Késik a Rocksteady Suicide Squad-játéka

Szerző: xoki | 2022. February 03. | hír | 1 hozzászólás

A WarnerMedia vezérigazgatója megerősítette, hogy a Hogwarts Legacy és a Gotham Knights is idén érkezik. Sokaknak feltűnt, hogy nem említette meg a Rocksteady berkein belül készülő Suicide Squadot, és most már azt is tudjuk, miért.

A Suicide Squad: Kill the Justice League az eredeti tervek szerint idén érkezett volna, de a Bloomberg forrásai szerint legalább egy évet késni fog, vagyis csak 2023-ban számíthatunk rá. A Rocksteady először 2020-ban jelentette be a Metropolis nyílt világú változatában játszódó kooperatív akció-kalandjátékát. A gonosztevők a Justice League hőseivel szállnak majd szembe, és a világ megmentése céljából megpróbálják megállítani Brainiacot.

A Suicide Squad: Kill the Justice League-ben 4 játszható karakter lesz: Bumeráng Kapitány, Deadshot, Harley Quinn és King Shark. Egyedül, AI társakkal vagy maximum négy játékost támogató co-op módban játszhatunk majd. Egyelőre nem érkezett bejelentés megjelenés utáni tartalmakról, szóval nem tudni, hogy számíthatunk-e további karakterekre vagy más DLC-re.

Suicide Squad: Kill the Justice League
Suicide Squad: Kill the Justice League
Suicide Squad: Kill the Justice League
Megjelenés: 2024. February 02. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, TPS
Fejlesztő: Rocksteady Studios
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.


Elfelejtett jelszóRegisztráció