Ingyenesen kipróbálható a hétvégén a Conan Exiles

Szerző: xoki | 2019. March 08. | hír | 2 hozzászólás

A Conan Exiles egy túlélő MMO, amelyet most bárki ingyenesen kipróbálhat, illetve azok, akik régebben játszottak már vele, most ismét belekóstolhatnak a játék világába, és megtudhatják, mennyit is változott a játék a teljes verzió megjelenése óta.

Múlt héten egy terjedelmes frissítést kapott a játék, amelynek köszönhetően még élvezetesebb lett a játékmenet, valamint természetesen új tartalmak is bekerültek. A patch kiegyensúlyozott több területet is, illetve a VOIP rendszer is bekerült a játékba. A nagy szintű játékosok számára szintén érkeztek új tartalmak, például több, nagyobb kihívást jelentő ellenségek is.

A Conan Exiles ingyenes próbalehetősége március 11-éig tart, és jelenleg kedvezményes áron szerezhetitek be a Steamen, azaz 20 euróért, de ha már korábban megvásároltátok az alapjátékot, akkor most az összes DLC 25%-os árengedmény mellett lehet a tiétek.

Conan Exiles
Conan Exiles
Conan Exiles
Megjelenés: 2018. May 08. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Túlélő
Fejlesztő: Funcom
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
enslaved avatar
Gyerkőcök megjelenése óta nyomják, azóta már szépen meghízott a játék a sok patch által, ami valljuk be rá is fért (és még nincs vége szerintem).
0
0
0
0
whis avatar
Warhammer Vermintide 2 is free weekend-es
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció