Kiderült a next-gen GTA 5 megjelenési dátuma

Szerző: Pafry | 2021. May 19. | hír | 33 hozzászólás

A Grand Theft Auto V kiemelt szerepe a videójátékos piacon vitathatatlan, a játék idén már a nyolcadik születésnapját ünnepli, de még mindig sokszor az eladási toplisták élmezőnyében figyel, és többek között itt az oldalon is évek óta kirobbanthatatlan a top 3 legnépszerűbb cím közül. A Rockstar úgy gondolta, ennek örömére tesz még egy kört a játékkal, és immáron a harmadik konzolgenerációra is kihozza egy grafikai felújítás, valamint több új tartalom kíséretében. Ez a next-gen verzió kapott most egy végleges megjelenési dátumot.

A megjelenést őszre, egészen pontosan november 11-re ütemezték be, tehát a játékok szempontjából legforgalmasabb időszakba dobják be a következő generációs GTA 5-öt. A játékosokat erősen megosztotta a Rockstar ezen lépése, már a trailer alatti like-dislike arányból is látszik, rengeteg embernek nem tetszik, hogy már a sokadik bőrt húzzák le a játékról, miközben a következő számozott folytatásról továbbra sem tudni semmi konkrétumot. De a számok a Rockstart igazolják: amíg nyolc év után továbbra is brutális eladási számokat produkál az ötödik felvonás, valamint az online szekció is bőven megtermeli a napi betevőt, addig nyilván ők sem siettetik a következő rész megjelenését.

A Grand Theft Auto V felújított változata tehát november közepén érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re, valamint PS5-re egyaránt.

Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V
Megjelenés: 2015. April 14. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Rockstar North
Hozzászólások: 33
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
csuz-li avatar
Nekem van egy kis "Skyrim-érzésem"... 😀
0
0
0
0
no avatar
Nem rosszból, de mennyi bőrt akarnak még lehúzni erről a gamről 😃 😃 ? Lehet még Ps 10-re is kiadják majd!!! Inkább jöhetne már a 6...
0
0
0
0
Liptik avatar
És olyan lesz a gépigénye, mint a Metronak?
0
0
0
0
💬 4
gigazte avatar
@Liptik: Mint a 3-as metrónak! 😂
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@Liptik: De most komolyan, ezt mi honnan tudnánk előre?
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@Liptik: Szerintem esélytelen, maximum ajánlott videokártyának el tudok képzelni egy RTX 2070 - 3070-et, feltéve ha lesz benne ray tracing de konkrétan semmit nem lehet tudni a játékról, még egy normális trailert sem tudtak összerakni, a régi ps3/x360 verzióból is vannak benne jelenetek... látszik hogy csak a pénzre mennek mostmár.
0
0
0
0
pinkyke avatar
inkább a sok csalót kéne ki dobni a játékból meg az online-ba való csatlakozási időn kéne javítani mert hiába van sdd-n és hiába van jó netem sok idő mire be lép. ezért sem játszom vele.
gondolom ez a remastered is ugyan olyan szar lesz mint a mostani.
0
0
0
0
💬 2
MentaStrike avatar
@pinkyke: Elvileg a betöltési időt javították már.
0
0
0
0
ahbar avatar
@MentaStrike: Elvileg, de a mai napig van hogy nem akar belépni. Én semmi változást nem vettem észre ezen a téren.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Nem tudom mi olyan szórakoztató ezen a játékon, hogy ennyi generációt kibír. A single persze jó de már mindenki végigjátszotta aki szerette volna ennyi idő alatt. A multit meg kipróbáltam a havernál. Első belépés, 5 perc után felrobbant az összes autó folyamatosan. Második belépés:Nem tudtam kimenni a házamból, mert egyből visszadobott. Harmadik belépés:Mosógép, aztán hűtőszekrény volt a fejem helyett. Negyedik belélés. 😜ár perc után egy ketrecben találtam magam. És ezek egymás után történtek. Konkrétan játszhatatlan volt. A Rockatarra is ráférne már egy hatalmas pofon. Mondjuk a trailer alatti kommentszekció miatt már megérte. Jót szórakoztam. 😆
0
0
0
0
💬 1
Jammokus avatar
@zsiroslangos: Ha ketrecbe találtad magad akkor egy modder szórakozott veled erre van egy megoldás: solo public session. Én már 100 misit kifarmoltam online vettem rengeteg sport kocsit, szinte mindenem megvan és meg is untam azóta minecraftozok meg a Doomon tolom
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Nekem elég volt beszerezni anno PS3-ra majd aztán PC-re és PS4-re. Semmi értelmét nem látom a nextgen kiadásnak. Még akkor se ha lenne újgenerációs konzolom. 😆
[img]https://***/img/instances/73365288/so-wow-such-amaze.jpg[/img]
0
0
0
0
sunny474 avatar
Remélem legalább PC-re update formában kapjuk meg és nem fizetős tartalomként a ráncfelvarrást, no meg az sem ártana ha nem töltene tovább a mostani is épp elég 😃. Hát legalább a Rockstar elmondhatja, hogy nem sok szar játékot pakolt le az asztalra ezzel a tendenciával meg aztán főleg 😃 GTA V "remastered" jézusom.
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
nextgen kiadás.
gyere le jóisten.
inkább csak adnának hozzá egy patchet hogy a ps4 es verzió sokkal szebb és jobb framerate je legyen ps5 ön és meg a xone os xsx en és kész.
semmi értelme nincs újra kiadni.
0
0
0
0
💬 1
kaland21 avatar
@ichigo23619: " gyere le jóisten" ezen a dumádon sokat röhögtem de amúgy igazad van!!!
0
0
0
0
Memento Mori avatar
Le vagyok nyűgözve!
Ja, nem...
0
0
0
0
xCube avatar
Ne értsen félre senki, de ha pusztán a keresletet nézzük ez az első játék, ami három konzolgeneráción át lehet képes folyamatosan aktívan és sikeresen működni. Átvitt értelemben a GTA a konzolok Windows -za... .

És ez nem lebecsülendő érdem és nem pusztán a játék körüli hype eredménye... .

Annak idején én PS3 -on nyúztam, majd páromtól megkaptam PS4 -re is. Később PC -re is megvettem (igen, kb. egy hónappal a giveaway előtt dobozosan)... . Ha lenne PS5 -öm arra már nem venném meg, de létezik vásárlóbázis erre a szegmensre is. Elég ha arra gondoltok, hogy vannak olyan játékosok, akik a megjelenés óta felnőttek a játék "árnyékában". Az én gyerekkoromban ilyesmi még nem létezett, ha egy játék hosszú ideig szavatos volt, akkor sem élt ennyi ideig, leszámítva a DOOM -ot.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 7
Jammokus avatar
Régen rengeteg jó játékot csináltak most meg ugyanazt a sablont adják el többcím alatt másnéven
0
0
0
0
bukta2 avatar
Igazából én is 2x vettem meg de sztem jó ha 2 órám van benne... egyszer x360 ra mikor megjelent 2013 ba... utána meg valamikor pc-re mikor steamen le volt értékelve 15€-ra...
Igazából megbánni nem bántam meg mert egy jó kis játék, csak undorító látni amit a fenti kép szemléltet! Pénzéhes banda eléggé.. az utolsó bört is lehúzzák róla... és hát ők ebben nem hibásak... sőt jól is csinálják, amíg termel, miért is ne! Csak legalább már egy 10mp-es trailert megérdemelt volna a nép ha még a játékról nincs is semmi info.... mert így 8 év után azért már csak levan modellezve a főutca meg a GTA VI logo... 😃 most vagy rohadtul ***tak valamit és húzzák ezzel ameddig tudják, vagy nemtudom mi lehet... de hogy 0 info a VI-ról ennyi idő után sem ez elég aggasztó szerintem. De aztán lehet én vagyok türelmetlen...könnyen előfordulhat ha nagyon várok valamit ^^ az V-öt is nagyon vártam aztán mégse játszottam vele valami sokat (töltési időnek hála...)
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: V-öt én is vártam nagyon (mondjuk mindegyik új résszel így voltam), viszont csalódás volt single ügyileg, olyan semmilyen volt ez a 3 szálas megoldás, meg úgy önmagában a történet sem volt egy komoly durranás. Online-al egy darabig elvoltunk a haverokkal, de arra is viszonylag hamar ráuntunk.
0
0
0
0
susguy avatar
Ugyanezt utólagos ingyenes tartalmakkal:
https://i.imgur.com/kg98fEY.png

Spoiler!
Nem akarom védeni a Rockstar-t, sok mindenben ellenszenvesek, de ez a túlegyszerűsített közhely még mindig egy baromság 😆
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@susguy: Azért azok a DLC-k nem voltak valami hatalmas durranások. Ellenben a beígért story dlc azóta sem érkezett meg.
0
0
0
0
susguy avatar
@SuperPuma: Így van. Nekem csak azzal van bajom hogy "brühühü, nem csináltak semmit 2013 óta", miközben ennyi ingyen tartalmat kidobtak hozzá. Direkt túl egyszerűsítettem, mivel az eredeti kép is túlegyszerűsíti a problémát. Tudom hogy ezeknek is megvannak a negatív tényezői.

Lehet csak én reagáltam túl, de fárasztóan nagy hülyeségnek tartom ezeket az agyonhasznált, semmitmondó/tényferdítő meme szintű képeket az ehhez hasonló cikkeknél. Old good, new bad.
0
0
0
0
no avatar
@susguy: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
susguy avatar
Inenn is látszik, hogy GTA 4 elötti GTA játékok befejzettek voltak teljesen és nem volt online részük sem!
Azért ne csináljunk úgy mintha nem úgy vették volna ezt és a IV-et is úgy, mintha teljes játék lenne. DLC-t lehet teljes játékhoz is csinálni, nem teszi fizikailag lehetetlenné, hogy a fejlesztők hozzá nyúljanak a kódhoz. Ez is egy túlegyszerűsített közhely.

A story szerintem is borzalmas volt, viszont, sajnos vagy sem, az egyik legnagyobb szexepile a GTA-nak a sandbox része volt, amiben ezzel a résszel úgy látom messze felülmúlták a korábbi részeket (persze ennek nem kéne kizárnia azt, hogy lehetett volna jó is a történet).

Szerintem is sok mindent elrontott a Rockstar, de akkor se bírom az ilyen közhelyeket mint az a kép. Lehet nem szeretni amit csináltak azóta (én se szeretem), de azt nem lehet mondani hogy nem csináltak semmit.
0
0
0
0
carl18x avatar
Hányszor akarnak még bőrt lehuzni róla? 2013- óta sok idő telt el.... Annyira nem volt jó a GTA 5 hogy lassan 10 év után is ezt adják.
😃
0
0
0
0
💬 6
gigazte avatar
@carl18x: Ha rossz játék lenne, akkor nem lenne az eladási listák élén folyamatosan. 😂 Szóval van értelme újra és újra kiadni, mert sokan úgy is megveszik!
0
0
0
0
carl18x avatar
@gigazte: Nem arról van szó hogy rossz, csak azért így hogy lassan oda jutunk 10 évenként dobnak ki egy GTA részt mert úgy is jön a Money dögivel enyhén szólva is csalódás! 😀
2013-ban jött ki eredetileg a GTA 5, a Hatodik részről annyi kiderült 2023-2025 előtt nem sok esély van hogy megjelenik. Főleg hogy most jön a Nextgeen GTA 5.
És a GTA 6 jön 2025-ben, mikor jön a 7 ? 2040-ban?

Nekem nem jön be ez a model, azért 5 évente jöhetne piacra egy új rész.
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
@carl18x: Majd megvesszük a GTA VII-et nyugdíjas éveinkre 😆
0
0
0
0
carl18x avatar
@Arthur Morgan: Én is úgy gondolom hogy kiöregszünk a 7. rész érkezésére! 😃
0
0
0
0
gigazte avatar
@carl18x: Hát én azt is kinézem belőlük, hogy ebben az évtizedben nem is nagyon adnak ki folytatást. Valahogy egy új Bullyt jobban játszana az ember, szóval remélem először azt porolják le.
0
0
0
0
carl18x avatar
@gigazte: Lehet igazad van, sajnos 2025 előtt nem jön új gta szerintem, és talán most kének egy másik cégnek GTA klónt csinálni. Volna rá kereslet, csak hát a Rockstarnak is megy a szekkér mert a Online rész miatt mozog a pénz.
0
0
0
0
Trimeny avatar
Beleraktam már két konzolon is legalább 100-150 órát, na meg PC-n 400-at. Remélem azért PS6-ra már nem tervezik kiadni, mert akkor túltesznek az Activision féle greed-en is.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció