Ingyenessé vált a Crusader Kings 2

Szerző: xoki | 2019. October 18. | hír | 4 hozzászólás

Hamarosan elrajtol a Paradox Interactive rendezvénye, a PDXCON, és ennek örömére ingyenessé tették a Crusader Kings 2-t.

Az ingyenes játékot a Steamen találjátok. Teljes verziót kaptok, amennyiben hozzáadjátok azt a fiókotokhoz, tehát nem csak egy trialról van szó. A cég nem tért ki a részletekre, de feltehetőleg október 20-áig van lehetőségetek erre, ugyanis állítólag a rendezvény végéig tart az ajánlat, bár néhány helyen free-to-play játékként hivatkoznak már rá. Mindenesetre, ha érdekel a játék és még nem szereztétek be, akkor érdemes sietnetek, nehogy véletlenül lemaradjatok róla. Az alapjáték nem igazán tükrözi a játék jelenlegi helyzetét, hiszen megjelenése óta rengeteg DLC érkezett hozzá. Ha megtetszene a játék, akkor ezeket jelenleg 50%-os kedvezmény mellett tudjátok beszerezni.

Az ingyenes játékon felül a Paradox egy nagy leárazást is tart a Steamen, így sokkal kedvezményesebb áron szerezhettek be olyan játékokat, mint például az Age of Wonders: Planetfall, az Imperator: Rome, a Prison Architect, a Stellaris vagy az Europa Universalis IV.

Crusader Kings II
Crusader Kings II
Crusader Kings II
Megjelenés: 2012. February 07. (PC)
Műfaj: Stratégia
Fejlesztő: Paradox Development Studio
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
EowynTheHunter avatar
Kb. ilyen szintű játékokat lehet kapni ingyen Steam- en.... 😆
0
0
0
0
pcboy avatar
Ez tudtommal a leggyengébb kiadás a szériának ezért lett mégegyszer ingyenes steamen amit már beszereztem. Viszont ennek a hírnek köszönhetően észrevettem hogy 80%os leárazással megvettem 1,6 euroért a stronghold crusader extreme hd-t. Az valami hihetetlenül jól eltalált játék lett a fireflytól.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció