Két új kiegészítővel bővül a Metro Exodus

Szerző: xoki | 2019. May 18. | hír | 11 hozzászólás

A 4A Games lövöldéje, a Metro Exodus hamarosan két terjedelmes kiegészítővel fog bővülni, amelyekben új karakterek történetét ismerhetjük majd meg.

Az első DLC a The Two Colonels címet kapta, amely Colonel Khlebnikov történetét meséli el, aki fiához próbál hazajutni. Egy lineárisabb fejezetről van szó, amely egy történetvezette játékmenetet kínál. A DLC-vel egy új fegyvert is kapunk, méghozzá egy lángszórót. A The Two Colonels idén nyáron fog megjelenni.

A második DLC 2020 elején esedékes, amelyben Sam bőrébe bújhatunk majd. Sam egy amerikai tengerészgyalogos, aki arról álmodik, hogy ismét a családjával lehessen. Az akcióra egy új sandbox túlélő pályán kerül sor, amelynek alapja Vladivostok lesz. A 4A Games szerint Sam azzal fog szembesülni, hogy minden elsajátított taktikára szüksége lesz a túléléshez, ugyanis a környezete a vártnál sokkal trükkösebb lesz.

A két DLC az új Expansion Pass részét képezi majd, amelyet 25 dollárért szerezhettek be az Epic Games áruházából. Azok pedig, akik korábban Steamen vásárolták meg a játékot, a DLC-ket szintén beszerezhetik majd a Valve platformján.

Metro Exodus
Metro Exodus
Metro Exodus
Megjelenés: 2019. February 15. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: 4A Games
Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Takashi avatar
Erre vártam mióta végigjátszottam az alapjátékot! Azóta is fent van a gépen, ilyen eshetőség miatt 😃
0
0
0
0
enslaved avatar
Nagyon várós mindkettő😂
0
0
0
0
HARD avatar
Értem ...és mégis mi értelme volt akkor megvenni a GOLD editiont ha még fizetni kell a két DLC ért 😃
0
0
0
0
💬 6
weber90 avatar
@HARD: Akik Gold-ot vettek azoknak nem kell újra meg venni a Expansion Pass-t, mert alapból tartalmazza. Standard verziósoknak kell majd beruházzanak rá...
0
0
0
0
Sicu33 avatar
@weber90: Ez azt jelenti,hogy az Aurora Edition vásárlók is megkapják?
0
0
0
0
Sicu33 avatar
@susguy: Köszi az infót!
0
0
0
0
weber90 avatar
@Sicu33: Igen az is tartalmazza a Expansion Pass-t!
0
0
0
0
HARD avatar
@weber90: jah akkor jó köszi 😀
0
0
0
0
-ARK- Doctor avatar
Ez mind szép és jó. Kicsit visszahozzák a Metro Last Light stílusát, mert ott is lehet más karakterek történetét végigjátszani. De reménykedjünk, hogy nem fognak annyira túlzásba menni a játékkal kapcsolatban. Még mindig azt mondom, hogy a Metro sorozatok a legjobbak. 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció