Kingdom Come: Deliverance - 4 új DLC bővíti ki a történetet

Szerző: xoki | 2018. May 28. | hír | 6 hozzászólás

Egy sikeres Kickstarter-kampánynak köszönhetően elkészülhetett a Kingdom Come: Deliverance című játék, amely az idei év egyik kellemes meglepetése lett a remek mechanikának, valamint a történetnek köszönhetően.

A későbbiekben a játék több kiegészítővel is bővülni fog, amelyek közül még idén megjelenik három történetre fókuszáló DLC is, valamint ingyenes kiegészítők is várhatók. A Twitteren közzétett DLC terv alapján a From the Ashes, a The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon, a Band of Bastards az a három DLC, amelyek még idén új történettel bővítik ki a játékot. 2019-ben pedig még legalább egy ilyen várható A Woman's Lot néven.

Mindezeken felül új ingyenes DLC-k is érkeznek, vagyis a „Hardcore Mode”, „Tournament!”, valamint a mod támogatás is bekerül a játékba.

Kingdom Come: Deliverance
Kingdom Come: Deliverance
Kingdom Come: Deliverance
Megjelenés: 2018. February 13. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Warhorse Studios
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
csuz-li avatar
Hardcore Mode? Az itt mi lesz? Mert mondjuk egy fallout-ban azt jelenti, hogy aludnod, meg enned is kell, illetve az ellenfelek is épp olyanok, mint te, nem halnak könnyebben. Namost ez itt ebben a játékban az alap. Ezt hova akarják fokozni? Halhatatlan lesz az ellenfél, neked meg úgy kell élni, mint egy elefántnak? Ha nem eszel folyamatosan, akkor éhen halsz?
0
0
0
0
💬 4
Warlordcommander avatar
@csuz-li: Biztos érezni fogja a hideget vagy elázik stb aztán mehetsz a tábortűzhöz, vagy valami hasonló. Egyébként én csak a pajzsal való harcolást hiányolom belőle, lándzsával még nem találkoztam, de azt is jó lenne használni hiszen a legegyszerűbb fegyver volt akkoriban. Meg is nehezítené a játékot. Csak állnál és biztonságos távolságról szúrnád az ellent és fordítva. Kardal is a leghatásosabb a szúrás, végülis inkább voltak szúró mint vágófegyverek. Még sok apróságot belerakhatnak amivel csak jobb és élethűbb lesz. Kíváncsian várom.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@Warlordcommander: A harcrendszer elég összetett az biztos. A karddal úgy lehet jól harcolni, ahogy akkoriban használták. Tényleg főként szúrni kell a sebzéshez, de előtte még jó sokat kell püfölni (vágás) az ellenfél páncélját, hogy leamortizáld, utána többet ér a szúrás akkor is, ha nem jó helyen találod el a támadót. Dárdát, egyéb szálfegyvert is lehet használni, még edzeni is lehet vele, lehet ilyen edzést kérni az oktatóktól, de azt csak felvenni tudod, eltenni nem. Amíg kézben viszed, addig van nálad. Mondjuk ez is életszerű, mert a kor katonái is kézben cipelték és nem aggatták magukra.
Amúgy a szálfegyver csak első látásra jó választás, mert, ahogy a valóságban is, egy gyalogos harcban, ha az ellenfél kardal van felszerelkezve, akkor elüti a szálfegyvert, belép a fegyver minimális hatótávján belülre, ami nagyjából a fegyver hossza és onnantól gyakorlatilag védtelen vagy egy karddal szemben.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@csuz-li: Na akkor van benne szálfegyó 😃, király. Cipelni nem is szokták, későbbi időkben pl 14-15. században (mint itt a KC-ban is) viszont a seregek általában szekerekkel cipelték a fegyvereket és a harcok előtt kiosztották szóval valakinél még kard se volt, ugye ha belegondolunk a lónak és a csávónak is könnyebb anélkül utazni. Páncélt fölösleges volt akkoriban püfölni mert úgyse ártottál neki és azok ellen is inkább egy helberd vagy glaive volt hatásos, szóval megint a szálfegyver. Jó egy játékba igaz, nem akarom hogy ne lehessen legyőzni a páncélost szóval örülök is hogy nem így van megcsinálva 😃 .
Egy szálfegyver kard harcba pedig nagy valószínűséggel a lándzsás győzne. Egyrészt szúrkál vele mint állat és főleg fejre megy, ha pajzs is van a kardosnál akkor is nehéz dolga van, elütni pedig nem olyan könnyű, hogy belépj, viszont sikerülhet de akkor is inkább az ellen bal oldalát támadd mert jobbról még mindig felemelheti a szálfegyvert vagy védekezhet vele. Bár viszonylag ritkán került sor 1v1 lándzsa kard összecsapásra mert mindig sokan voltak harcban. Egy jó kis pajzsfalban álltak elöl mögöttük szálfegyverekkel tehát meggyűlt a bajuk egymással 😃
0
0
0
0
Kemy avatar
@Warlordcommander: Számomra nagyot dobna a játékélményen az a lehetőség -ha már kovács fiát irányítjuk- ,hogy saját kardot , esetleg páncélt kovácsolhassak. Magamnak készíthetnék íjat + vesszőt, az ezekhez szükséges nyersanyagot kitermelhessem. Még volna pár ötletem, de még a végén az lesz, hogy toljam a Simsel 😃 Remélem a későbbiek folyamán bekerülnek hasonló lehetőségek is.
0
0
0
0
Simon21 avatar
Hardcore Módba te leszel Hardcore Henry? 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció