Menu
Ingyenesen kipróbálható a hétvégén a Conan Exiles
Szerző: xoki, 2019. március 08., hír

A Conan Exiles egy túlélő MMO, amelyet most bárki ingyenesen kipróbálhat, illetve azok, akik régebben játszottak már vele, most ismét belekóstolhatnak a játék világába, és megtudhatják, mennyit is változott a játék a teljes verzió megjelenése óta.

Múlt héten egy terjedelmes frissítést kapott a játék, amelynek köszönhetően még élvezetesebb lett a játékmenet, valamint természetesen új tartalmak is bekerültek. A patch kiegyensúlyozott több területet is, illetve a VOIP rendszer is bekerült a játékba. A nagy szintű játékosok számára szintén érkeztek új tartalmak, például több, nagyobb kihívást jelentő ellenségek is.

A Conan Exiles ingyenes próbalehetősége március 11-éig tart, és jelenleg kedvezményes áron szerezhetitek be a Steamen, azaz 20 euróért, de ha már korábban megvásároltátok az alapjátékot, akkor most az összes DLC 25%-os árengedmény mellett lehet a tiétek.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 2
enslaved avatar
3 hónapja | 2019. 03. 08. 22:53:36
#
Gyerkőcök megjelenése óta nyomják, azóta már szépen meghízott a játék a sok patch által, ami valljuk be rá is fért (és még nincs vége szerintem).
whis avatar
3 hónapja | 2019. 03. 08. 22:15:18
#
Warhammer Vermintide 2 is free weekend-es


Lite versions: