Jövő héten visszatér a Steam Játékfesztivál

Szerző: xoki | 2021. January 30. | hír | 3 hozzászólás

A koronavírusnak köszönhetően 2020-ban szinte minden eseményt elhalasztottak vagy eltöröltek. A gamer rendezvények esetében sem volt ez másként, ezért a Valve előállt a Steam Játékfesztivállal, amelynek köszönhetően a fejlesztők bemutathatták játékaikat több millió játékos számára.

A következő Steam Játékfesztivál jövő héten, február 3-án 19:00-kor veszi kezdetét és február 9. 19:00-ig tart. Ez idő alatt 500 demó lesz játszható, amelynek köszönhetően a játékosok kipróbálhatják a közelgő új címeket, miközben hasznos visszajelzésekkel láthatják el a fejlesztőcsapatokat.

A közelgő játékok demói mellett lesznek még élő közvetítések is, illetve a fejlesztők lehetőséget kapnak közvetlenebb módon beszélgetni a játékosokkal. A teljes időbeosztást még nem fedték fel, de mivel már csak néhány nap választ el bennünket a rajttól, hamarosan biztosan közzéteszik majd.

A Valve 2020 folyamán többször is megtartotta a Steam Játékfesztivált, és ez valószínűleg idén is így lesz, hiszen jelen állás szerint nem fog túl gyorsan megváltozni a koronavírus okozta helyzet.

Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.


Elfelejtett jelszóRegisztráció