Készül a The Sims 5

Szerző: xoki | 2022. October 19. | hír | 9 hozzászólás

Az Electronic Arts úgy döntött, sokkal nyitottabb lesz a fejlesztés alatt álló játékaival kapcsolatban. Ez a hozzáállás a Dead Space Remake esetében be is vált, és emiatt a cég a következő The Sims-játékot is hasonló módon fogja népszerűsíteni.

Az EA egy élő közvetítés keretein belül villantotta meg a következő generációs rész korai verzióját, amelyre egyelőre még Project Rene kódnéven hivatkoznak, de a félreértések elkerülése végett továbbra is a The Sims 5 a legtalálóbb megnevezés.

Az EA egy új generációs Simset és kreatív platformot ígér, amely további eszközöket biztosít majd a játékosoknak a játékkal való interakcióra. A Project Rene a motor új, továbbfejlesztett verziójára épül, amely további eszközöket biztosít, hogy a játékosoknak a lehető legrészletesebb építésben és dekorálásban legyen részük. A játékosok össze is foghatnak majd, hogy közösen tervezzenek.

A The Sims 5 néhány eszközébe már most betekintést kaptunk, viszont a játék megjelenése sajnos még jóval odébb van, hiszen az EA két The Sims 4 kiegészítőt is tervez még a következő évre. Mellesleg, ha esetleg lemaradtatok volna a hírről, korábbi ígéretükhöz híven immár mindenki ingyenesen letöltheti a The Sims 4 alapjátékot.

no cover
no cover
The Sims 5
Megjelenés: TBA
Műfaj: Szimuláció
Fejlesztő: The Sims Studio
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Liptik avatar
Gyudani1996 boldog lehet. Mindig is Sims 5-öt akart.
0
3
0
0
💬 1
no avatar
@Liptik: Hátha jó lesz. Akkor az leszek. :D
0
0
0
0
kovb677 avatar
sims 3 volt a legjobb 12 kiegészítővel azóta nem sikerült alkotniuk.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Ebből a prezentációból semmi hasznos nem derült ki, az egész egy shitfest volt. Őszintén mit akartak elérni vele?
0
0
1
0
💬 1
kovb677 avatar
@TheMenkuPocok: Igen énis azt néztem hogy semmi nincs benne sims5ről
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
Remélhetőleg ennek az UI-ja jobb lesz, mert a Sims 4 szerintem a legtöbbször letöltött/letörölt játékom ever mert a karakter készítés után sokáig nem jutottam benne. Hozzák vissza a Sims 2-es felületet és vegyítsék a Sims 4 tartalmával és akkor szuper lenne, meg ne szedjék DLCkre hanem egyből legyen benne a pets, évszakok meg ezek, mert 202x-ben kiadni egy játékot ami tartalom nélküli DLCk nélkül igen nagy negatív reviewkat fog maga után hordozni :D, 2014-ben más volt az emberek hozzáállása. Nekem az sem lenne baj ha 70-ért árulják, de akkor legyen benne 70 eurónyi tartalom.
4
0
0
0
💬 2
Tuhajohn avatar
@Szabcsiadi: Azt mondjuk sosem értettem, hogy az évszakok és a háziállatok miért DLC-k minden egyes Sims-hez.
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
@Tuhajohn: Még a háziállatokat talán értem, na de az évszakok? Nagyon semmit sem ad hozzá a játékhoz csak hogy téli kabátot veszel fel, vagy nyári rövid nadrágot, meg vannak ünnepek, de ennyi.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció