Jack Black is csatlakozott a készülő Borderlands-film sztárjaihoz

Szerző: Pafry | 2021. February 13. | hír | 15 hozzászólás

Már jó ideje készül a Gearbox talán leghíresebb címe, a Borderlands filmadaptációja, 2015 óta zajlanak a munkálatok. Ez alatt az idő alatt nem sokat hallatott magáról, azonban szépen el is kezdett egyre több sztárt felvonultatni.

Jack Black a széria talán legviccesebb figurájának, Claptrapnek kölcsönzi majd a hangját, és a filmet rendező Eli Roth szerint a színész tökéletes választás a kissé bicebóca robothoz. A szereplőgárda további nevei sem kisebbek. Lilith szerepét Cate Blanchett, Tannisét Jamie Lee Curtis, míg Roland karakterét Kevin Hart fogja alakítani.

A rendező Eli Roth-hoz köthető többek között a Bosszúvágy című Bruce Willis-film, míg a forgatókönyvet az a Craig Mazin írta, aki az azóta világhírűvé vált Chernobyl HBO minisorozat társalkotója volt. Talán még kell neki egy kis idő, de ilyen alapokkal elég valószínű, hogy ezúttal a jó játékadaptációk tábora növekszik eggyel ennek a filmnek köszönhetően.

Borderlands 3
Borderlands 3
Borderlands 3
Megjelenés: 2019. September 13. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, FPS
Fejlesztő: Gearbox Software
Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
"jó játékadaptációk tábora"????!!!!!!

Ennyi jó játékadaptáció lenne?! Én az új Tomb Raider filmen kívül egyet se tudnék mondani (pedig elég sokat láttam). Volt még néhány ami az "elmegy" kategóriába sorolható (pl. Prince of Persia, Resident Evil 1 és talán még egy-kettő) de a többi a "gyenge", de leginkább a "borzalmas" adaptációk közé tartozik.

Ha tényleg ennyi jó van (hogy "táborba" sorolhatók) akkor mondjatok már párat. Vevő lennék rájuk.
0
0
0
0
no avatar
Várós a film, bár komoly elvárásaim nincsenek vele kapcsolatban 😜 Mindenesetre Jack Black csatlakozása örvendetes, el is tudom képzelni őt Claptrap ként, nem úgy mint Kevin-t Roland szerepében 😶
0
0
0
0
💬 8
LightLeach avatar
@LordSzalko: Hát azt én nem is értem, ha már olyan színészt kerestek akinek van humora is, akkor ezerszer jobb lett volna Dwayne Johnson is (bár tudom, ő szinte megfizethetetlen), de az abszolút best a szerepre szerintem Idris Elba lett volna. Az "olcsóbb" színészek közül meg ott van Djimon Hounsou esetleg.
0
0
0
0
no avatar
@LightLeach: Hogy a film költségvetésébe mi vagy kik férnek bele azt nem tudom, bár nekem az utóbbi kettővel sincsenek különösebb problémáim, meglátjuk majd hogyan sikerül az alkotás.
0
0
0
0
five-0 avatar
@LordSzalko: Kevinre raknak CGI muszklit, és CGI -al 2 méteres lesz! Én mondjuk még mindig Cate Blanchettel, és Jamie Lee Curtissel nem vagyok kibékülve, ezekre a karakterekre tényleg ilyen kiöregedőben lévő színésznőket kellett választani? 😆
0
0
0
0
no avatar
@five-0: Lilith karakterével in-game sem voltam soha kibékülve, BL3 végének még örültem is loál
0
0
0
0
five-0 avatar
@LordSzalko: Én őt se, és Tannist se bírtam.
0
0
0
0
no avatar
@five-0: Jó, az meg a másik 😃 Ava-nak is nagyon örültem... ja nem.
0
0
0
0
five-0 avatar
@LordSzalko: Pedig Ava szerepére is rakhatnának be egy 1960-as születésűt... 😂
0
0
0
0
no avatar
@five-0: Szerepek szempontjából még biztosan lesz egy két furcsa döntésük 😃
0
0
0
0
tamas98765 avatar
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele ,de szerintem akkora bukta lesz hogy csak na. Mivel a játék sztorija sem egy nagy durranás nem erőltetném ezt a filmet és úgy hogy a játékot am imádom <3
0
0
0
0
💬 3
Apor avatar
@tamas98765: Ne kiabáld el 😃

Jack elviheti a műsort a vállán a fingós-füves poénokkal 😃 😆
0
0
0
0
tamas98765 avatar
@Apor: bizzunk benne 😃
0
0
0
0
Apor avatar
@tamas98765: 😉 😆
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Jó lehet! 😃 Egyre érdekesebb...még a végén jó lehet, végül is itt aztán lehetne tényleg egy összeszedetten elborult filmet csinálni jó látványvilággal, valami egyedülállót! Még ha a képi világ is olyan lenne (nyilván nem lesz)!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció