Ismét ingyen lehet a tiétek a Black Desert Online

Szerző: xoki | 2022. April 08. | hír | 7 hozzászólás

A Black Desert Online továbbra sem vált át free-to-play modellre, de a Steamen néhány napig lehetőségetek van hozzájutni egy ingyenes példányhoz.

A Black Desert Online 2016-ban vált elérhetővé Észak-Amerikában, és Európában azóta is a legnépszerűbb MMORPG-k egyike, illetve sokak számára a régóta fennálló World of Warcraft és Final Fantasy XIV remek alternatívája. Amennyiben egy új online játék után kutatnátok, akkor mindenképpen érdemes egy esélyt adni a játéknak, hiszen a Pearl Abyss jóvoltából jelenleg teljesen ingyen hozzájuthattok a Steamen.

Nincs más dolgotok, mint az MMO áruházi oldalára ellátogatva 0 dollárrért „megvásárolni”, majd ezt követően végleg a könyvtáratokban marad. Az ajánlat április 13., 19:00 óráig tart, de állítólag limitált példányszámban szerezhető be, szóval érdemes sietni.

Black Desert
Black Desert
Black Desert
Megjelenés: 2016. March 03. (PC)
Műfaj: MMORPG
Fejlesztő: Pearl Abyss
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pastelgod avatar
Nagyon szépen köszönöm az infót!
Régóta szemeztem vele, de most már ez egy jel! :D
1
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
pinkyke avatar
dettó!
egyébként meg baromi unalmas a játék rakhatnak bele még vagy 500 karaktert akkor sem lesz hosszútávon élvezhető!
0
0
0
0
no avatar
@pinkyke: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
pinkyke avatar
én szeretem az mmokat csak sokáig sajnos egyikkel sem lehet játszani mert vagy megunod a sok farmolást vagy azért mert kimaxoltad és azért lesz uncsi.
és az hogy raknak bele új mapokat vagy karaktereket attól még nem lesz jobb a játék mert lényegében a story az ugyan az marad és mindent elölről kezdeni csak másik karakterrel az unalmas semmi új nincs benne a karakteren kívül és az hogy időnként raknak bele event alapú baromságokat az semmin nem változtat.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció