Készül a következő, egyben utolsó Star Wars Jedi-játék

Szerző: xoki | 2024. September 19. | hír | 0 hozzászólás

A befektetőknek tartott prezentációja során az EA hivatalosan is megerősítette, hogy készül Cal Kestis történetének utolsó fejezete. A Respawn Entertainment fejlesztette a 2019-es Jedi: Fallen Ordert és annak folytatását, a 2023-as Jedi: Survivort is, így nem meglepő, hogy a harmadik részt is rájuk bízták.

Laura Miele, az EA szórakoztatóipari és technológiai részlegének elnöke kifejtette, hogy minden idők legjobb minőségű és legkelendőbb Star Wars-játékait hozták létre, melyek között természetesen ott lapulnak a „Jedi” játékok is: több mint 40 millió rajongó bújt Cal Kestis bőrébe, hogy erőteljes jedivé válhasson. A Respawn pedig már keményen dolgozik azon, hogy ennek az izgalmas történetnek az utolsó fejezetét is eljuttassa a játékosokhoz.

A Jedi: Survivor négy évvel a Jedi: Fallen Order után vált elérhetővé, tehát ebből kiindulva a Star Wars-rajongóknak még biztosan várniuk kell néhány évet, hogy belevethessék magukat a lezáró kalandba. Az EA nem nyilatkozott a készülő játék megjelenési dátumáról, de Stig Asmussen hiánya - aki a Jedi: Survivor és a Jedi: Fallen Order direktora volt - kihathat a fejlesztés ütemtervére, ugyanis 2023 szeptemberében, néhány hónappal a Jedi: Survivor megjelenése előtt elhagyta a stúdiót, hogy a saját AAA projektjén dolgozzon.

Star Wars Jedi: Survivor
Star Wars Jedi: Survivor
Star Wars Jedi: Survivor
Megjelenés: 2023. April 28. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Respawn Entertainment
Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció