Kampány DLC-t is hoz a Call of Duty: Modern Warfare 2 kiegészítője

Szerző: xoki | 2022. October 15. | hír | 6 hozzászólás

A Modern Warfare 2 megjelenése után az Infinity Ward állítólag egy hatalmas kiegészítőt tervez kiadni a játékhoz, amely többek között klasszikus Call of Duty pályákat hoz majd magával. A legfrissebb értesülések alapján pedig több játékmódhoz is érkezni fog új tartalom, még a kampányhoz is.

Régebben különböző DLC-csomagokban lehetett hozzájutni az új térképekhez, viszont az újabb részeknél a pályák mindig ingyenesen kerülnek be, hogy ne válasszák szét a játékosokat. Jason Schreier forrásai szerint az Infinity Ward kiegészítője 2023-ban várható, mivel a játék fő vonala csak 2024-ben folytatódik, tehát csak ekkor számíthatunk egy újabb részre.

Egy leaker, @TheGhostOfHope szintén felhívta a figyelmünket a kampány tervezett bővítésére, illetve a klasszikus pályákat tartalmazó csomagra is, amelybe állítólag a klasszikus Modern Warfare 2 összes pályája helyet kapott.

Amennyiben mindez igaznak bizonyul, akkor ez lesz az első olyan alkalom, amikor a kampány is kibővül, hiszen eddig a megjelenés utáni tartalmakkal mindig a multiplayer módokra fókuszáltak.

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)
Megjelenés: 2022. October 28. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Infinity Ward
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Legendrush27 avatar
A 2007-es COD4 MW óta nem játszottam végig egyetlen COD kampányt sem 😅
0
0
0
0
💬 5
BenjaminHun avatar
@Legendrush27: Hiba. 19-es MW kampánya elég jó
3
0
0
0
MrPAYER avatar
@BenjaminHun: Nem tudom ki rakott rád dislikeot de nem sok köze van a Call of Dutyhoz az szentség :D Eddigi legjobb CoD volt ever minden aspektusában.
0
0
0
1
BenjaminHun avatar
@MrPAYER: Azt én se tudom ki dislikeolt de hát ha jól esik neki..
Szerintem is legfajább mind a kampányban mind a multiban.
0
0
0
0
BitVadasz avatar
@Legendrush27: Akkor szégyelld magad... 😂
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@BitVadasz: Elkezdtem a MW2 kampányt is ez is dög unalom pedig még csak a "harmadik pályán" vagyok. Nem tudom... a grafika szép és ezen kívül, hogy lehet úszni, meg lőni szerintem alap :D a multi viszont érdekel.
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció