Késik a Trackmania Nations remake

Szerző: xoki | 2020. April 23. | hír | 9 hozzászólás

A Ubisoft márciusban bejelentette, hogy készül a 2006-os arcade versenyjátékuk, a Trackmania Nations live service remake-je, amely mostantól egyszerűen csak a Trackmania nevet viseli. A felújított játék eredetileg május 5-én jelent volna meg, de sajnos erre is kihatott a koronavírus okozta helyzet, vagyis késni fog a remake.

Az egyik legnagyobb Trackmania bajnokságot (Trackmania ZrT Cup) már korábban elhalasztották a COVID-19 miatt. A fejlesztőcsapat otthoni munkavégzésre váltott át, és bár jól haladnak a projekttel, mindenképpen szükségük van egy kis extra időre, hogy behozzák a távmunkára való váltás miatt elvesztett időt.

A Trackmania Nations remake új megjelenési dátumaként július 1-jét tűzték ki, és hogy még nehezebb legyen a várakozás, egy új, hangulatos trailert is közzétettek. Továbbá a fenti trailer végén csak a Uplay és az Epic Games Store logója látható, vagyis úgy tűnik, a játékot Steamen nem szerezhetjük majd be.

Trackmania
Trackmania
Trackmania
Megjelenés: 2020. July 01. (PC)
Műfaj: Verseny
Fejlesztő: Nadeo
Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kuci19 avatar
remélem crossplatformos lesz, mert turbonál konganak az ürességtől az online szerverek PC-n, haveromnál ps4-en 27 player 1 szerveren...
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Tiszta Rocket League flashem lett.
https://www.rocketprices.com/images/rocket%20league/items/ps4-mantis-SkyBlue.png
0
0
0
0
19ati93 avatar
Epik! GG marad a torrent akk 😃
0
0
0
0
💬 1
Liptik avatar
@19ati93: Szerintem ingyenes lesz, de nekem marad az Uplay, sokkal megbízhatóbb és átlátható.
0
0
0
0
cabus26 avatar
Mire föl ez a sok remake?
Egyszerűbb lenne egy update-et kiadni,de akkor meg nem lehetne pénzt lehúzni a felhasználókról!
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
Jah ebből remake is készül ? jó tudni 😆
0
0
0
0
Memento Mori avatar
United-el nagyon sokat toltam. Egyéni és klán szinten is értem/értünk el komolyabb sikereket. Remélem méltó módon támasztják fel a játékot. Én biztos hajlandó lennék beletolni pár ezer órát, ha legalább olyan lesz mint az elődök. 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció