Itt a Steam Summer Sale

Szerző: xoki | 2018. June 21. | hír | 37 hozzászólás

Már körülbelül egy hete elkezdődött a Steam nyári vásárával kapcsolatos információk szivárgása, amelyet a legnagyobb leárazások egyikeként tartanak számon.

Maga a Valve eddig nem is tett közzé semmilyen hivatalos közleményt erről, de ahogy azt sokan megjósolták, a mai napon kezdetét vette a Steam nyári vásár. Rengeteg remek játékot szerezhettek be a normál ára alatt. Az akció mellé egy játékot is kaptunk, Saliens néven. Sajnos, ahogy az várható volt, a Steamet leterhelték, ezért a játék egyelőre döcögősen indul el, és néhány aloldal betöltésénél is adódhat némi probléma. Figyelembe véve, hogy például a Grand Theft Auto V 67%-os kedvezmény mellett szerezhető be, ez nem is meglepő. Természetesen sok egyéb hasonlóan remek ajánlat vár benneteket a Steam főoldalán.

Az említett játékot pedig itt találjátok, és ha elég időt fektettek bele, akár egy játék boldog tulajdonosai is lehettek. A szabályokról és a megnyerhető játékokról a Saliens alatt olvashattok, amely magyar nyelven is elérhető.

A Steam Summer Sale július 5-éig tart.

Hozzászólások: 37
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
CuRi avatar
Valaki tudna nekem nyugodt szívvel ajánlani Sci-Fi survival, építkezős játékot? Megvettem az Osiris New Dawn-t, mert nagyon tetszik, viszont másfél óra után refundoltam, mert észrevettem, hogy még csak 0.1.180-as verziószám alatt fut 2 évvel az Early Acces megjelenése után is, és nem lehet túl sok mindent építeni sem benne, holott mégiscsak az lenne a játék lelke.
0
0
0
0
💬 1
szilver avatar
@CuRi: Lehet hülyeséget mondok,de pl Planet Explorers? 😀
0
0
0
0
szilver avatar
Hali.Mivel itt a nagy leárazás így gondoltam vásárolgatnék pár játékot.Viszont nem tudom mit lenne érdemes vennem,esetleg tudnátok tippeket adni Survival játékok terén?Olyasmikre gondolok mint a The Forest,Long Dark,Stranded Deep..stb.Jelen pillanatban a Vortex:The Gateway-el szemezgetek csak azt már nem fejlesztik tovább sajna. :/ Előre is köszönöm a tippeket/javaslatokat. 😀
0
0
0
0
💬 4
gigazte avatar
@szilver: Nekem eddig a Subnautica jött be a legjobban! Hatalmas a terület, és nagyon sok a felfedezni való! Minden percét élvezem a játéknak, és alapból van hozzá teljes honosítás is.
0
0
0
0
szilver avatar
@gigazte: Hmm igen elég esélyesnek tűnik.Pontosabban eddig ez a top kiszemelt.A másik még a Savage land,bár ahogy nézem a videókat olyan ,,gagyi,, az ai benne vagy nem tudom.Szóval még egy pár napot hezitálok de szerintem subnautica lesz.Ömm..épitkezni mennyire jól lehet benne,értem ez alatt hogy nagyon csak alap dolgokat lehet vagy azért szabadjára lehet engedni a fantáziámat a víz alatt? 😀
0
0
0
0
gigazte avatar
@szilver: Egy kicsit alapszintű az építkezés, szóval nem igazán lehet kozmetikázni. Mindenhol van pár opció és kész, viszont nekem az bőven elég volt, mert jobbára amúgy is felfedezgettem.
0
0
0
0
szilver avatar
@gigazte: Hát ez kicsit szomorú számomra.Jobban preferálom az olyan survivalt amiben úgymond bázist is építhetsz a saját izlésed szerint.Akkor tovább keresgélek még,van még egy pár napom 5.-ig.
0
0
0
0
csuz-li avatar
Mindig várom ezt az akciót. Azért ezt más kereskedők is bevezethetnék, hogy 50-75-90 %-os kedvezményeket adnak rendszeresen gyakorlatilag annyi termékre, amit átnézni is lehetetlen.
Mondjuk nekem minden évben elrontja némileg a szám ízét, hogy az első, amit meglátok, az egy pár hete vásárolt játék, amit épp féláron vagy olcsóbban vesztegetnek... 😀 Ebbe valahogy mindig belefutok.
0
0
0
0
tivike avatar
Azért lefogadnám, hogy a nyerhető ingyen játék valami 10 megás "indie" pixel-puzzle játék lesz. 😀 Olyan amit amúgy is 0,99€-ért adnának, de most leárazáskor még ebből lejön a 90%.

[LINK]
0
0
0
0
💬 15
susguy avatar
@tivike: Ilyen reakciók után csodálkozom hogy bármit is adnak ingyen. A seggünket is igazán fényesre nyalhatnák, nemde?
0
0
0
0
no avatar
@susguy: Szégyen... 18 millió felhasználó között ki sorsolnak 100 -100 darabot minden játékból.. amikben van olyan ami kb 10 éves AC vagy egyéb hulladék indie game 1-2 euró körül... Én szégyellném magam ilyen kaliberű cég helyében hogy ilyen hulladékokat adok oda"Nyeremény" címszóval... még egy alig döcögő konzol bolt is értékesebb ajándékokat ad mint a multi milliárd eurós steam.. 😃
0
0
0
0
susguy avatar
@Zolex89: Köszönöm hogy bebizonyítod miért is van igazam 😀 Én minden esetre még mindig jobban örülök egy Hollow Knightnak mint a CoD ezredik részének.
0
0
0
0
gigazte avatar
@Zolex89: Gondolom a nevedben lévő 89-es szám nem a születési dátumodat fémjelzi, hanem az IQ hányadosod! 😆 Csak hogy tudjátok nem mindenki a 60 eurós játékoknak örül, hanem vannak olyan emberek is, akik a kisebb játékokat is megbecsülik... Régen rossz, ha ilyen nyereményjátékos dologba beleáll az ember, és folyamatosan kukacoskodik!
0
0
0
0
no avatar
@gigazte: Ezzel csak arra céloztam hogy 0 át ad vissza a steam azoknak a felhasználóknak akik meg gazdagították őket.. Szégyenek kb 😀 Egyébként nem kell személyeskedni MR AMD .. 😃 Tudjuk nektek minden mindegy csak döcögjön a játék . Peace
0
0
0
0
csuz-li avatar
@Zolex89: Nem a felhasználók gazdagították meg őket, hanem ők gazdagították meg saját magukat azzal, hogy csináltak egy nagyon jó szolgáltatást, amit fenn is tartanak és ezért a szolgáltatásért milliók fizetnek örömmel. Ráadásul mindezt megfejelik azzal a jófejséggel, hogy rendszeresen ilyen akciókat nyomnak. A szolgáltatást, mint olyan sok minden mást, nem kötelező használnod, ha úgy érzed, hogy lehúznak. Szóval nem igazán értem a problémádat. Miért kéne bármit is visszaadniuk abból a pénzből, amiért megdolgoztak és amit az emberek, cserébe a munkáért, önként és boldogan fizettek nekik ki? Nem tudom, mit dolgozol, de gondolom nem örülnél, ha a főnököd időnként visszakérne a fizetésedből mondván, hogy belőle élsz, szóval ez jár neki. Ők ugyan úgy megdolgoznak a pénzért, mint te a munkahelyeden.
0
0
0
0
no avatar
@csuz-li: Nincs főnököm , én vagyok a főnök. És igen nálunk így szokás csak fordítva ... Nem a dolgozók hanem én adok vissza valamennyit a munkájukért.. és nem olyan dolgokat amikhez ingyen hozzá jutok mert szemétség lenne szerintem.Illetve nem az akcióról van szó... azzal nincs semmi baj mert tényleg dolgoztak érte a készítők/kiadók.. rendes áron is vásárolok játékot ha éppen tetszik... a leárazásnak meg jobban örülök... Nekem csak ezzel az egy dologgal van bajom hogy ingyen beszerezhető játékokat is beraktak nyereményjátékba. 😀
0
0
0
0
csuz-li avatar
@Zolex89: Én arra a részre reagáltam, hogy "0 át ad vissza a steam azoknak a felhasználóknak akik meg gazdagították őket". A te példádon levezetve ez azt jelenti, hogy (ha te vagy a főnököd, akkor ugye vállalkozó vagy) a vevőid időnként bejelentkeznének azzal, hogy rajtuk gazdagodtál meg, szóval adj nekik vissza...
Az, hogy mi van a játékakcióban, más kérdés. De az 1-2 eurós játék is konkrétan 1-2 euróba kerül. Ez pont olyan, mint az ajándéktoll/pendrive/matrica, vagy céges póló. Filléres dolog, de azért azt neked ki kell fizetni, ha ingyen akarod osztogatni a vevőidnek, munkatársaidnak.
0
0
0
0
no avatar
@csuz-li: Én ezt megértem.. de gondolj bele 18 millió aktív felhasználó volt és csak 100-100 darabot sorsoltak.. az nagyon kevés ennyi felhasználó között. Egyébként nem jól tudod ezt nem fogja neked senki megerősíteni de ez nekik nem került semmibe.. legalábbis azok amiket kisorsoltak ingyen kapták a kiadóktól 😀
Tehát ha akartak volna akkor népszerű kategóriából választanak.. nem feltétlenül 60 eurós játékokat.. és nem olyanokból amikkel kb senki nem játszik 2018 ban. 😀 Kivétel 2-4 játék.
0
0
0
0
susguy avatar
@Zolex89: Ha tudod hogy ilyenkor a kiadók ajánlják föl a kulcsokat, miért a Steam hibája hogy más cégek nem hajlandók beszállni?
0
0
0
0
FoLey avatar
@Zolex89: Megint az AMD felhozatal meg a szokásos fröcsögés ha már mással nemtud jönni...
0
0
0
0
no avatar
@FoLey: Csak vicc ezzel húzom mindig 😃 Ha megnézed a profilját ott is kommenteltem a gépéhez , egyébként a személyeskedésnek szólt. Én sem IQ Nukuztam itt le senkit pedig a legtöbb ember eléggé beszűkült látószöggel rendelkezik.
0
0
0
0
FoLey avatar
@Zolex89: Az a baj hogy többesszámban írtad és nem csak neki címezted. Ha már személyeskedni akarsz azzal a illetővel akkor ne vond be másokat is.
0
0
0
0
Rockos avatar
@tivike: Korábban végig olvastam az elkövetkező nyerhető játékokat.
Legtöbbje tényleg nem drága játék, de nagyobb címekből is akad néhány:

Assassin's Creed IV: Black Flag
Tomb Raider (2013)
DOOM (2016)
Euro Truck Simulator 2
Rocket League
Deus Ex: Mankind Divided
DragonBall FighterZ
Mortal Komban X
Tekken 7
Kerbal Space Program
Prey

Most nagyjából ennyire emlékszem, a lényeg az, hogy nem csak 1 eurós indie játékokat osztogatnak.
0
0
0
0
szilver avatar
@tivike: Azért potya centeket összelehet lapátolni vele 😃
0
0
0
0
TRACERHD avatar
És az egész Steam halott, semmit nem lehet csinálni rajta....
0
0
0
0
💬 12
gamerINSANEdad avatar
@TRACERHD: Dehogynem. 😆 Szar a neted. 😊
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@gamerINSANEdad: ló***t
0
0
0
0
TrapCard avatar
@gamerINSANEdad: 1gigás netem van mégis szarakszik nekem is néha...
0
0
0
0
no avatar
@gamerINSANEdad: Ez egy szar poénnak elment, holnap talán többre viszed.
0
0
0
0
gamerINSANEdad avatar
@LordSzalko: Szerintem már most többre vittem mint te. Vicces gyerek. 😊 Azért eret ne vágjál.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@TRACERHD: Agyon van terhelve a rendszer mert a sok kocka nem bír várni hogy egy béna játékot megvegyen, pedig van július 5-éig ideje rá. 😃
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@Warlordcommander: Na nem mondod? Tudom hogy jó netem van.
0
0
0
0
gamerINSANEdad avatar
@TRACERHD: Jó a neted, mi? 😆 Azért sírtál a gta fórumon.. 😊
0
0
0
0
no avatar
@Warlordcommander: Miért, szerinted midnenki sorszámot fog húzni?
0
0
0
0
19ati93 avatar
@TRACERHD: megszokhattad volna már, évente 2x ez van
0
0
0
0
szilver avatar
@TRACERHD: Nálam sincs semmi gond és egyébként csak egy nyamvadt 10 megás netem van sajna 😞
0
0
0
0
19ati93 avatar
@szilver: Arról van szó mikor elindul a sale. Az egész oldal használhatatlan, első 2-3órában.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció