Kérdésessé vált a Star Wars: Knights of the Old Republic Remake sorsa

Szerző: xoki | 2022. July 31. | hír | 1 hozzászólás

A Sony és az Aspyr 2021 szeptemberében jelentették be az egyik legkedveltebb klasszikus, a Star Wars: Knights of the Old Republic remake-jét. Sajnos úgy tűnik, a fejlesztés egyáltalán nem úgy zajlott, ahogy azt előrelátták, ezért az Aspyr határozatlan időre elhalasztotta azt.

A Bloomberg írója, Jason Schreier szerint a játék két direktorát is elbocsátotta a stúdió, miközben az alkalmazottakat a projekt szüneteltetéséről értesítették. A Bloomberg cikke alapján az Aspyr június 30-án állt elő egy „vertical slice” demóval, amellyel a játék összes mechanikáját demonstrálták a Lucasfilmnek és a Sonynak. A projektet jól ismerő egyén elmondása szerint a fejlesztők izgatottak voltak, és úgy érezték, jó úton haladnak, ezért teljesen lesokkolta őket a bemutatót követő események. Egy héttel később a vállalat kirúgta Brad Prince és Jason Minor direktorokat, akik nem nyilatkoztak ezzel kapcsolatban, viszont Minor egy közösségi oldalon arra utalt, hogy teljesen váratlanul érte a dolog.

Néhány bennfentes úgy véli, a fenti események után 2025-ig biztosan nem készül el a játék remake-je, illetve arról is csiripelnek a madarak, hogy anyavállalatuk, az Embracer Group a Saber Interactive-nek fogja átadni a projektet.

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
Megjelenés: TBA
Műfaj: Szerepjáték
Fejlesztő: Aspyr
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
downuser avatar
Köszönjük a szíves hozzánk való semmit.
2
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció