Jó hír érkezett a Star Wars: Knights of the Old Republic Remake kapcsán

Szerző: xoki | 2024. April 03. | hír | 79 hozzászólás

Az Embracer Group vezérigazgatója nem örült a Knights of the Old Republic remake-kel kapcsolatos kérdéseknek, viszont a Saber Interactive úgy tűnik, szívesen beszél a projektről. A stúdió nemrég szakított az Embracer Grouppal és független stúdióként dolgozik tovább, többek között a KOTOR felújításán is.

Az IGN-nek adott interjújában a Saber Interactive vezérigazgatója, Matthew Karch rövid, de a rajongók által régóta várt, lényegre törő választ adott a KOTOR remake kapcsán. A régóta keringő pletykákból arra lehetett következtetni, hogy a projektet hosszabb időre félrelökték vagy teljesen eltörölték, de szerencsére nem ez a helyzet.

Egyértelmű és nyilvánvaló, hogy dolgozunk a KOTOR Remake-en. A sajtóban már számtalanszor szerepelt. Annyit mondhatok, hogy a játék él és virul, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy felülmúljuk a fogyasztók elvárásait.

A Knights of the Old Republic Remake-et eredetileg 2020-ban jelentették be egy PS5 bemutató keretein belül. A játékot jelenleg csak PlayStation 5-re és PC-re tervezik kiadni, de azt egyelőre nem tudni, hogy egyszerre érkezik-e mindkét platformra.

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
Megjelenés: TBA
Műfaj: Szerepjáték
Fejlesztő: Saber Interactive
Hozzászólások: 79
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pcboy avatar
csak ne lenne nagy gépigény és stabil fusson lowon 4gb kártya mellett..
0
2
0
0
💬 73
no avatar
@pcboy: 4 GB videókártya 🤣🤣🤣🤣 2016 ba is hülyeség volt már nemhogy 2024 be 25 be.
0
2
0
0
raw_god93 avatar
@Kings Bounty fan: Halkan megsúgom neked, hogy mai napig használnak sok helyen 4 Gigás kártyát. Nem mindig a VRAM a mérvadó, lehet egy egy kártyán 8 giga vram, vagy 12, vagy 16 is, ha a kártya ereje lóf@sz. Ezt a vram hülyeséget szerintem felejtsd el. Az megint más tészta mikor egy low resolution-re se elegendő kártyára ráb@sznak 2 gb vram-ot. :D De mindegy is. Ahogy láttam az előző dolgaid, újfent hozod a formád.
0
0
0
0
no avatar
@raw_god93: Hát pedig ebben igaza van.
Az egy dolog, hogy hol mi van.
Nálam a műhelyben még döcög egy 16-18 éves 2 magos proci integrált 512-es videókártyával és 4gb rammal, fut rajta a win10 és a böngésző aktív 15-20 megnyitott lappal, plusz megy az online radio, de ettől még ez ma már nem életszerű. :D

Standard alapról beszélünk manapság és még remake/remastered alkotásoknál is ha ráb*sznak minden csiliviliséget, 6 gb vram és 6/6 proci, 8gb ram alatt már összecsuklik low felett a gamma, ha 20 éves volt az eredeti játék, akkor is. Új játékokról ne is beszéljünk, egy mahjong is leeszi a hajad. :D
0
2
0
0
raw_god93 avatar
@christoferus: Azt én vágom, csak sokszor a VRAm nem mérvadó. Hiába a 6GB vram, ha elcsuklik az erő. Hiába a 16 GB vram, ha megint csak csuklik az erő. :D
Ami meg megfizethető lenne, annak az ára meg az egekben van sajnos.
Értem én mit írt Kings Bounty, de néha hülyeséget ír. Sok emberrel találkoztam már, hogy vett abiszti sok vrammal ellátott vga-t és már 2K-ban csuklott szépen.
Az új játékok meg optimalizálatlan sz@rok, jó vannak kivételek, de az nagyon kevés.
Mondjuk én, ha most vennél gépet, akkor minimum egy 5800x/11700k+32 gb ram, vagy rx6800xt/rtx 3080/rtx 4060 vonalon. Ez egy alap f@sza kis build full hd high beállításokra. Efellett már illik odadobni egy 4070-et, de az is sokszor a sok optimalizálatlan sz@r mellett kifekszik a picsbe, ha nincs framegen és dlss :D
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@raw_god93: 6800XT es 3080 as full hd ra? 🤣 Hat full hd ra az 10ev mulva lesz jo.. Azok 1440p kártyák méghozzá high!
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@MaximumGame: Tudom, csak hirtelen írtam valamit, hátha észbe kap.
De ahogy elnézem nem nagyon vágja mi merre.
De köszi, hogy pont ezt ragadtad ki, mert így még plusz a srácnak.
0
0
0
0
no avatar
@raw_god93: 1050ti meg társai hát eléggé gáz a játékok alatt. 4 gigásaknál nem volt lownál többre elég egy játéknál se. Ezek a felújítások jóval erősebbet ígényelnek ha nem akarja az ember 480p-be tolni. gtx szériát rég elengedték az nvidiások, az amd-nél is a 6600 a létminimum ha játszani akarnak.
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@Kings Bounty fan: GTX 1650-em van a kisgépben, arra elég amire kell. Ismerem a játékpiacot, szóval hiába írkálod ezeket. Neked is vannak bajok sok játéknál fps-ben. Még sincs szidva a géped, ellenben tőled folyamat azt látom, hogy mindenki gépét leszólod, mintha a tied hú de jó lenne. Azért egy kicsit visszább vehetnél, mert nevetséges amit csinálsz. Én értem, hogy neked lett egy RTX2060, de a géped se valami full erő. :D Akkor miről beszélünk ember? Mellesleg megsúgom neked, hogy a kis sz@ros GTX 1650 fixen visz jó pár címet full hd high beállításon. Mai játékokat nem nézem, mert konzolon játszok. De aki kompetítív játékos, az sok van, az úgyse vesz nagyobb vga-t.
Mellesleg a te géped is manapság lóf@sz, főkként a proci ami vissza húzza a rendszert, nem is értem ki rakta össze így ezt neked. :D Az alaplap is hát, hagyjuk kategória.
Na érted ugye? Ne itt éld ki a nem tudásod, meg azt amit neten olvasgatsz. Olvasva a fórumot, azt látom, hogy fullra nem értesz a dolgokhoz, csak éppen az jön le amit látsz neten, vagy olvasol. Te szerintem OC-zni se OC-ztál életedben. Maximum vga-t, de az is a gyári alap, vagy még voltage sincs beállítva stb. Pluszban azt is hozzátenném, hogy nem mindenkinek van elegendő pénz egy új gépre, főkként manapság. Az megint csak hagyján, hogy tele van optimalizálatlan sz@rokkal a piac. :D
Ja és legutoljára le írom, rengeteg kollegám, ismerősöm pörget mai napig egy GTX 1080 Ti/RTX 2070, de még RTX 2080 Ti-t is. Azt vígan elvannak. Fix 60 fps-el. Jó mondjuk van egy kettő akinek RTX 4070/RTX4080 van, de sokszor mondják, hogy ki se használják.
0
0
0
0
no avatar
@raw_god93: 4070 80 az már belekóstolhat a 4k ba is oda meg kell az erő. Az idén még nem lesz cserélve. Egy idióta hozzá nem értő rakta össze. Azt se tudta milyen lap való a procihoz. 17 végén lett. A nyáron jönnek az új procik majd meglessük milyenek lesznek aztán ha jó árú lesz akkor egy ryzen 7 9700x lesz benne egy evga 850 es táppal, egy megfelelő gépházzal 32 giga rammal. Aztán mehet rá a win 11.
Idén sok mindenre elment a lé. Kertre, utazásra.
0
0
0
0
szhusi avatar
@Kings Bounty fan: Idióta az aki megvette, nem aki összerakta a géped…
2
0
0
0
no avatar
@szhusi: Nem voltam ott, nem néztünk utána hogy szar MSI lapot rakott be. Azt amikor házhoz jött megnézni akkor se jutott eszébe, hogy azé nem megy mert bocsi fos lapot raktunk alá, azt megkérte a semmire 20 ezret. Meg volt egy lapos túlmelegedéssel azt 3 hónapig ült rajta. Kicserélve a kártyát benne azt utána is használhatatlan volt. Akkor az ilyen ember hogy kerülhet oda egy szervízbe??? Az ilyen hülyékkel van tele.
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@Kings Bounty fan: Látom nem érted mit írtam. De kár is erőltetni ezt. GPU Bottlenecket akarsz? :D Az a proci mellé amit te akarsz az mellé illik már egy RTX 4080, de te a kis RTX2060-at akarod mellé b@szni. 🤣🤣🤣🤣 Ahogy elnézem te se az a hozzáértő típus vagy. Mint írtam, csak neten olvasgatsz meg mit tudom én. De ezzel a mások gépének a szidásával állj le, mert a tied se egy erőmű.
0
0
0
0
no avatar
@raw_god93: VGA már nem fér bele. Azt később is lehet. Nincs benne semmi. Inkább erős proci azt bármilyen karit kihajt. Meg nincs olyan kari a piacon ami jó is lenne full hd ra és nem többszázezer. 5060 ra lehet valami ha nem cseszik el.
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@Kings Bounty fan: De az a baj, hogy ezt a pénz mennyiséget miből szeded össze?
Erre is gondolj. Meg még mindig azt mondom, hogy ne más gépét szidd, ha nem értesz hozzá. Ha neten olvasgatsz dolgokat, az nem azt jelenti, hogy értesz is hozzá. Ahogy írtad, nem te raktad össze a géped, nem te telepítetted újra és nem is te válogattad össze a dolgokat. Akinek a gépét szidod, az saját maga pakolta össze, saját maga vette. Ennyit erről. Bár, ha jó a fórum bohócának lenni, akkor szíved joga. Peace!!
0
0
0
0
no avatar
@raw_god93: Karácsonyi ajándék lett volna meglepi.
Van fizetésem 17 óta melózok, de egy kariért kiadni 500-600 ezret azért na.
Meg ezek az unreal 5-ös játékok nem ezekre lett kitalálva ennyi.
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@Kings Bounty fan: De mint írtam, nem értesz hozzá. Nem tudom ki beszélt itt UE5-ös játékokról, de még mindig azt írom, hogy leszóltad a fórumozó gépét, amikor a te géped se egy nagy valami. Ezt javaslom szerintem, hogy fejezd be, mert kiutálnak totálba. Én értem, hogy erről olvasgatsz, látod a dolgokat, de nem nagyon látom azt, hogy saját magad is vágnád a témát, de úgy tényleg.
0
0
0
0
no avatar
@raw_god93: Ez a remake unreal 5-ös cucc.
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@Kings Bounty fan: Nem erről írtam, olvasd újra. :D Nem értesz a gépekhez, akkor ne szóld le más gépét. Ha a tied se egy hú de nagy cucc.
0
0
0
0
no avatar
@raw_god93: :D :D az nem az csak nem ilyen címekre való mert 16-ba még teljesen más volt a játékipar.
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@Kings Bounty fan: De még mindig nem értesz a gépekhez, akkor minek szólod le más gépét? :D te tuningoltál valaha életedben? Pakoltad össze magadtól a számítógéped? Na látod, akkor ne szóld le más gépét. Nem hiába utálnak itt a fórumon rengetegen. Csak nézz körbe. Vicc tárgya vagy, mint a Liptik gyerek. :D Bár kezdem azt érezni, hogy amolyan kabala vagy itt a fórumon.
Mellesleg az értelmezési szinted felér egy agyonlövéssel.
0
0
0
0
no avatar
@raw_god93: Nekem is volt ilyenem tudom miről beszélek, hibás is volt az a példány belőle. Alig volt fps a játékokba. Ghost raconba is médium fölé nem lehettett menni mert elfogyott a vram, és elég ronda grafika volt.
Rengeteg játéknak egyszerűen kevés a 4 giga vram ennyi ha elfogy akkor annyi. Jönnek a droppok meg minden.
Esportokra még elmegy de ennyi.
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@Kings Bounty fan: Oké, hogy neked volt, ez nem támasztja alá azt, hogy értesz is a számítógépekhez.
Akkor minek jössz te azzal, hogy leszólod más gépét? Mert anyu és apu vett neked egy RTX2060-at, ami nyög a sok játék alatt már most?
Nincs normálisan beállítva a gép, se semmi. Azt itt pampogsz rengeteg ember gépe alatt, mintha te annyira vágnád a témát.
Ha már nem te raktad össze a géped, onnan már lehet tudni, hogy semmit nem értesz hozzá, csak azt látod amit mutat az MSi Afterburner. De se biosban nem voltál állítom sokat, tuning, illetve optimalizálás terén, se pedig saját magad raktad volna össze a gépedet.
Azt én is elfogadom, hogy kevés a 4 GB Vram, elkél a 8GB, de folyamat azt látom tőled, hogy ontod az észt mások gépe alatt, de semmit nem tudsz felmutatni, hogy tényleg is értenél-e hozzá.
Csak azt fújod amit olvasol neten, vagy akiknél látod, hogy mi van. :D
Az megint más, hogy a te géped is elvérzik és legjobban a proci miatt.
Mondjuk, ha értenél hozzá, nem kérnél fel embert erre.
De mint látszik, nem nagyon értesz a gépépítéshez. 🤣🤣
Továbbiakban, akinek segítség kell, ne szólj bele, mert bődületes hülyeséget magyarázol.
Meg szerintem az itteni fórumozást is hagyd, mert már most utálnak itt, csak nézz körül. Ez nem kötekedés, hanem javaslat.
0
0
0
0
no avatar
@raw_god93: Ahhoz nem kell szerelőnek lenni, hogy tudjuk az alkatrészeket mire találták ki, és mire szánták.
Az hogy elindulnak még velük a játékok az egy dolog itt nem erről van szó, hanem hogy mennyire kell lebutítani ahhoz hogy játszható is legyen. Lehet nézni az angol vagy milyen pasinak a videóit aki pont ezen van, hogy a gyenge kártyákat megkínozza ezekkel a gépzabáló címekkel. Imádom nézni. Csak rakja tisztába a dolgokat, hogy mire találták ki őket, és kíméáljék meg a szenvedéstől, mert csak bosszúságot okoz és nem élvezi a játékokat.

Megha nagyon akartuk volna megvettük volna a proci lap ram kombót, hozzá a gépházat hűtőt hamarabb is. Csak ha bírja még akkor minek sietni?,Jönnek az új cuccok azt sokkal jobban járunk ha aktuális a dolog, hogy aztán megbánjuk. Azt a vga-n kívűl nem kell hozzányúlni jó sokáig. A vga is addig megy míg megnem döglik azt azzal is jól járhatunk ha ilyen 150 körül jön valami amire azt lehet mondani, hogy ez igen erre érdemes volt várni.
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@Kings Bounty fan: De már itt elásod magad, hogy nem kell szerelőnek lenni, szóval nem értesz hozzá. Mégis szidod másnak a gépét. Attól, hogy te itt előadod, hogy hú de értesz hozzá, közben meg nem, és ez a mostani írásodon is látszik. Majd akkor térjünk erre vissza rá barátom, mikor majd magadtól rakod össze a géped, telepíted fel, konfigolod be (OC, XMP, Bios stb). Ha ezt mind tudod magadtól kezelni, akkor szólj le más gépet, addig meg maradj csöndbe.
A másik, hogy megint itt az ékes példa, hogy más videókból látod csak a dolgokat, nem tapasztalat, nem az, hogy tényleg is értesz hozzá.
Ha majd OC-zol, meg nem sül meg a procid, mert alulfeszelted, vagy fölé, akkor beszélhetünk.
Állítom ezt se tudod mi merre.
Tudod, ne csak játék a lényeg, hanem a konfigolás is számít.
Csak ugye ezt megint csak nem tudod beállítani. Ez a nem mindegy.
Mert ahogy látom, folyamat leszólod más gépét és mégse értesz hozzá.
De ahogy elnézem, tényleg menthetetlen ember vagy és kár veled bármiről vitatkozni, mert mintha egy süket embernek beszélnék.
De, ha neked jó kabalának lenni ezen az oldalon és úgy, hogy kiröhögnek. Hát hajrá.
Meg mellesleg pont te beszélsz, aki egy Valhallát nem képes normális minőségben futtatni? te beszélsz, akinek a gépe a mostani játékoktól is elcsuklik?
Szegény 2060-as barkóbázik, bár, ha a procit húznád megfelelő léghűtés mellett akkor nyernél jó sok erőt, de hát ehhez is szerintem nem nagyon értesz.
Ehhez meg nem kell szerelői cucc, hogy tudd OC-zni a dolgokat. Bár kell a hozzáértés, mert szét is b@szhatod. De ahogy néztem a géped, abban az alaplapban ne merj OC-zni.
Majd, ha lesz új géped, azt te rakod össze, vagy majd más pakolja össze és megint siránkozol, hogy elb@szta a szerelő? 🤣🤣 Aztán mész más gépét leszólni, mert jujj neked milyen erő van. :D Közben meg te csak annyit látsz, hogy Full HD/2K, 60-40 FPS High és ennyi. De se OC, se a hűtés beállítás, se semmi amihez fikarcnyi eszed is lenne.
0
0
0
0
no avatar
@raw_god93: Vannak normális szerelők Nálunk kb 30 hely van vagy több nem 1 XDXD
Egyet tudunk hogy fos hely az a Jósika utcai azt ennyi le kell szarni azt csá, van másik 29 ahol nem *** át. Ebbe a házba hűtést ugyan nem pakolsz bele egyet se XDXDXD Nem játékra való gépháznak találták ki, ha ismered a márkáját tudnád. Alig volt egy 10-es mit vársz tőle???
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@Kings Bounty fan: De még mindig azt mondom, hogy nem tudsz te igazából semmit a gépek összeállításáról. 🤣 Se az aerodinamika, se a konfigolás, se semmi. Ismerem a márkáját. Szóval ezt is bebuktad. De ez a dedós "XD" minek kell? Annyira kínos, hogy nem igaz.
Mellesleg pakoltam abba bele anno én egy Cooler Master hűtőt is. Felülre ventiket, oldalra is. Plusz megsúgom, volt olyan gépházam. 3 is. Elől megy egy 12-es venti, hátul egy 12-es, oldalt egy 12-es, felül 2 db 12-es. Nekem így volt az elosztás. Elől fújt be, és mindenhol fújt ki. Majd egy Cooler Master hűtő szépen elkegyegett benne. Mint írtam nem értesz hozzá. Szerelőre támaszkodsz, ahelyett, hogy magad raknád össze a gépet és magad konfigolnád be. Akkor miért is szólod le az emberek gépeit, ha nem értesz hozzá? De ahogy elnézem, az olvasmányom felét nem tudod felfogni. De nagy kár. Mintha falnak beszélnék. Az éppen aktuális dolgokat kiragadod, de semmi több.
Majd akkor csatlakozz a hozzáértők táborához, ha magad konfigolod be a géped, magad rakod össze és állítod be. Sok sebből vérzik a géped, nem is kicsit. De lehetne menteni, de hát látszik, hogy nem értesz hozzá, még mindig. Mellesleg 13 éves korom óta saját magam konfigolom a gépeimet amik eddig voltak, ha már a tudnád, ismernéd dolgokról hadoválsz. Bár a fórumot böngészve, nem csak én szóllak meg, hanem az itt lévők majdnem 95%-a. Nem veszed észre tényleg magad, hogy itt mennyire utálnak téged, mert állandóan adod a hozzáértőt és mégis kiderül, hogy csak videókból, cikkekből tájékozódsz? Akkor miről beszélünk. Volt rengeteg gépházam, de mindet eladtam, mert nem kellett.
Akadékoskodsz, de nem tudod felfogni, hogy az itt lévők fele többet letett az asztalra, mint te magad.
Téged meg a normális szerelők is szépen majd átb@sznak, mert ők se vesződnek sokszor a beállításokkal, de sebaj.
Ezt neked kéne megtanulni. Nem csak az újratelepítés, meg a jujjci grafika és játékok.
De hagyjuk is, mert ahogy elnézem, olyan fajta ember vagy, akinek lehet beszélni, úgyse érti meg.
Majd akkor térjünk erre vissza, ha magad csinálsz mindent a géppel és nem más.
De hát kabalának jól leszel ezen az oldalon.
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@Kings Bounty fan: Azt kihagytam, hogy ha ennyire nem értesz a gépszereléshez, a beállításokhoz, akkor miért szólod le mások gépét, miért próbálsz nekik segíteni, mikor semmit nem tudsz? Kiröhögnek, kinevetnek az itteniek. Ez nem gond neked? Mellesleg nem szerelőnek kell lenni. Összepakolják neked, ez oké. De, hogy te a Biosban túrkálnál XMP profil, OC miatt az is nagy dolog lenne. De nem tudsz semmit. Nem csak játékra vannak gépek, nem csak azt kell nézni. Egy gépet nem azért rakják össze. Te állítom azt se tudod mi az az aerodinamika, a megfelelő hűtés beállítás. Miért javaslott nagyobb táp, akkor kisebb, az alaplap stb stb stb. Sorolhatnám, de hát hagyjunk téged. Mondjuk az külön poén, hogy a képedet a gépről elnézve, szépen be van szorítva a sarokba. Se levegő, se semmi. Javaslom, hogy tényleg hagyd abba azt, hogy mások gépét leszólod, vagy próbálsz gépösszerakásban segíteni, mert tényleg hülyeségeket irkálsz, a hozzánemértésed nagyon meglátszik. De sebaj.
0
0
0
0
no avatar
@raw_god93: Asztalonvan boccs. Nem unod ezt a folytonos ismétlést 🤣🤣🤣
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@Kings Bounty fan: Nem nagyon. És te a folytonos kötözködést mások gépe miatt?
Azt, hogy itt játszod magad, hogy értesz a gépekhez és közben meg sehol semmi? 🤣🤣
Meg jó bohócnak lenni az oldalon? Asztalon igen, de a képen látszik, hogy mögötte semmi hely.
Legalább én nem szólom le mások gépét, még ha tanácsot is kér stb stb.
Ez a különbség kettőnk között.
Meg szerintem velem a későbbiekben hamarabb elbeszélgetnek az emberek, mint veled.
A másik, hogy engem még, és nem is adok rá okot a közeljövőben sem, utál a fél Gépigényes oldal, ellenben veled.
0
0
0
0
no avatar
@raw_god93: Na jólvan barátom nem lehet normálisan dumálni akkor ennyi volt nincs több idegzetem ehhez.
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@Kings Bounty fan: Pedig én szépen irkálom a dolgokat.
Szerintem sok embernek nincs hozzád se idegzete, főkként amiket művelsz. :D
Fáj az igazság gondolom.
Mellesleg nem írtam semmi rosszat, csak eléd terítettem a problémákat, hogy mi a baj veled. Nem szidtalak, nem blamáltalak, csupán kommunikáltam veled.
Javaslatot is tettem, hogy olyanba ne szólj bele, amihez nem nagyon értesz, mert vagy nevetség tárgyává válsz, vagy az lesz a vége, hogy rahedli ember szóba se fog állni veled. Láttam már ezt munkahelyen kollegám esetében, mikor előadta a mindenhez is értőt és megutálták az emberek. Én baráti alapon javasoltam, hogy ezt ne folytasd, mert nem lesz jó iránya.
0
0
0
0
no avatar
@raw_god93: Én sem csak annyi hogyha ezek is jók lennének mindenre akkor senki nem venne semmit azt addig maradna rajtuk amíg az utolsó darab is élnem fogyott. Hát ez a játékoknál nem működik.
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@Kings Bounty fan: Ezt én tudom, de te állandóan teszed magad, hogy mennyire hozzáértő vagy, de közben meg mégse.
Azt ez végett utál itt mindenki. Ha körbe nézel, mindenki rajtad röhög az oldalon.
Ez a legnagyobb problémád. Normális hangnemben nagyon nem tudsz kommunikálni. Ha meg eléd tárják a dolgokat, akkor meg menekülsz.
0
0
0
0
no avatar
@raw_god93: Hát akkor meg, most nyáron kijövő ryzen procik integráltjai már a 1060-at fogják verdesni szépen. Akkor miért is venne bárki egy mocskosul túlárazott gyenge kártyát amit még nem vittek el a polcokról???
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@Kings Bounty fan: Hát akkor meg.
Még mindig nem értesz hozzá. :D
De egyébként itt minek akadékoskodsz állandó jelleggel?
Ki akarna itt venni mocskosul túlárazott gyenge kártyát? Látszik nem tudod értelmezni amit írtam. Mellé beszélsz és folyamat nyomod a hülyeséged.
Csak még mindig az a poén, hogy utálnak téged az oldalon, csak nem veszed észre. :D
Mellesleg még semmi normális hivatalos infó arról, hogy az új Ryzen-ekbe integrált VGA verdesné a 1060 erejét.
De tudom, csak ennyit fogsz kiragadni belőle, mert csak idáig jutsz el agyilag sajnos.
Én szerintem lezárom, mert értelmetlen a veled való vita és eszmecsere.
Plusz nem azt mondom, hogy mindenki használjon elavult kártyát, de, ha csak azt teheti éppen meg magának, akkor te hiába óbégatsz és szidod le, ha ezt kicsit rossz néven veszi. Mellesleg néha úgy oltod le a népet, hogy semmi tudás nincs mögötte. Valakinek sz@rul esik. Bár megértem, hogy neked lett egy 2060+6700-as gép, de akkor jöhetnének azok is oltogatni téged, akiknek 3x olyan erős gépe van.
Akkor az, hogy esne neked??
0
0
0
0
no avatar
@raw_god93: Már ez a 780m is 2 játékba igaz nem sokkal de veri. És mivel a 9-es szériától várnak kb 40%-nyi plusz növekedést akkor ez a 2 játék mindjárt több lesz.
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@Kings Bounty fan: Jólvan, mint írtam, megint csak azt ragadtad ki amit nem kéne. :D Majd remélem a te géped is szidva lesz olyanok által akiknek 3x olyan erős gépük van.
De rád hagyom, mert olyan vagy mintha egy fehér falnak beszélnék.
Továbbra is maradj meg az oldal bohóca.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@raw_god93: Huuu hallod van türelmed.. Mint az ágyu lövés után beszélnél 😅
0
2
0
0
raw_god93 avatar
@MaximumGame: Van, csak szerintem elengedem, mert tényleg, mintha a fehér falnak beszélnék, hogy fesse magát már újra. :D
0
0
0
0
kovb677 avatar
@raw_god93: 4gb vram még bőven elég a legtöbb játékhoz 1080p-be az biztos.
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@kovb677: Ezt ne nekem mond. Hanem a Kings Bounty gyereknek.
0
0
0
0
kovb677 avatar
@raw_god93: 3050ti van nekem 4gb vram 1080p re elég legtöbb játéknál 95watt
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@kovb677: Az a jó akkor.
De mint írtam, nem én izéltem ezen, hanem az illető. Én azt írtam, hogy lehet a kártyán sok VRAM, ha a kártya ereje elfogy. De akkor neked jó játékot.
Bár vigyázz, mert jön Kings Bounty és megmondja a tutit. 🤣
0
0
0
0
kovb677 avatar
@raw_god93: nem foglalkozok én kings bountyval most
0
0
0
0
szhusi avatar
@raw_god93: Kár kínlódni vele… Szövegértelmezése nulla, s hülyeséget ontja magábal, meg mindenkinek leszólja a konfigját, ha gyengébb mint az övé.
2
0
1
0
pcboy avatar
@Kings Bounty fan: Megvétel után 3 évig nyerő volt nálam. SSD mellett akár highon is ment a 60 fps. De ma már ratyi amiért az 1060/80-as a minimum stb
0
0
0
0
no avatar
@pcboy: Itt már az új van amit lehet látni az Alan wake nél is. Meg amit Márió is csinál unreal 5.2 T használ. Egy játéka éppen ma startolt el bétába 25 euró.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@pcboy: Remake lesz nem Remaster,szóval gyanús.Bár nagyban függ attól,hogy milyen 4gb kártyáról van szó.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@santakigyo: Mondjuk RTX 4090 es ről leoparáltak 20gb vrammot 🤣
0
1
0
0
santakigyo avatar
@MaximumGame: Egy percig nem lennék meglepve ha létezne ilyen 😀
0
0
0
0
no avatar
@santakigyo: Unreal 5 be készűl.
0
0
0
0
pcboy avatar
@santakigyo: A hozzászólók mit ajánlanának legolcsóbb rtx 6 gb videókártyának? és ahhoz mekkora tápegységet mert jelenleg 500 vagy 550w van. A proci és alaplap most lett cserélve. rtx 3050 6 gb-ra gondoltam. SZerintem annál olcsóbb nincs ami 6gb-os.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@pcboy: Nvidia kártyákkal nem igazán vagyok képbe,utolsó kártyám tőlük egy gefore mx 440 volt,szóval nem tegnap.
A használt piacon is nézelődnék a helyedben,kilehet fogni egész jókat.
a tápegységnek elégnek kell lennie.
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@pcboy: RTX 3050-et semmilyen formában ne vegyél. Ott lép életbe, hogy hiába sok a VRAM, ha a kártya ereje gatya. Sok helyen elvérezne. Ha most Full HD is elég neked, mondjuk egy HIGH beállítás fix 60 RTX on néhol, bár inkább off, akkor egy RX6700XT/RTX 4060/TI, de, ha nincs keret akkor egy RTX3070 használt piacról. Esetleg RX6800XT, ha AMD, de én inkább használtam és, ha jó áron van, akkor egy RTX308012 GB. Ezek használt piacon elég jó áron mozognak. Tápegységet meg érdemes cserélni, legalább egy 800W-osra, abból is Corsair, Asus, FSP, EVGA de ebből mind GOLD, vagy Platinum, ha van. Mivel a táp a lelke mindennek. Mondjuk az is kérdéses, hogy milyen proci mellé raknád.
0
0
0
0
pcboy avatar
@raw_god93: nyilván nem hiába annyiba kerül amennyibe. 100 alatt gondolkozok ás azon hogy ne 4gbt legyen, de a mostani 1050tinél bizti hogy jobb lenne. Van kihagyásom. Nem vagyok képben mi éri meg mostanában. használtban nem gondolkoznék. Nem lehet tudni hogy bányásztak e vele
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@pcboy: Ezt teljes mértékben megértem. Igazából mi a cél, a fix 60 fps full hd-n High-ultra grafika, vagy mi a küszöb amivel el vagy? 30 fps se gond? low grafika, stb stb.
Segítek, ha szeretnéd.
0
0
0
0
pcboy avatar
@raw_god93: stabil medium 50-60 fps 1080p-ben
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@pcboy: Akkor, ha találsz olcsón, akkor egy RTX2060, esetleg GTX1660 Ti/Super, ha 100 a keret, de mindenképpen elkélne egy új tápegység is sajnos. De, ha az nem és még bírja a mostani, akkor ezek közül nézegess. Mondjuk, ha jó az AMD, akkor RX6600-at is tudom ajánlani.
0
0
0
0
pcboy avatar
@raw_god93: Nem nyúlok mellé ha csa k6 gbban gondolkozok? mármint a 8 az túlzás lenne?korai váltás nem? ha jól látom egyenlőre az az időszak jön hogy minimumnak 6gb legyen meg a gépben
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@pcboy: Nem gond egyébként. Bár jó a több vram valóban, de inkább akkor is azt mondom, hogy erő kéne. De, ha AMD okés neked akkor RX6600 nem rossz vétel 90k-ért van neten, ha mindenképp új kell. Nvidia-t csak drágábban találtam.
0
0
0
0
enslaved avatar
@pcboy: Amennyiben nem vagy az AMD ellensége akkor a legjobban egy RX 6600 - assal jársz ár/érték arányban. FHD - ra megfelelő észszerű beállítások mellett még az újabb címeknél is, és van 8GB vram is rajta. Újonnan 80-90k körül már kapsz, garis használtat meg 50-60k környékén. A procid nem tudom milyen, mert ebből nem sok minden derül ki: "4 mag 8 száll alap frek 3.7 turbo 4.4 ghz"
0
0
0
0
enslaved avatar
@pcboy: Mehet mellé az RX 6600 nyugodtan, de azért én lecserélném azt is egy 10400 - asra. Nem lenne nagy ráfordítás, sem lapot, sem ramot nem kellene cserélned, és lenne egy 6/12 - esed.
0
0
0
0
pcboy avatar
@enslaved: év elején vettem az új procit..ennyit engedhettem meg magamnak
0
0
0
0
cabus26 avatar
@pcboy: GT 730-al ? 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣🤣😂😂😂🤣😂🤣😂
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@cabus26: Profilján GTX1050 Ti van.
Bár ez a smiley sorozat elég cringe. :D
0
0
0
0
kismadar avatar
@raw_god93: Mondom én mindenhová odarakja. 😁 Igazi véglény.
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@kismadar: Elsőnek azt hittem, hogy poénkodik, tudod. De most, hogy kb 3-ára látom tőle, így azt gondolom, hogy vannak fejben bajok, nem kevés.
Nem bántom, csak szerintem ez nem felnőtthöz méltó.
Az más, ha 3 van, de, hogy ennyi, mint valami ovis.
1
0
0
0
cabus26 avatar
@raw_god93: Azért,mert amit írnék,azt törölnék...
Vagy ennyi hülye kérdés van,hogy fusson 4 GB-os kártyán...
2014 végén is kezdett kevés lenni pár játék esetén,nemhogy manapság.
Sok hülyére meg a hülye kérdésekre reagálok így.
Ide is csak nevetni jó már feljárni. 😉
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@cabus26: Mondjuk jogos.
Bár egyébként megértem, csak nézd meg az én hsz háborúm a kings bounty gyerekkel.
Csak egyébként, ha így reagálsz, azzal magadat is kicsit lentebb rakod a ranglétrán, szerintem.
De te tudod, csak nekem fura volt.
Bár nem tudom, hogy emlékszel-e, de régen nem nagyon ment ez.
Jó pár éve változott meg ez, mióta a nagy mag eltűnt innen, halkan megsúgom, jogosan.
1
0
0
0
cabus26 avatar
@raw_god93:
Csak egyébként, ha így reagálsz, azzal magadat is kicsit lentebb rakod a ranglétrán, szerintem.

Ez igaz,viszont ez csak egy fórum,nem a valóság.
De igen,valami rémlik.
A kérdező se kisgyerek lehet már.
Tudod,minél több,nyitottabb az internet világa,egyszerűbb hozzájutni az információhoz,annál több ilyen hülye jelenik meg az idióta kérdéseivel...
Pedig két kattintással kb 80% eséllyel hozzájut bármi infóhoz az ember.
Na de a témára is reagálva...
Amióta bejött a mesh shader, azóta egy GTX 1080TI is harmat lett ez esetben,mivel azt már nem tudja kezelni. Kevés ilyen cím van,de egyre több lesz.
És akkor lehet örülni neki,hogy elindulnak a játékok,nem úgy,mint annó.
Az 1050 ti a maga idejébe is csak egy budget kártya volt,nem gamingre használható igazából.
Mivel minden is drága és drágul, a pénz is romlik, itthon különösképp, így a középkategória is sokkal drágább,mint régebben.
Akit ez zavar,az vegyen konzolt,nyilván.
Viszont hiába van olyan,hogy egy játék megjelenik és alig van gépigénye,sokan ebből indulnak ki,sztük az a normális.
Viszont azt nem nézik,hogy persze,jobban fut,mert ami megjeleníti,az se mainak megfelelő már.
Tehát igen,nagyon nagy szakadék van a gépigények között az előbb említett gondok miatt,hogy két cím között,ami friss játék,generációs különbségek vannak,ami szintén nem baj,csak ezt sokan nem látják.
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@cabus26: Jaja ezt vágom.
Én is váltottam konzolra, mert ami a PC piacon megy az valami borzalom.
Én csak azt nem értem, hogy oké, hogy f@szságot kérdez, de az ilyen Kings Bounty féle emberek, akik nem értenek hozzá semmit, az minek szól bele érted.
Mondjuk ezt a rakj fel képet akkor vagy hiteles dolgot se értem.
Mikor neked se van, ez nem ide tartozik, csak sok helyen olvasom.
Egyébként az a legnagyobb probléma, hogy nem lenne itt gond, csak a fejlesztők belustultak nagyon.
DLSS, FrameGen, FSR majd megold mindent alapon sz@rnak bele mindenbe.
A másik poén, hogy hiába raknál most össze egy csúcs kategóriás gépet, ha az kb 2 év alatt elhal.
Csak nézd meg a régi RTX3090-et, sz@rt nem ér jóformán ma már semmit.
Régen azért ez másképp ment.
Mondjuk az megint durva, hogy külföldön olcsóban pakolsz össze mindent, mint itthon.
De azt én is javaslom, hogy előtte YT-t, fórumokat érdemes böngészni, mert rengeteg videó van fent a neten, hogy azzal az adott kártyával hogyan is fut.
Mondjuk az is igaz, hogy sokat javultak az Engine-k, mindent is kipróbálnak a fejlesztők, csak ez, vagy a kárunkra, vagy a hasznunkra.
Aki meg lépést akar tartani. Ott a konzol, lehet rá venni HoriTac-et és máris le vagy tudva. Han em vagy FPS majom. :D
0
0
0
0
no avatar
@cabus26: Jaja ezeknek akkor lett volna jelentőségük igazán ha a PS3 korszakba jöttek volna ki. És akkor 3- 4 évet símán bírtak volna. Watch dogs is bőven túlment a 4 gigán ha felcsavartuk.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Instant megveszem kivételesen. 🙄
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
Outlaws, Eclipse, Jedi 3 lesz még pár SW játék 😁
2
0
0
0
💬 2
Payphoner avatar
@Legendrush27: A Quantic Dream is gyanúsan nagy csendben van :D Durva hogy azért időnként ők is adtak ki új játékot, mostmár nekik sincs túl nagy motiváció semmihez sem
1
0
0
0
raw_god93 avatar
@Payphoner: Szerintem ott a kiadók is közrejátszanak. Lenne szerintem ötletük sok mindenre, csak a kiadó fejese vissza dobja. :D
Ez itt a legnagyobb baj. :(
0
0
1
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció