Kétmillió eladott példány felett jár a Sekiro: Shadows Die Twice

Szerző: xoki | 2019. April 12. | hír | 19 hozzászólás

Az Activision bejelentette, hogy a FromSoftware legújabb játéka, a Sekiro: Shadows Die Twice már kétmillió eladott példánnyal büszkélkedhet.

Mint kiderült, a megjelenés után csupán tíz napra volt szükség, hogy az említett 2 millió példány gazdára találjon. Ez a szám a három platform (PC, PS4, Xbox One) együttes eladását mutatja. A március 22-ei megjelenése óta viszont már húsz nap telt el, ezért valószínűleg már ennél is sokkal több fogyott belőle.

A FromSoftware korábbi játékaihoz hasonlítva egy nagyon jó eredményről van szó. Ott van például a Dark Souls III, amely két hónap alatt érte el a 3 millió eladott példányt, vagy a Bloodborne, amelynek hat hónapra volt szüksége a 2 millió eléréséhez, bár ennél a címnél az is közrejátszott, hogy csak egy platformra jelent meg.

Ha ezenkívül további népszerűségi mutatókra is kíváncsiak vagytok, akkor az Activision többek között elárulta, hogy a felhasználók 631 millió percet töltöttek streamek nézésével az első hétvégén. Egy hét alatt pedig 1,1 milliárd percet, azaz körülbelül 2000 évet töltöttünk a Twitch-en, miközben a különböző közvetítők folyamatos elhalálozását, illetve sikerélményét kísértük figyelemmel.

Sekiro: Shadows Die Twice
Sekiro: Shadows Die Twice
Sekiro: Shadows Die Twice
Megjelenés: 2019. March 22. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték, TPS
Fejlesztő: FromSoftware
Hozzászólások: 18
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Moon_Breaker avatar
Nahát, pedig már megjelenés előtt le lehetett tölteni torrentről.

Én már megjelenés előtt előrendeltem mert tudtam hogy ha FromSoftware csak jó lehet. 😀
0
0
0
0
💬 2
gyuri191 avatar
@Moon_Breaker: Innen látszik hogy semmi köze a torrentnek a játék eladásokhoz ha valami jó azt úgyis veszik vagymár csak a cime miat megveszik (khhhm cod) otvan pl a witcher 3 drm free volt bárki leszedhette szinte mindenhonan mégis menyi eladásuk volt csak tudni kell jó játékot csinálni és egyedit na pl a cyberpunk 2077-re leszek kiváncsi eladás téren.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@gyuri191: GTA is elég jól hozta a pénzt.
0
0
0
0
bazsi135 avatar
2,000,000+ idegbeteg ember 😃
0
0
0
0
💬 2
Andris18 avatar
@bazsi135: a + jeledben biztos benne vannak azok az ideges emberek is akik torrenttel szedték le 😜

De ugye aki raér mint én majd egyszer megveszi leárazáson és akkor próbálja ki.
0
0
0
0
bazsi135 avatar
@Andris18: Ez egy forintot se ér!!!!
a Witcher3,na az igen!
0
1
0
0
no avatar
Vajon NINJA mennyit kaphat érte, hogy ezzel játszik?Kicsit unalmas már ez a sok Twitches f...kalap, akik megbolondítják a gyerekeket ezzel a sok szarral, a tanulás meg nem megy.Olyan már ez is mint a poker volt anno, mindenki azt hitte jól fog élni belőle, pedig csak páraknak sikerül.
0
0
0
0
enslaved avatar
Én is haladok vele az örök itemekkel😆 De még így is csak lassan.
0
0
0
0
💬 10
Memento Mori avatar
@enslaved: Én teljesen tisztában vagyok vele, hogy ez tőled mekkora szó, örök itemestől is. 😂 Szóval mindent bele, csak így tovább. Ha ezt végigtolod, utána már egy ac-féle játék meg sem fog kottyanni. 😀
0
0
0
0
enslaved avatar
@Memento Mori: Ahogy mondod, van hogy azt sem tudom merre kell menni, vagy éppen beszorítanak és be sem tudom adni az energiát hogy ne haljak meg, vagy jön egy végzetes csapás. Amikor eltévedek és össze-vissza bóklászok a már bejárt pályákon be szoktam kapcsolni a stealth módot hogy senki ne támadjon meg😆 Belekezdtem ugyanígy a Dark Souls 3 - ba is, szórakozok velük kicsit. Az AC gyerekjáték ezekhez képest, az Odysseyben 333 órám van és 99 - es fokozaton vagyok mindenféle trükközés nélkül😀 Az a játék nálam már örök favorit marad (legalábbis amíg nem lesz újabb).
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@enslaved: A lényeg, hogy már rálátsz, mit szeretnek a mazochisták az ilyen stílusú játékokban. 😀
300 óra az már valami! Szerintem egész életemben nem fogok annyit játszani az Odyssey-el. Nekem inkább az Origins jött át, abba én is beleöltem már vagy 150-200 órát. Az Odyssey térképe nekem túlságosan fel lett aprózva kis szigetekre. Rettenetesen bosszant az a sok rohadt hajókázás. Bármit csinálsz, bármerre tartasz fix hogy csónakázni kell. Agyrém. Szóval 10 órát játszottam vele és töröltem uplayről ahogy volt. 😃
0
0
0
0
enslaved avatar
@Memento Mori: Az Originsben is van annyi órám, háromszor vittem végig vagy lehet négyszer, csak ahhoz hogy megnézzem újra le kellene töltenem. Na igen, a Dark Souls 3 esetében agyon tuningolva is képes voltam már meghalni, szóval.............
0
0
0
0
Napil avatar
@enslaved: Dark souls 3-ban már én is közel voltam a feladáshoz egy-két alkalommal . A Sekiro meg bármennyire is szeretném szeretni nem engedi.Már nincs meg bennem az a vágy egy játék esetén hogy 1000 alkalommal küldjön valami földre s feláljak egyszer végre legyőzzem csak hogy pár méter után megint valaki a földbe gyaluljon.S lehet itt most szidni fognak engem mert casual játékos vagyok ( most már) de szerintem itt a fromsoftware nagyon benézte a nehézségi görbét kb az élvezhetetlen szintjén van ez a játék bármennyire is vártam.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Napil: Ezért tedd be az örök item opciót. Még azzal sem lesz annyira könnyű, de legalább lesz esélyed.
0
0
0
0
Andris18 avatar
@enslaved: Hogy teszed ezt be? Vagy hogy aktiválod?
0
0
0
0
enslaved avatar
@Andris18: Beírod a google - be hogy Sekiro trainer, több találatot is kiad, kicsomagolod, elindítod még a játék előtt, ott megnézed melyik gomb mit aktivál, utána elindítod a játékot, majd rányomsz a megfelelő gombra ami hangjelzést is ad. Fontos, hogy csak a játék elindítása után nyomj rá.
0
0
0
0
Andris18 avatar
@enslaved: Köszönöm a részletes választ! 😀
0
0
0
0
enslaved avatar
@Andris18: Nagyon szívesen. Dark Souls, Sekiro ezek nélkül számomra élvezhetetlenek. Ezzel okosan beállíthatsz egy amolyan easy-normal fokozatot.
0
1
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció