Ismét ingyenes a For Honor Starter Edition

2018. August 22. | hír | 35 hozzászólás

Aki esetleg lemaradt volna róla: most ismét ingyenesen beszerezhető a For Honor Starter Edition.

Ingyenes For Honor Starter Edition: https://store.steampowered.com/app/304390/FOR_HONOR/

FOR HONOR
FOR HONOR
FOR HONOR
Megjelenés: 2017. February 14. (PC)
Műfaj: Akció
Fejlesztő: Blue Byte, Ubisoft Montreal, Ubisoft Quebec, Ubisoft Toronto
Hozzászólások: 35
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Teszber avatar
Csáó!
Miért nem tudok új fiókot létrehozni Uplay-en???
Ki akarom próbálni a játékot már le is van töltve, de nem tudok registrálni.
Valakinek ötlete?
0
0
0
0
MariusHuN avatar
aki akar vegyen fel uplay en : xHUNX_Ragnar.I. ez a nevem körübelül1 hete az előtt killerghosthun voltam
0
0
0
0
AttiS avatar
Aki még nem próbálta ki annak ajánlom hogy tegyen vele 1 próbát! 150 órám van benne nagyon tetszik és nem untat ha neki ülök annyira betud szippantani hogy egy délutánból átcsöppenek hajnali 5-6 órába 😃 Jelenleg videokártya nélkül pihentetem de ha valaki úgy gondolja felvehet Uplayen.
0
0
0
0
💬 3
patrikkkk avatar
@AttiS: Nem akkora szám 😃 Inkább rage game
0
0
0
0
_AsheXp avatar
@patrikkkk: Csak amig nem versz halomra mindenkit 😃
0
0
0
0
bukta2 avatar
@_AsheXp: Nyomok vele nemsokára pár kört megnézem hogy marad e a gépen vagy nem 😂
0
0
0
0
zfulop87 avatar
Sziasztok! ha most letöltöm a játékot az öröké meg marad vagy nem ? választ előre köszönök !😀
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@zfulop87: Örökké megmarad!
0
0
0
0
bukta2 avatar
na, ki is próbáltam, tetszetős de sztem ez csapatban lenne a legjobb, egyedül nem akkora élmény 😃 De minden esetre tetszik,ez a harcrendszer elég egyedi és jól kidolgozott,részletes.
0
0
0
0
csibeszke37 avatar
Köszi, most már Sztímen is meg van ingyen.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Hmmm egész jónat tűnik,én mindenesetre teszek vele egy próbát ha már ingyenes! 😉
0
0
0
0
kimi100 avatar
Alapvetően a koncepció nem rosszi, viszont nekem ettől a harcrendszertől rendesen hányingerem van. Értem én, hogy valami újat akarnak kitalálni de ez elég szar. 😃
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Ritka rossz játék. Aki még nem próbálta az ne töltse le. 60gb körül van, csak időhúzás. Farmról szól az egész, annyi mikrotranzakció van benne mint egy free to play-ben, de lehet hogy több is.
0
0
0
0
💬 6
EowynTheHunter avatar
@Tuhajohn: Ez a játék egyáltalán nem a mikrotranzakciókról szól nem lesz előnyben senki aki vesz. Ilyet ne jelents ki, hogy rossz játék. Ez nem az az agyatlan játék amire akkor neked vagy másnak szüksége van. El lehet siklani felette. Ez igenis nagyon jó játék. Örüljenek sokan inkább , hogy ingyenes. És még egyszer leírom semmi előnyhöz nem juthat senki , ha vesz "dolgokat"..
1.5 éve van meg nekem a játék és egyre jobb lesz...
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@EowynTheHunter: Attól még szart se ér. Lehet neked tetszik, de semmi célja nincs a játéknak. Unalom tenger, alig játszik vele valaki. És nem a lassab játékmenetettel van gondom hanem azzal, hogy unalmas. Mondom nincs cél csak grind a semmiért.
0
0
0
0
EowynTheHunter avatar
@Tuhajohn: Oké Te tudod. El lehet siklani felette. Ott van akkor a többi agyatlan lövöldözős, (csgo, pubg, overwatch..) és még sorolhatnám, mert azoknak van lényege és célja 😃 Na itt fejeztem be a beszélgetést. További Szép Napokat...
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@EowynTheHunter: Egyik ilyen játékkal sem játszok, csak hogy tisztázzam magam. Single playert preferálom. De amúgy ízlésen valóban felesleges vitatkozni. Én nagyon felhúztam magam ezen a játékon. De nem a multin vagy a játékon hanem azon, hogy képes voltam ezt letölteni.
0
0
0
0
MariusHuN avatar
@Tuhajohn: Tuhajohn16:

Ez a játék össze van rakva rendesen fejetlenül nem lehet benne harcolni ki kell ismerni a Karaktereket több óra játék után igazán bele lehet jönni (azon húztad fel magad ,hogy le töltötted hagyjuk már biztosan jól elvertek és most itt fikázod a játékot )
0
0
0
0
_AsheXp avatar
@Tuhajohn: Semmi farm nem kötelező benne, választasz egy karaktert és megtanulod, kiismered közben, hogy mit a tud a többi karakter, és a saját skilledet fejleszted, aztan parszaz ora mulva mar hozzád érni sem lehet.
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
Uplay-en szintén megvan, de nem is tudom mikor kezdek bele.😆
0
0
0
0
foley951 avatar
Vajon miért ingyenes már megint? 😊
0
0
0
0
💬 9
EowynTheHunter avatar
@foley951: Mert jó és történet hű játék! Semmi más háttere nincsen. Inkább örülni kellene , hogy aki nem tudta, tudja megvenni ingyenes lesz neki 😀
0
0
0
0
Unstoppable avatar
@EowynTheHunter: Hát persze, még véletlenül sem azért ingyenes már másodszor 3 hónapon belül mert alapból bukott a koncepció, a játékosbázis 0, pay to win az egész, ennek ellenére a bevételek elmaradnak uborkáék elvárásaitól, és még nem kerestek elég pénzt a mikrotranzakciókkal, ezért még több emberhez akarják eljuttatni, hátha megtetszik nekik ingyen és utána elkezdenek benne költeni 😊 De várjunk csak, ez olyan ismerős...bár nem tudom honnan(Khmmm khmm The Crew khmm)
0
0
0
0
EowynTheHunter avatar
@Unstoppable: 1.5 éve játszok a játékkal soha nem vettem semmit, mert enélkül is magas szintű és erős karaktereket lehet fejleszteni. Nincs előnyben senki aki vásárol ilyet. Csak sokan nem elég kitartóak, megismerni a játék egyedi harcrendszerét és pár játék után feladják és törlik az egészet. És ez miatt már rossznak titulálják. És nyugodj meg az Ubisoft nem fog csődbe menni ez miatt rengeteg és jó minőségi játékot adnak ki ráadásul a For Honor ebben a stílusban egyedi, mert jelenleg nincs ilyen kategóriájú karakterekkel játszható PVP játék. Az a baj, hogy semmi nem jó az embereknek...
0
0
0
0
susguy avatar
@EowynTheHunter:
rengeteg és jó minőségi játékot adnak ki

Piros pont annak aki meg tudja mondani ennek melyik fele igaz 😆
0
0
0
0
EowynTheHunter avatar
@susguy: Erre megint ez a válaszom: Az a baj, hogy semmi nem jó az embereknek...
Tényleg el kell felette nézni és ennyi. Nem kötelező velük játszani senki nem tart fegyvert a fejéhez, hogy Te játsszál Ubisoft játékokat. Köszönöm a beszélgetést. További Szépeket Kívánok 😀
0
0
0
0
Kelori avatar
@susguy: Lehet ezer dolog miatt basztatni a ubisoftot teljesen jogosan, de a for honor egy kiemelkedően jól sikerült alkotás. Az más kérdés hogy rétegjáték, vagyis nem fog mindenkinek tetszeni, ettől viszont nem veszít az értékéből.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
@susguy: Én Hajni12 -nek adok igazat! Ha nem szereted az Ubisoft játékait vagy más játékokat Ne játssz velük. 😆
Én sem próbálok ki minden játékot, először gameplay-t nézek youtube-on, ha tetszik esetleg kipróbálom.
Pl. Most tervezem kipróbálni The Crew 2 -őt.
0
0
0
0
_AsheXp avatar
@Unstoppable: pay 2 win az egész 😃D szép. van benne kb 600 órám, skill to win az egész, semmi olyan nincs amire költeni kéne és előnyt ad. Minden karakter egyformán viable ha nem versenyekre akar járni.
0
0
0
0
19ati93 avatar
@foley951: kiváló kérdés 😆
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Múltkor Uplay-en volt ingyenes, most Steam-en.
0
0
0
0
💬 3
YoRHa 2B avatar
@TRACERHD: Ezt akartam írni 😃
0
0
0
0
no avatar
@TRACERHD: Beszereztem mind a kettőt, csak úgy.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció