Jövő hónapban indul a Diablo 4 nyílt bétája

Szerző: xoki | 2023. February 21. | hír | 15 hozzászólás

A Blizzard bejelentette a Diablo 4 nyílt béta fázisának időpontjait, melynek köszönhetően hónapokkal a megjelenés előtt teljesen ingyen kipróbálhatjátok a játékot. Emellett megosztották velünk a nyitányt, amely természetesen a béta változatban is megtekinthető lesz.

Az elmúlt hónapokban a Blizzard több zárt bétatesztre is sort kerített már, amely számos szivárgáshoz is vezetett. Szerencsére márciusban mindenki kipróbálhatja majd a játékot, így nem kell ezekre támaszkodnotok, ha kíváncsiak vagytok rá, hogy pontosan mit sikerült a fejlesztőknek összehozniuk.

Az előrendelők korai hozzáférést is kapnak, melynek köszönhetően március 17-19. között is játszhatnak majd, miközben mindenki más március 24-én vághat bele a kalandba, ugyanis ekkor veszi kezdetét a PC-s és konzolos nyílt béta. Sajnos csak március 26-áig működnek majd a szerverek, de ez az időszak valószínűleg bőven elengedő lesz a bevezető és az 1. felvonás teljesítésére. Mindkét tesztidőszak alatt 25 lesz a maximálisan elérhető szint.

Hacsak az utolsó pillanatban nem kerül sor halasztásra, a Diablo 4 június 6-án válik majd elérhetővé PC-re és konzolokra.

Diablo IV
Diablo IV
Diablo IV
Megjelenés: 2023. June 06. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Hack and Slash
Fejlesztő: Blizzard Entertainment
Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ichigo23619 avatar
hát azért erős túlzás az a 26ezres árcédula az alapváltozatért.
a deluxeról már nem is beszélve a 38ezrével
akármennyire Diablo fan vagyok ennyit biztos nem adok az alapváltozatért.
anno a 3.rész fájt 20 ba a ros al meg a necro val együtt.
a 2 resurrected meg 14be előrendelve.
0
0
0
0
Booker avatar
Szépen félre van téve 40K, Igaz odébb van még Jún. 06. :)
De azért a béta-ra kíváncsi vagyok!
1
0
0
0
💬 2
kmetovics avatar
@Booker: Ultimate edition mi? 😁 Én majd a sima verziót veszem meg. Remélem, h abban is lesznek fa*a kis mountok 😃
0
0
0
0
Booker avatar
@kmetovics: Igen. én így vagyok a játékokkal, valamiért még a 60K-t is odaadnám, másra ott a "V" verzió. 😁
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Majd nézhetjük, hogy a "szerverek fullon vannak" feliratot :D PS-re venném, de basszus majdnem 30 ezer forint? Az, azért elriasztott most őszintén, mert engem a sztori érdekel meg 1-2 kör online azt ennyi. Azért meg 30-at tuti nem adok, pedig eddig az összeset megjelenés napján vettem meg, így most lehet ezzel kivételt teszek.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Haverokkal már várjuk. Majd együtt nyomjuk 4-en a nyílt bétát 😁 Elő még nem rendeltük, de ami késik, az nem múlik. Meg akkor legalább 4 napig bírunk játszani 2 helyett 😉
0
0
0
0
💬 5
bukta2 avatar
@kmetovics: Nekem valahogy az eddig látottakból annyira nem nagy ugrás az elődhöz képest, lehet hogy rossz videókat néztem eddig nem tudom de grafikában nekem valahogy nem hozza 2023-at. Aztán attól persze még lehet jó nem arról van szó csak na, azért egy ekkora címtől mint egy Diablo (aminek azért van múltja) elvárnék valami brutális újjítást/ugrást mind játékmenetben mint grafikában, ehhez képest a gameplay-ek valahogy azt a megszokottságot tükrözik (sztem) aztán biztos jó lesz mert a fanok már nagyon régóta várják, legyen úgy!
Én nem nagyon játszottam diablóval, talán a 3 ra párszor ráfüggtem de nem tartott sokáig a lelkesedésem így ezt inkább így külsős szemmel írtam.
1
0
0
0
kmetovics avatar
@bukta2: Félig meddig én is így vagyok. Csak a 3-mat játszottam ki 2szer eddig. A többit csak videón keresztül láttam. Mindig fel voltam hypolódva a 3-nál, h na most nyomni fogom a story után a paragon szinteket stb., de valahogy mindig lelankadt a lelkesedésem. Azért már grafikailag és látványvilágilag is van különbség a 3 és a 4 között. Nem mondom azt, h hú de sok órát bele akarok ölni, mert még a legkedvencebb játékaimban sem szoktam olyan sok időt eltölteni. Valahogy mindig rájukunok. Valahogy nem szoktam vissza-visszatérni csak azért, mert megjelent egy új armorset, amit farmolással lehet megszerezni csak azért, h meglegyen és utána csak porosodjon a karakteremen, márha jó egyáltalán neki. Na mindegy a haverokkal elleszek, mert ők játszottak minden egyes résszel(az immortalt leszámítva).
0
0
0
0
BLACKPINK avatar
@bukta2: Elfelejted hogy a blizzard ról van szó, milyen volt régen és most milyen :D
WoW on tisztán látszik a lefele zuhanás
Diablo 3 as eresztés után meg főleg nem lep meg.
0
0
0
0
no avatar
@BLACKPINK: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
BLACKPINK avatar
Attol hogy sok embernek kedvez nem azt jelenti ,hogy azért jó mint régen :D
Van jobb és rosszabb kieg én ezt aláírom, de miért kell 3 rossz kieg 1 jóhoz, főleg úgy, hogy az kerül be a játékba amit a playerek évekig kértek
0
0
0
0
no avatar
@BLACKPINK: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
BLACKPINK avatar
Igen valami ilyesmire próbáltam rávilágítani én is :D
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció