Késik a Serious Sam 4

Szerző: xoki | 2020. August 06. | hír | 23 hozzászólás

A Croteam bejelentette, hogy sajnos nem tudják az augusztusi megjelenéshez tartani magukat, azaz késni fog a Serious Sam 4.

Korábban a csapat konkrét megjelenési dátumot nem tett közzé, de a halasztást követően most már napra pontosan felfedték, hogy mikor számíthatunk rá. Az új megjelenési dátumot az alábbi rövid kis kedvcsináló fedte fel, amely szeptember 24-e lesz. Tehát szerencsére csak egy hónapot csúsztatták el, és valószínűleg emiatt nem mentek bele a részletekbe, hogy pontosan miért is volt erre szükség.

Korábban egyébként egy rövid gameplay trailert is kaptunk már, amelyet lent megtekinthettek. A fejlesztők minden játékelemet megtartottak, ami a szériára jellemző, szóval a szokásos káosz és ellenségek hordája várja majd a játékosokat.

Serious Sam 4
Serious Sam 4
Serious Sam 4
Megjelenés: 2020. September 24. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, FPS
Fejlesztő: Croteam
Hozzászólások: 23
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NightWolF33 avatar
Én egyszerűen imádom a Serious Sam játékokat. Nincs túl bonyolítva mész és ölsz ennyi. Ami nekem nagyon tetszik a szériában, hogy nem 2-3 féle fegyverrel mehetsz hanem kb 15-el egyszerre és több száz, több ezer ellenfél támad rád. Eszméletlen jó az ellenfelek kidolgozása, a pályák részletessége, Sam karaktere és persze azok a zenék. Hát ezeket még a munkahelyemen is dúdolom. 😃 Egyszerűen telitalálat volt ez a játék ebben a stílusban. 😀 Ui.: Ez volt életem első játéka amit kénytelen voltam előrendelni annak ellenére, hogy személy szerint nem preferálom ezt a fajta vásárlást. 😀
0
0
0
0
RaggaBone avatar
Double the Gun Double the Fun! Várom mint a messiást.
0
0
0
0
no avatar
Azaz egy hónap csúsztatás nem nagy cucc, várós 😶
0
0
0
0
💬 1
Scorn Face avatar
@LordSzalko: Bizony, semmi gond nincs ezzel a picurka csuszással.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
Mindig rosszul voltam ettől az értelmetlen játéktól. Bár lehet magával a műfajjal van bajom, mert nekem a szétistenített Doom sem jött át.

Szerk: Félre ne értsen senki, eszem ágában sincs senkit megbántani vagy degradálni, ha neki tetszik a játék vagy a stílus maga. Meg tudom érteni, hogy mi a varázsa, csak egyszerűen az én személyiségemhez/gondolatvilágomhoz annyira nem passzol, hogy így beszélek róla. 😀 Mást ugyanígy ráz a hideg a souls játékoktól, a bloodborntól, a sekirotól, a taktikai fps-ektől, szimulátoroktól, stb. mint engem ezektől.
0
0
0
0
💬 15
TRACERHD avatar
@Memento Mori: Barátom kedvéért jétszottam az egyik részével és minden életerőt kiszívott belőlem.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@TRACERHD: Én is játszottam vele azért néhány órát, de utána el kellett mennem dark soulsozni, hogy visszazökkenjek a normál kerékvágásba. 😂
Magamban "agyatlan klikkeldének" hívom a stílust, mert engem leépít szellemileg az effajta céltalan mészárlás. Olyan érzésem van mintha be lennék dobva egy szobába egy légycsapóval nettó húszmillió léggyel ahol kedvemre csapkodhatom őket agyon minden különösebb cél nélkül az idők végezetéig. Kb ennyi szórakozást látok ebben a játékstílusban. 😀
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@Memento Mori: Pontosan. Az egy dolog ami tetszik benne az a minigun. 2000 golyó megállás nélkül terminátorra emlékeztet.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@TRACERHD: Remélem, mikor ezt megfogalmaztad közben a terminator 2-re gondoltál a minigunnal, nem az új rókabőr részekre. 😃
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@Memento Mori: Hogy merészelsz ilyet feltételezni rólam 😆
0
0
0
0
xCube avatar
@Memento Mori: Eleve nem a te stílusod, ez rendben is van. Viszont amit leírsz a szobával, legyekkel és légycsapóval, az arra utal nálam, hogy könnyű fokozaton játszhattál velük. Ezeknek a játékoknak pont a nehezebb fokozatoktól kezdve van értelme, ahol minden lépést érdemes megfontolni, ki kell használni a terület adta lehetőségeket, az ellenfelek gyenge pontjait, a megfelelő fegyvert a megfelelő célra használni... . És ezzel nem rábeszélni akarlak, mert az kb. lehetetlen, csak azt akartam hozzátenni, hogy ezek az "agyatlan shooterek" annyira nem is agyatlanok. Én például többre értékelem őket, mint egy ezredik modern "taktikai FPS -t", ahol a taktika abban merül ki, hogy fedezékről fedezékre rohan az ember és várja, hogy feltöltődjön az élete.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@xCube: Hardon jó, mikor nincs életerő, de még csak muníció sem. Na meg azt hiszed, hogy vége az arénázásnak és ekkor spawnol le még 4 horda.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@xCube: Kihívás-függő vagyok. Sosem játszom easy-n/normálon, a mai játékok a nehezebb fokozatokon is annyira le vannak egyszerűsítve, hogy az sokszor élvezhetetlen és nem sok kihívást jelent. Általában a legnehezebb fokozaton indítok minden játékot és ha esetleg meggyűlne vele a bajom akkor szoktam vissza venni a nehézségen. Nem nagyon fordul elő ilyen. (Félreértés ne essék nem magam akarom itt polírozni, mert nekem a legszarabb ez a helyzet, hiszen pont emiatt nem tudom élvezni a játékok többségét. Emiatt nem jelentenek kihívást, mert elég jók a reflexeim és hamar átlátom a dolgok működését a játékokban. Egyszerűnek/bugyutának érzem őket és félre is lököm azonnal.)
Doom-ban pl van 20-25 különféle ellenfél 15-20 fegyver, amiből adódóan a taktikákat nem túl nehéz szerintem kitapasztalni.
A Doom-ot mondjuk nem tudom milyen nehézségen játszottam, mert azt nem a saját gépemen próbáltam ki, egy kollégám vasán toltam bele egy jó órát. De azt sem hiszem, hogy könnyűre lett volna állítva mert nagyon sűrűn anyázott a gépnek, pont emiatt kaptam fel a fejem a játékra és akartam kipróbálni. A légycsapós példa barokkos túlzás, hiszen én is megnyúvadtam párszor az alatt az idő alatt amit játszottam vele, de még mindig távol állt a dolog attól amit én kihívásnak tartok. 😀
De most felpiszkált amit írtál, és kicsit jobban belemászok a Doom-ba. Rábeszélni senki nem tud semmire, tudom azt is, hogy nem is ez a szándékod, de természetesen elhiszem/értem amit mondasz. Fel is keltetted vele a kíváncsiságom, jól fel is telepítem este és megnézem magamnak jobban a játékot.
0
0
0
0
Twist avatar
@Memento Mori: Aki csak egy kis agyatlan mészárlásra vágyik, annak tökéletes. Nekem leginkább a humora jött be, nem is a játékstílus.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@Twist: Nehéz megfogalmazni, de nekem olyan üresnek és lélektelennek tűnik ez a műfaj. Ha le vagyok dobva egy mapra ahol az egy-két lövéssel/ütéssel kell kinyúvasztanom a többnyire gondolkodás vagy különösebb taktika nélkül nyílegyenesen felém rohanó ellenfelek végeláthatatlan hadát, számomra hamar unalomba fullad a dolog.
Tökéletesen meg tudom érteni ahogy te vélekedsz a játékról, mert hogy ezek amiket fentebb írtam, mind jellemzőek a shadow warrior-ra is pl és azt meg valahogy rohadtul bírtam.
😃 Velem van a baj ebből is látszik. 😃
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Memento Mori: Szerintem ennek is megvan az ideje amikor érdemes játszani vele. Amolyan igazi pihentető FPS.
A kedvencem amikor valaki elkezdi fikázni a játékot és azt aki játszik vele (nem rád értem) és felsorol olyan játékokat ami szerinte értelmiségi.
Aztán közbe az is ugyanúgy kikjapcsol mint pl ez vagy a Doom.
Rétegjáték, nem jöhet be mindenkinek, viszont akinek átjön amit a fejlesztők megálmodtak, az nagyon jól fog szórakozni. És mi a lényeg? Hogy jól szórakozz.
Ismétlem nem ellened irányult.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@santakigyo: Igazad lehet ebben. Valószínűleg ez is a stílus célja, hogy ne kelljen túlagyalni túltaktikázni a dolgokat, csak menjen az ember és lője halomra a népeket, kényelmesen ülve miközben nem jár az agya, csak önfeledten szórakozik. Látom benne a koncepciót.
Velem van a gond, olyan értelemben, hogy én inkább a kihívást nyújtó, bonyolult, összetett játékokat kedvelem. Az olyanokat ahol sokat kell "szenvedni" egy map vagy egy boss legyűrésével, a megfelelő taktikák felismerésével és alkalmazásával. A nehéz kihívást jelentő stuffokat. Engem az tud kikapcsolni. Azt hiszem egyszerűen nem illik az "esztelen lövölde" stílus az én játékstílusomhoz vagy ahhoz mi kikapcsolódás nekem. Jó eséllyel ezért nem tudom ezeket a játékokat értékleni, mert nem tudnak kikapcsolni.
Igaz ez is! Mindenki azért játszik, hogy szórakozzon, elterelje a figyelmét/gondolatait, elmerüljön a játék világában és addig semmi mással ne foglalkozzon. 😀 Ezeket én úgy tudom elérni, úgy tudok kikapcsolódni ha dolgozik a testem az agyam, ha kihívásokkal nézek szembe, a mozgok, cselekszem. Nem csak játékokban, az életemben is így kapcsolódok ki. Aktív pihenéssel. Én az évi egy hónap pihenésemet nem tudom otthon, tengerparton vagy egy hotelben heverészve eltölteni, nem kapcsol ki. Olyankor is mennem kell, cselekedni. Nekem az a pihenés/kikapcsolódás.
(Vettem, hogy nem ellenem irányult, nem is vagy te olyan fickó. Meg én sem aki olyan könnyen magára veszi. 😃 )
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Memento Mori: Amúgy ha hiszed ha nem, nem csak esztelen lövöldék ezek. A Doom esetében se csak berohansz és darálsz mert véged. Kell taktikázni, na nem úgy mint más fps-ben de megvan a maga kihívása bőven. Ennél is hasonló a helyzet.
Viszont igen van amikor valaki nem szereti.
Személy szerint ezt is játszom szívesen akár csak pl egy ARMA játékot, vagy az olyanokat mint a Portal,Tomb Raider és sorolhatnám.
0
0
0
0
cabus26 avatar
Ugyanaz lesz,mint az eddigiek,csak szebb grafikával.
0
0
0
0
💬 2
P a i n avatar
@cabus26: Hát nem tudom, 3-hoz képest, én nem sok változást látok. Aztán lehet hogy velem van a baj😆
0
0
0
0
cabus26 avatar
@P a i n: Hát grafikailag meg területileg is jobb lesz sztem 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció