Jövőre jön a következő generációs Battlefield

Szerző: xoki | 2020. November 06. | hír | 17 hozzászólás

Az Electronic Arts a legutóbbi konferenciahívásán fedte fel, hogy a következő generációs Battlefield-játék 2021 ünnepi szezonjában érkezik. A játékot a DICE készíti, és szinte biztosan a Frostbite Engine hajtja majd.

Az EA kijelentette, hogy a következő Battlefield a tervek szerint 2021 második felében fog megjelenni, és már alig várják, hogy tavasszal több újdonságról is leránthassák a leplet. Annyi biztos, hogy a játék jelenleg a következő generációs konzolokra és PC-re készül, vagyis a célplatformok között nem szerepelnek a régebbi konzolok.

A rajongók az eddigi legnagyobb Battlefieldre számíthatnak, hiszen a következő generációs konzolokban rejlő erő lehetővé teszi az általuk elképzelt, valódi next-gen élmény megalkotását. Kiderült még az is, hogy kezdetét vette az egyelőre még cím nélküli játék belső tesztelése is, és a DICE állítólag rengeteg pozitív visszajelzést kapott.

Az új Battlefield tehát 2021 végén érkezik, amely a 2018-as Battlefield 5-öt fogja követni, vagyis most először kell ilyen sokat várni a következő részre, amely remélhetőleg tényleg kiemelkedő következő generációs élményben részesíti majd a rajongókat.

Battlefield 2042
Battlefield 2042
Battlefield 2042
Megjelenés: 2021. November 19. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: DICE
Hozzászólások: 17
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NE0NFACE avatar
Valamikor nagy kedvencem volt a Battlefield széria. Sajnos a csalók elrontják az élményt. Az EA pedig nem tesz semmit ellenük.
0
0
0
0
Ayistion avatar
Csak ne legyen benne battleroyal, és megveszem ezt is, mint a többit. Kérek egy jó kampányt, meg a megszokott multi színvonalat, és kész. Jobban szeretem a bf-eket mint a cod-okat, de az új mw nálam magasra tette a lécet. Tényleg azt kell mondanom, hogy single fps kampányban, nem volt mostanában nekem olyan, mint amit a cod mw odatett. Remélem hogy itt is lesz gyúrás arra, hogy egy olyan single legyen, amit érdemes végigtolni, és nem csak a multin lesz a fókusz, de tudom hogy a bf-nek az a lelke.
0
0
0
0
MrPsziho avatar
mit nem adnék egy bad company folytatásért vagy 2142 folytatásért!
0
0
0
0
💬 2
Apor avatar
@MrPsziho: BF 2142!
Te vagy az én emberem! 😀
0
0
0
0
pupehap avatar
@MrPsziho: 2142, imádtam <3
0
0
0
0
sunny474 avatar
Csak ne legyen olyan lapos mint az előző. Kb 15-20 órát tudtam beleölni max az azelőtti résszel ellentétben ott 100+ volt, az tetszett. Pénzkidobás volt még 50%-os salen is.
Persze a látvány mindig penge, pályaelemek rombolhatósága, ehhez mérten egész jól optimalizált is, de valahogy ez az alap már amit a Dice-tól elvárok a BF 3 óta és ez önmagában már kevés innovatív tartalom nélkül csak egy új bunda az előző részre kb.
0
0
0
0
💬 2
YourMomIsNotMale avatar
@sunny474: Igazabol alkalmazkodtak a bf4 es bf1 utan mindenhez. Legyenek korhu fegyverek. Lettek. Legyenek fejlesztheto fegyverek, hogy a bf4hez hasonlo gaameplay legyen. LEttek. Aztan meg kiakadtak, hogy nem olyan elethu 😃 😃
0
0
0
0
sunny474 avatar
@YourMomIsNotMale: Jó, hogy próbálták a community igényeket kielégíteni, de a saját fejükből is kipattanhatna valami új 😃 Mondjuk lehet a BF1 is csak azért jött be mert az 1. VH-hoz már rég nyúltak. Valami 2142 szerű résznek örülnék ami a távoli jövőben játszódik, az biztos jobban bejönne.
0
0
0
0
hellaflush0818 avatar
"Az új Battlefield tehát 2021 végén érkezik, amely a 2018-as Battlefield 5-öt fogja követni"
nem a 4-et?😆
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
Látványos lesz, az fix. Egy BF1 hangulatú multi kéne még bele, és garantált vétel.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Ha látványról van szó akkor nekik hiszek.
0
0
0
0
💬 2
vyne avatar
@santakigyo: En ha gameplayrol akkor is. Valahogy a cod nekem nagyon gagyinak erzodik, probaltam en mindet, mindig kiadom ra a penzt hatha jo lesz de egyiket sem tudtam ugy megszeretni mint barmelyik battlefieldet.
Bf5-ben van 1000+oram, codban van 4 es az is 4 -el tobb volt mint ami kellet volna. 😃
0
0
0
0
santakigyo avatar
@vyne: Csak a single része érdekelt mind a kettőnek, de ott is érezhető az igényesség a BF javára.
0
0
0
0
Apor avatar
Fúú de jó nekünk ! Éljen ! Már nem bírtam aludni Spoiler!
mert folyton felkel a fiam este mostanság
de ez hamarosan változni fog !
0
0
0
0
💬 3
vyne avatar
@Apor: Miert, csempeszel neki egy kis whiskeyt az italaba? 😃
0
0
0
0
Apor avatar
@vyne: Mert...csak három éves lesz decemberben 😃
Ellenben 2021 végére talán leszokik az éjszakai bulijairól.
Amúgy jobban örültem volna egy 2142 remasternek. Nekem tetszett az a Battlefield rész.
0
0
0
0
vyne avatar
@Apor: Jah igy mar vilagos. 😃
En orulnek egy vietnamnak nagyon. Abbol manapsag nem csinalt senki jatekot.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció