Keanu Reeves igazából nem is játszott a Cyberpunk 2077-tel

Szerző: xoki | 2021. December 18. | hír | 11 hozzászólás

A Cyberpunk 2077 tavalyi megjelenése rengeteg rajongónak okozott csalódást, mivel temérdek bug és teljesítménybeli problémák jellemezték a játékot. Egy személy viszont biztosan nem botlott bele egyetlen hibába se, aki nem más, mint Keanu Reeves, mivel nem is játszott a játékkal.

A hír valójában azért érdekes, mert Keanu Reeves szava ellentmond a CD Projekt Red korábbi kijelentésének. A The Verge-nek adott interjúban fedte fel a színész, hogy nem szokott videójátékokkal játszani. Ezt követően pedig megkérdezték tőle, hogy mi a helyzet a Cyberpunk 2077-tel, melyre azt a választ adta, hogy látott bemutatókat, de még sohasem játszott vele.

Sok színész nem szokta megnézni/kipróbálni azt a filmet/játékot, melyekben szerepet kap, szóval ez igazából egyáltalán nem meglepő, ellenben a CD Projekt Red vezérigazgatója, Adam Kiciński 2020 vége felé teljesen mást állított ezzel kapcsolatban. Adam Kiciński az akkori pénzügyi beszámolón feltett kérdésre reagálva elmondta, hogy:

Igen. Igen. Játszott a játékkal, de úgy tudom, még nem fejezte be. Szóval – de tényleg, játszott a játékkal és szereti.

Ez a szituáció tovább ronthat a stúdió hírnevén, amely a Cyberpunk 2077 megjelenésével sajnos elég nagyot zuhant.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Megjelenés: 2020. December 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
tamas98765 avatar
Én nem azért játszom egy játékkal mert hírességek tolják....
0
0
0
0
no avatar
És akkor mi van? Semmi...

Anno a blizzard tolta hogy mennyi neves emberke nyomja a wow-ot...és?
Marketing és pr rizsa.
1
0
0
0
szilver avatar
Nincs ezen semmi meglepő.Pénzről szól ez is mint minden más.Kapott érte szép összeget hogy az úgymond ,,arcát,, adta és ennyi.A rajongókat megetették hogy márpedig játszott vele,hogy hű micsoda nagy dolog ez alapon,így mégtöbb ember érdeklődését elérték,illetve megvezetését hogy annál is jobban vegyék az emberek.Az ő szeme elött meg csak a pénz lebegett,ennyi a történet.De így is kell ezt csinálni.A mai világban kevés olyan dolog van ami a másikért/másokért történik,szinte mindenki a haszonra megy és ahhoz képesek az emberek bármire.Mindent bevetnek hogy úgy tűnjön mintha érdekelné őket az amit csinálnak,hogy még több pénzhez jussanak.Közben meg jót röhögnek a színfalak mögött a népen.Így van ez a politikában is.A két ellenfél a médiában szimulált harcot vív,aztán együtt ebédelnek és nevetgélnek,összejárnak stb,ha hiszitek ha nem.De ez nem is ide tartozik tudom csak valahogy így képzeljétek el ezt az esetet is a cp2077 kapcsán.A gyárak sem azért gyártják a terméküket mert érdekli őket hogy adott emberek majd mennyire fognak örülni nekik,illetve mennyire találják hasznosnak..stb...persze látszatban igen,a marketing duma ugye.De ez mind csak szemfényvesztés.Kizárólag őket a pénz érdekli.Nem terméket gyártanak,hanem pénzt.A játékfejlesztők is dettó,pénzt készítenek,hogy tele legyen a zsebük.Ilyen mentalitású a világ sajnos.sajnos az emberek többsége nagyon kishitű,hogy bedőlnek az ilyen színjátékoknak.
0
0
3
0
💬 1
santakigyo avatar
@szilver: Basszus, megelőztél. Kb ezt akartam írni én is.
Olyan világot élünk ahol a marketingbe több energiát fektetnek mint magába a termékbe amit készítenek. Legyen szó bármiről, a nép hülyitése, és hülyének nézése megy ezerrel. És teszem hozzá sikerrel.
0
0
1
0
no avatar
Nem látom ezt egy komoly dolognak. Akarta kicsit tovább fényesíteni a játékot és ennyi.
Nekem a játék a ground breaking bugok mellett is tetszett.
2
0
0
0
Shadow9 avatar
...még ezzel együtt is szimpatikusabbak nekem, mint más kiadók.
Igen, tudom, ott is vannak munkahelyi balhék bőven, de akkor is inkább CDPR, mint EA.
2
1
0
0
💬 3
Larten avatar
@Shadow9: Az EA megjelenésre összerakat egy játékot, max utólag pakoltat bele minden szirszar lootboxot. Ellenben a CDPR kis csapat, nekik csak a pofájuk nagy, és csak utólag kummantanak 2-3 évig, amíg rendbe nem rakják a játékukat. Ja tényleg mennyire korrekt csapat.
0
2
0
0
no avatar
@Larten: Ja, főleg a Battlefield 2042-nél. Csúsztatták 1 hónapot a játékot és kiadtak egy félkész példányt. :D + mint maga a cyberpunk legalább annyiban előrébb jár mint a többi játék ,hogy képesek voltak belerakni magyar feliratot. Így akinek nem túl jó az angolja vagy más nyelve az is tudja élvezni a játékot, már ha túl teszi magát az ember a bugokon és a teljesítmény hibákon. :D
1
0
0
0
Larten avatar
@Lacdika: Én túltettem magamat a teljesítményen, meg a bugokon - PS5 az alap PS4 verziót futtatja- de a játék nekem így sem jött át. A sztorija nem sokkal bonyolultabb egy codénál, és a mellékküldetések sem akkora nagy eresztések. Lődd le ezt meg azt. Nem azt mondom, hogy rossz játék, de AAA minőség az is biztos. Inkább indie, mint mondjuk az Obsidian, viszont sajnos teljesítményben, meg sztoriban még az Outer Wordls szintjét sem üti meg.
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
A hírnevén ronthat, de tizenX millió eladott példány ,1 évvel a megjelenés és 1 héttel azután ,hogy más lapok lehozták nem sokat változtat semmin.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció