Jelenleg ingyenesen kipróbálható a Diablo 4

Szerző: xoki | 2023. November 24. | hír | 4 hozzászólás

Körülbelül egy hónappal ezelőtt a Blizzard Steamen is elérhetővé tette a Diablo 4-et, amelyet most teljesen ingyen kipróbálhattok a platformon.

A Blizzard valójában már lehetőséget adott a játék kipróbálására saját kliensén keresztül, illetve konzolokon is, de mivel a Steamen még új megjelenésnek számít, így most ott is előálltak a próbalehetőséggel. A november 28-áig tartó próbaidőszak alatt hozzáférhettek a teljes játékhoz, ráadásul ez idő alatt több XP és arany is szerezhető, így könnyebben felhúzhatók a karakterek, illetve a különböző buildek is kipróbálhatók.

Amennyiben megtetszene a játék, akkor az említett dátumig 40%-os kedvezmény mellett 41,99 euróért tudjátok megvásárolni az alap verziót, 53,99 euróért a Digital Deluxe Editiont és 59,99 euróért az Ultimate Editiont.

Diablo IV
Diablo IV
Diablo IV
Megjelenés: 2023. June 06. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Hack and Slash
Fejlesztő: Blizzard Entertainment
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MrPAYER avatar
Tudom-tudom az én bajom, de sose feküdt ez az ARPG vonal a felülnézettel meg az ínhüvelygyulladással a mutató ujjamba amit okoz. Pedig mocskosul tetszik, a hangulat, atmoszféra nagyon ott van. Úgy megnézném ezt a világot TPS-ben egy jól átgondolt action-combat rendszerrel. 😕
0
0
1
0
xCube avatar
Nem tudom, hogy túlterheltség miatt van-e, de nem működik az Authenticator, így nem tudok bejelentkezni a b.net -be.
0
0
0
0
Fishman avatar
Le is daráltam a 20-as szintig, kaptam egy disconnectet abban a pillanatban😅
0
3
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció