Ingyenessé válik a The Sims 4

Szerző: xoki | 2022. September 14. | hír | 5 hozzászólás

A The Sims 4 még mindig a legjobb életszimulátorok egyike, amelyhez temérdek mennyiségű kiegészítő és egyéb DLC csomagok társulnak. Hamarosan még többen kipróbálhatják majd, ugyanis az Electronic Arts és a Maxis bejelentették, hogy az alapjáték mindenki számára ingyenessé válik majd.

Október 18-ától Mac, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One és Xbox Series X platformokra mindenki ingyen letöltheti majd az alapjátékot. Aki pedig október 17-e előtt beszerzi a játékot, egy kis bónuszban részesül majd. A Desert Luxe Kitről van szó, amely a délnyugati sivatag természetes tájain alapuló új bútorelemeket fog tartalmazni.

A The Sims 4 még 2014-ben jelent meg, szóval a rajongók régóta várnak már a folytatásra. Bár rengeteg hasznos tartalmat adtak ki hozzá, lassan tényleg eljött az ideje elbúcsúzni a játéktól. Úgy tűnik, már nem kell sokat várnunk, és kiderül, mi lesz a franchise jövője, ugyanis az ingyenessé válással egy időben, a Behind The Sims Summit livestream keretein belül új bejelentésekre is számíthatunk.

The Sims 4
The Sims 4
The Sims 4
Megjelenés: 2014. September 02. (PC)
Műfaj: Szimuláció
Fejlesztő: The Sims Studio
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Alapjátékot régen is adták ingyen, akkoriban bezsebeltem
0
0
0
0
Ayistion avatar
Egy új spórát is igazán bejelenthetnének már…
2
0
0
0
Joe85 avatar
Már Origin-en megvan az alapjáték jó ideje, de azért köszi az infót. 🙂
0
0
0
0
Torba10 avatar
Azt a 3-4 eurót aztán nagyon nehéz volt kicsengetni eddig is.. . :D Meg aztán loszart sem ér az alapjáték. Mintha kapnál egy cipőfűzőt cipő nélkül.
0
0
4
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció