Ingyenesen beszerezhető az NBA 2K21

2021. May 20. | hír | 23 hozzászólás

Most ingyen szerezhetitek be az NBA 2K21 sportjátékot az Epic Games Store-ból május 27-ig.

Itt találjátok:
NBA 2K21

NBA 2K21
NBA 2K21
NBA 2K21
Megjelenés: 2020. September 04. (PC)
Műfaj: Sport
Fejlesztő: Visual Concepts
Hozzászólások: 23
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hansen avatar
hát bazki ezt billentyuzetre beallítani, már hajam tépem
0
0
0
0
💬 4
Csicso avatar
@Hansen: Gyakorlatilag minden sport játékot érdemes gamepad-el játszani, klasszikus példa a FIFA és a PES, de ez is hasonló játék. Sőt még egy motoros játék pl. Ride vagy MotoGP is jobb Gamepad-el.
Én a Sony konzoljának gamepad-jára hajazó Logitech F310-et szeretem, most akciós az Edigital-ban 6,5k szokott lenni 10k-ért is tehát ennyiért jó vétel.
0
0
0
0
Hansen avatar
@Csicso: én ezt értem, de kurva nehez átállni azért 20 év billentyűzet után
0
0
0
0
Csicso avatar
@Hansen: 😆

Nekem ne mond, 2009-ben kezdtem billentyűzettel játszani a PES-t (Pro Evolution Soccer) de 2010-re már úgy éreztem "kevés" az ujjam mert billentyűzettel is elő lehetett hozni pár cselt.
Ezért 2010 elején vettem egy Logitech Dual Action analóg karos kontrollert (az F310 elődje) és az első kb. egy hónap elég mókás volt:
kapura akartam rúgni erre passzoltam egyet a kapusnak. Szerelni akartam - simán - erre durván becsúsztam.
passzolni akartam és közben elrúgtam a labdát.

A lényeg, időbe tellett mire megtanultam kezelni de már soha nem állnék vissza az ilyen játékoknál billentyűzetre.
A Forma 1 játékok is sokkal élvezhetőbbek (persze nem egy kormány de bill-nél jobb)
a MotoGP vagy egyéb motoros játékoknál pedig külön jó, hogy analóg karral lehet dőlni a motorral jobbra-balra sokkal pontosabb.

Száz szónak is egy a vége: IDŐ mire megtanulod de utána sokkal jobb, visszatérve a focis játékra - FIFA-n is jobb mert sokáig utána FIFA-áztam is - a cselezés, pontosabb kapura lövés, pontosabb passz gyakorlatilag mindenben jobb.

Természetesen ettől még nem fejeltettem el a bill+egér kombót mert vannak játékok amik ezzel a legjobbak pl. a stratégiai RTS játékok, vagy a lövöldék FPS játékok.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@Csicso: Én is valamikor, akkor vettem az első xbox kontrollerem az NBA 2K9-hez. Toltam bill-en is, de vannak olyan trükkök, amiket már bill-en nem lehet kivitelezni. A kosárnál egyből ment minden frankón. De más játéknál nem állt a kezemre az irányítás. Az első nem sportjátékom a Castlevania: Lords of Shadow fix kamera nézetes játék volt ez ment , mert nem kellett ugye benne az ujjamat az egér helyett használni 😃 Végül úgy belejöttem pár hónap alatt, hogy már lövöldözős játékokat is kontrollerrel toltam. Manapság meg már elsem tudnám képzelni az egér+bill kombót semmihez... pedig én elég idős vagyok , ahhoz és eleget toltam így a játékokat 😃 Na jó a Diablo-t még így tolom, de az újat már nem pc-re, hanem ps-re veszem ott meg már azt is kontrollerrel tolom. Hamar át lehet állni a dolgokra, pedig kezdetben el sem tudtam képzelni én sem, hogy idős fejjel, anno sikerülni fogaz első próbálkozások után egy open world vagy shooter játékban.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Ingyen, azért megéri bárkinek, aki szereti a kosaras játékot 😃 Én ps-re megszoktam venni, mert a szezonokban aktívan részt veszek. Pc-n még nem játszottam online a játékkal, gondolom rengeteg a csaló pc-n...ezért is ps-en toltam, mert ott is voltak csalók, de nem annyira számottevő. Meg, aki rossz játékos az hiába csal, akkor is rossz marad csak van egy kis előnye, de nem sokra megy vele.

Egyébként simán adhatnák pár forintért is a játékot megjelenéskor, mert annyira erőlteti, hogy fektess bele pénzt, hogy emiatt akár még free to play játéknak is elmenne amúgy és lehet jobban is járnának vele. Én érvényesülök befektetett pénz nélkül is a játékban, de sok ember pluszban rátol pár ezret a karakterére, hogy ne kelljen szenvednie az alapról stb.

Nekem a 2K üzletpolitikája és hozzáállása nem tetszik, amiket az utóbbi évekbe műveltek. A játék maga jó sőt a legjobb kosaras játék.
0
0
0
0
no avatar
Plusz ha bezsákoltad kaptál egy 3000.- es kupont amit felhasználhatsz a vásár alatt 15€-nál drágább címekre amik után megint kapsz egy 3000.-t...és megint...
0
0
0
0
💬 1
five-0 avatar
@Palanova: Valamivel el kell adni a játékokat a storejukban. 😆
0
0
0
0
Belchior10 avatar
Ajándék lónak ne nézd a fogát, de ez pont az a játék, amelyik ingyen se kéne. Cheatfest az egész.
0
0
0
0
no avatar
Jövö hétre egy R6 jöhetne 😃
0
0
0
0
no avatar
A következő mi lesz, valami amerikai focis? 😆
Oké, ingyen van, de mostanában csak indie-ket dobáltak.
Ráadásul olyanokat amik még ingyen sem kellettek.
0
0
0
0
💬 5
Bukta avatar
@hikadam: Ez nem éppen egy indie game.

Mindenkinek meg nem lehet megfelelni.
0
0
0
0
sickboybzz avatar
@Bukta: Nem az a baj, de egy ilyen rétegjátékot AAAsnak nevezni és 1 hétig titkolózni, mintha valami nagy durranás lenne, a karácsony utáni első nagy dobás. Amerikán kívül ez 100-ból 1 embert érdekel. Magasan a legszánalmasabb csapatsport, szerintem nem csak nekem. Van egy új krikettes játék, inkább adták volna azt.
0
0
0
0
mavman 16 avatar
@hikadam: Most van a MEGA SALE. Ami azt jelenti számomra, hogy június 16;ig amíg tart ilyen nagy nevű játékok lesznek. Abból gondolom, hogy tavaly ilyenkor ennek a keretein belül adták ingyen a GTA 5-öt, a Civilizations 6-ot és az ARK Survival Evolved-ot is.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@hikadam: Fura világot élünk. Egyre több az ingyenes játék, ha nem Epicen akkor Steamen vagy egyéb helyeken. Visszamenőleg nézzük és ha valaki ügyes volt és tájékozott, nagyon sok játékot ingyen betudott zsebelni innen-onnan amit korábban milliók vártak.
Szerintem ez jó dolog. Persze kinek mi a minőségi cím. De indinek sokukat nem nevezném.
0
0
0
0
Bukta avatar
@santakigyo: Meg ha indie is akkor se gond.
Annyira nem követtem az utobbi időben az indie gamek megjelenését, viszont amikkel találkoztam már kb azt lehet mondani, hogy:

AAA game < Indie game
0
0
0
0
carl18x avatar
Egy próbát megér! 😀
0
0
0
0
five-0 avatar
Érdemes volt ezt takargatniuk... 😂
0
0
0
0
Torba10 avatar
Ennyire szar hogy máris ingyen van? 😃
0
0
0
0
💬 1
19ati93 avatar
@Torba10: ahogy mondod 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció