Ingyenesen beszerezhető a Last Day of June

2019. June 27. | hír | 23 hozzászólás

Most ingyen szerezhetitek be a Last Day of June kalandjátékot az Epic Games Store-ból július 4-éig.

Itt találjátok: Last Day of June (Epic Store)

Last Day of June
Last Day of June
Last Day of June
Megjelenés: 2017. August 31. (PC)
Műfaj: Kaland
Fejlesztő: Ovosonico
Hozzászólások: 23
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TRACERHD avatar
Már megvan Steam-en.
0
0
0
0
💬 18
NemAzaSrac avatar
@TRACERHD: Megköszönni kéne és nem felvagni !! csak egy hozzaszolas.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@NemAzaSrac: 😆 JAJ mert annyira drága játék. Ember nyugi, én csak mondtam valamit. Ketyerés vagy?
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
@TRACERHD: En is irhattam volna, vagy felvaghatnek.. de ha jot nem tudok rosszat nm irok! amugy mind1 hogy draga jatek vagy sem attol meg lehet, hogy masnak nincs meg minthogy orulnel hogy van aki foglalkozik ezzel es szakit az emberekre idot hogy megossza velunk, te josz es beszolsz!!. Ne tedd !! Melletted meg sok masnak is meg van, (szerintem ) de nm fog jonni ide felvagni ezzel. Amugy meg itt aki ketyeres, az csakis te vagy, mert ha te ennyire ertelmes lennel akkor azt a hozzaszolast nem emlitetted volna meg, ez ilyen egyszeru.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@NemAzaSrac: Én ezt nem vettem meg, ez volt ingyenes Steam-en is. Amúgy meg nem kéne megköszönni mert ez egy szemét csaló cég a vezetővel együtt.
0
0
0
0
enslaved avatar
@NemAzaSrac: Nekem is megvan már rég, de attól még ez egy újabb játékos barát kezdeményezés az Epic - től. Az, hogy vannak emberek akik valamiért Epic gyűlölők lettek (talán nem kapnak a részesedésből?)😀, meg nem kell foglalkozni. Komolyra fordítva a szót, divat ma szidni az Epicet, na meg azokat is akik meg merték ott venni a Metro - t és voltak olyan aljasok hogy végig is játszották. Csak figyeld meg, egy Epic hírnél borítékolható kik fognak megjelenni köpködni.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@enslaved: Én a metro miatt inkább vettem egy xboxot mint hogy epicen játsszam ;-)
0
0
0
0
enslaved avatar
@Warlordcommander: Ehhez most gratulálnom kellene? X konzolom sosem lesz ( minek?), a PS4 (rövidesen az 5) meg a Switch amelyek vannak, az exclusive címek miatt ezek mondhatni kötelező vételek. Ami van X - en az van PC - n is.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@enslaved: Nekem csak halo miatt kellet xbox, havernál már egyszer lejátszottam a régebbieket most pedig nem tudtam kivárni hogy megjelenjen pc-re, de amint kijön oda is megveszem az egész mcc-t. Ps-em soha nem volt, de 2 játékért ami érdekel egyenlőre nem is lesz.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Warlordcommander: A Halo pont nem érdekel, a PS4 három játéknak köszönheti a megvételét, a Switch meg egynek (egyelőre)😀
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
@Warlordcommander: En nekem sincs se x-box, se ps4 nem is volt, ezek utan nem is lesz, latva ezt a fejlodest az asztali gepeknel , inkabb vettem egy pc -t, azt kimaxolom es hasznalom mindenre, azert a par jatekert nem fogok penzt kidobni, amugy is jobban lehet kezelni-jatszani egy pc-n , mint barmi mason szerintem, es jobban ki lehet hasznalni.
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
@enslaved: En meg is ertelek es tudom , hogy nagyon sokan Epic gyulolok es ezaltal mar az is aki onnan vasarol, en nem itelem el azokat nekem mind1 hogy ki honnan veszi meg engem nem erdekel mindenki maga donti el,szerintem hulyeseg menni mindig masok utan donts te ne mas amugy meg mig jol mukodik nem zavar. Engem csak az zavart hogy mas idot szant arra hogy meg ossza velunk ezt ( hogy van ismet egy ingyen jatek ) , de meg is tehette volna , hogy nem szol. Es jon egy ilyen ember es mint hogy megkoszonne , vagy valami, inkabb beszol, akkor legalabb ne irjon semmit, tovabb lehet gorgetni az oldalt, vannak mas hirek is. En szemelyesen koszonom, hogy mindig ertesulunk ilyenekrol es ehhez hasonlokrol, plane hogy mindig idobe szolnak. Csinalhatnak ugy is hogy mielott lejar az idopont 1-2 oraval elotte szolnak, szoval koszonet a munkajukert! ( RESPECT ) en ertekelem.
0
0
0
0
enslaved avatar
@NemAzaSrac: Én azért a két említett konzolt nem tartom feleslegesnek, kivéve ha valaki semmi érdemlegeset nem talál magának játék fronton rajtuk. Egy jó PC szerintem is többet ér mindennél.
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
@enslaved: Persze en sem tartom feleslegesnek, csak nekem valahogy meg eddig nm tudta felkelteni az erdeklodesemet, de attol meg jok, csak en mindig PC parti voltam, de ez embertol fugg, amugy igen szerintem is a PC mindig is tobbet fog erni. 😉
0
0
0
0
xCube avatar
@enslaved:
divat ma szidni az Epicet


Ezt így is lehet mondani, mert manapság az internet több a birka, mint az önálló gondolatokkal rendelkező személy. Viszont az Epic borzasztó agresszív üzletpolitikája cseppet sem szimpatikus dolog. És az, amit állítanak a PC játékok megmentéséről az csak egy maszlag.
0
0
0
0
susguy avatar
@xCube: Sajnos divat lett divatnak nevezni ha egy dologra negatívan reagálnak az emberek. Valamiért ha X számnál több ember ellenez egy dolgot akkor az mind hülye és csak a másikat követi.
0
0
0
0
enslaved avatar
@susguy: Ebben végül is igazad van, politikai oldalakon gyakran találkozom azzal hogy 10 emberből mondjuk 8 - nak annyi az össz véleménye hogy rohadjon meg Orbán és az teljesen oké, de ha van két Fideszes is akik ész érvekkel jönnek elő egy adott témában az már egy szemét mocsok csaló, stb. Szóval ahogy az Epicet is, úgy Orbánt is divat lett ma szidni, éppen azt hallottam az imént két ember beszélgetése közben hogy a tegnapi hatalmas vihar, jég is az ő bűne.
Ma itt tartunk.
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved: Többek közt ezért is irtózom a politikától, bár ez minden vitában előfordulhat de ott a legerősebb és a legkártékonyabb is, és ez rengeteg országban így van. Néha menekülni sem lehet előle, mert ha nem szólsz hozzá, akkor ugyanolyan rossz vagy mintha hozzászóltál volna.

xCube szerintem csak úgy gondolta hogy abból az elméletből indultál ki és egyet értett vele. Én is, de az sem jobb hogy már mindent ezzel magyaráznak meg ha valami negatív kritikát kap. Lásd Epic. Persze rossz példák erre is lesznek és mindig csak ezek jönnek fel, de én pl nem úgy állok hozzá mint ahogy TRACERHD kezdte itt.
0
0
0
0
enslaved avatar
@susguy: Ahogy ő hozzááll az egészhez már merő túlzás valóban. Egyébként én is csak akkor veszek meg bármit az Epic - ből vagy a Windows Store - ból ha nincs meg Steamen, tény hogy sokkal barátságosabb, kiforrottabb, és a felhő alapú mentés ma már alap.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció