amúgy nehéz is lett volna, ha nem mai magyar nyelven beszélnek a játékban, mert a kun nyelvet pár száz éve senki nem beszéli, mivel az asszimiláció során - ami nem ment egyszerűen - a kunok magyarra váltottak. Bár a kun nyelv inkább török, de mivel a játék történetében a magyar seregekkel érkeztek, amely nyelvet kevesen beszélik, így jó dramaturgiai választás egy olyan kiadótól, aminek Prágában könnyebb lehetett magyar szinkronszínészt találni, mint Kunt, ami nincs, vagy törököt, amiből kevesebb van, mint magyarból; és így egy olyan nyelven beszélnek a támadók, ami egyrészt autentikus, másrészt rajtunk kívül mindenki másnak elég egzotikus ahhoz, hogy hozza a hangulatot függetlenül attól, hogy ha már nem Kun, akkor miért is nem középkori magyar. Pár ezer játékoson kívül ez senkinek nem tűnik fel. Főleg érdekes felvetés, mikor a játék szereplői legjobb esetben is mai cseh nyelven szólalnak meg és nem a középkori cseh nyelvet beszélik.
Azt se felejtsük el, hogy ez a játék valós történelmi alapokon nyugszik. Lássuk be a csehek szemében nem voltunk jó fiúk, mikor átlátogattunk a szomszédba egy kis "beszerző körútra". Bár számunkra ez is egy dicsőséges időszak volt, csak ugye, ami az egyik félnek nagy dicsőség, az a másiknak szívás.
Apor avatar
3 hónapja | 2019. 07. 11. 13:39:48
#
@csuz-li: Természetesen tisztában vagyok jómagam is a kun nép eredetével, nekem is vannak kun őseim, illetve a játék fő cselekményszálával, történelmi előzményével.
Amivel nem nagyon értek egyet, a "kalandozások" ideje alatt, 1000 előtti időszakban, az akkori "kalandozó magyarok" nem csak úgy elmentek rabolni, akkor a Nagy Károly idejében az avaroktól és egyéb hun törzsektől a Kárpátok népeitől elrabolt értékeket hozták vissza, egy kevéske kamattal.

A "Kingdomkám" pedig Luxemburgi Zsigmond (Hunyadi Mátyás nagyapja) - cseh hadjáratait dolgozza fel, ami össze is jött neki, mivel cseh-magyar királyként és német-római császárként vonult be a történelembe.
(Az más tészta, hogy a kun-magyar hadtestek kisebb arányban voltak jelen a seregében...) A pápa áldását adta Zsigmondnak, mint elismert uralkodónak.
csuz-li avatar
3 hónapja | 2019. 07. 11. 15:20:59
#
@Apor: "Nagy Károly idejében az avaroktól és egyéb hun törzsektől a Kárpátok népeitől elrabolt értékeket hozták vissza, egy kevéske kamattal."

Ez jó! :D
Apor avatar
3 hónapja | 2019. 07. 11. 15:35:43
#
@csuz-li: XD XD

Azt kifelejtettem, mi nagyon jól jöttünk a 9. és 10. században a szomszédos népeknek, főleg a kis német nyikhaj hercegségeknek és grófságoknak arra, hogy velünk végeztessék a piszkos-kicsinyes kis bosszú hadjárataikat a másik ellen. Az, hogy közben nem volt teszkó, meg osan, és valamit kellett enni, hát megoldották anélkül...sajnos a háborúkkal együtt jár a fosztogatás...de ezt minden korabeli, sőt, jelenlegi hadsereg katonái is megteszik.

Annyi a különbség a középkori és a modern hadviselés között; ma már távirányítású taktikai drónokkal lövik halomra egymást az emberek, a régi időben ezt szemtől szemben kellett kivitelezni. Ja, és nem voltak atomfegyverek, vegyi fegyverek, biológiai fegyverek, nagy hatótávolságú romboló rakéták, támadó helikopterek, vadászgépek ...stb.

Ami nem változott, az az ember kegyetlensége, sőt, szerintem azóta még kegyetlenebb és kíméletlenebb lett a hadviselés. Ezáltal az ember is.
csuz-li avatar
3 hónapja | 2019. 07. 11. 19:07:37
#
@Apor: Én is hasonlóan gondolom. Manapság hajlamosak vagyunk a mai erkölcsök szemüvegén át megítélni a régmúlt tetteit. Pedig érdemes néha más szemüvegen keresztül vizsgálni a dolgokat. Azt hisszük, hogy rossz dolog a rablóhajárat, de akkoriban mindenki ezt csinálta. Akinek sikerült is, az dicsőséget jelentett számára.
Apor avatar
3 hónapja | 2019. 07. 11. 19:13:29
#
@csuz-li: +1!

Abszolút egyetértek.
Andris18 avatar
3 hónapja | 2019. 07. 05. 21:52:47
#
Megint egy szuper bundle!
Warlordcommander avatar
3 hónapja | 2019. 07. 05. 20:34:07
#
Mind2 nagyon jó játék, érdemes megvenni ez most egy nagyon jó bundle :)
vyne avatar
3 hónapja | 2019. 07. 05. 19:58:14
#
Kingdom miatt mar megeri, vegyetek szepen! :P


Lite versions: