Ingyenesen beszerezhető a Fallout: New Vegas

2023. May 25. | hír | 22 hozzászólás

Ingyen szerezhetitek be a Fallout: New Vegas - Ultimate Edition játékot az Epic Games Store-ból június 1-ig.

Itt találjátok:
Fallout: New Vegas - Ultimate Edition

Fallout: New Vegas
Fallout: New Vegas
Fallout: New Vegas
Megjelenés: 2010. October 22. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Obsidian Entertainment
Hozzászólások: 22
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
pedig jó kis game kiváncsi vagyok holnap milyen játék lesz
0
0
0
0
💬 1
kismadar avatar
@csamangokristof02: Az Epic clues videója alapján nagy valószínűséggel Midnight Ghost Hunt.
0
0
0
0
pcboy avatar
már csak ez hiányzott a múltkori bezsákolásból! bethesdának nem is értem hogy éri ez meg! legutóbb volt 1-2 és kieg a 3 most meg ez
0
0
0
0
💬 1
xCube avatar
@pcboy: Nem ezekből a címekből gazdagodnak meg, pontosabban valószínűleg fizet eleget a Tencent azért, hogy az EPIC Store -ban ingyen osztogathassák.
0
0
0
0
Fishman avatar
Behúztam én is, köszi az infót :)
0
0
0
0
dvxx avatar
A steam-es free gamekrol miert csak a Leet oldalan van cikk? Sokkal tobb es szorakoztatobb jatekokat adtak ingyen , mint az a sz@r epic....
0
2
0
0
💬 14
dvxx avatar
@MC MaRcI: Last Year. Multis ökörködős. Dead by Daylight -hoz hasonló.

[LINK]

[LINK]

a legutóbbi 2 akciót itt megtudod nézni ;)
0
0
0
0
Shadow9 avatar
@dvxx: Ez engem is érdekelne, mire gondolsz konkrétan?
Az Epic ingyen adott az elmúlt egy évben nem is egy nevesebb játékot, pl.:

BioShock: The Collection
Death Stranding
Dishonored - Definitive Edition
Dishonored: Death of the Outsider
Dying Light Enhanced Edition
Fallout 3: Game of the Year Edition
Fallout Classic Collection
Fallout: New Vegas Ultimate Edition
Saints Row IV Re-Elected
Wolfenstein: The New Order

Mit adott a Steam ugyanennyi idő alatt?
Hátizé... semmit.

A magam részéről kis hörcsög vagyok, gyűjtök mindent, amit adnak, ajándék lónak nem nézem fogát, de a Steam-től semmim sincs az elmúlt egy évben, ellentétben az Epic-el.
0
0
1
0
kismadar avatar
@Shadow9: A steamnek nem is kell adnia ilyen játékokat, hogy az emberek használják egyáltalán a klienst. 😅
1
1
0
0
Shadow9 avatar
@kismadar: Látom te is a tízezer légy táborát gyarapítod.
Hajrá, egészségedre!
Az eredeti témához is van hozzáfűznivalód?
0
0
1
0
kismadar avatar
@Shadow9: Milyen eredeti témához legyen hozzáfűznivalóm? Sorolhatod nekem napestig, hogy milyen ingyenes játékokat adtak, akkor is mellette a storejukban a játékosok töredéke vásárol játékot. Mellette a kliens több éves lemaradásban van minden szempontból. Na meg hát azért fényezzük őket, hogy ezek mellett az ingyenes játékok mellett még ideiglenes exkluzív címeket is vásárolnak? Papolhatsz te nekem, akkor is igazam van, te se használnád az epic klienst büdös életbe, ha ezeket a játékokat nem dobják ingyen hozzád... 😝 Mellette a Steam már egy évtizede hozzánk nőtt, és jóval közösségbarátabb funkció is vannak.
0
0
1
0
kovb677 avatar
@kismadar: Nekem kliens mindegy mert fentvan ea launcher, ubisoft connect, rockstar launcher, steam, epicgames, microsoft store, bethesda launcher (ami már egybeolvadt steammal), gogon is vannak játékaim csak kliensüket nem szeretem az nincs fent. Egyikkel sincsen bajom. epicgamesnél viszont megtapasztaltam hogy ha az overlay bevan kapcsolva akkor a control nevü játék brutálisan akadozik , ha kinyomom overlayt eltünik az akadozás teljesen,,, ez is bizar.
1
0
0
0
Shadow9 avatar
@kismadar: ...és attól máris jobb lesz a Steam, hogy több pénzt elköltenek ott az emberek, mint az Epic-nél? Ez a mérce szerintem legfeljebb a részvényeseknél jön számításba. Nálam semmit nem nyom a latban.

Több éves lemaradás?
Hát nem arra való mindegyik kliens, hogy a játékaidat nyilvántartsa és játszani tudj azokkal, amik rendelkezésedre állnak? Érdekes...

Ideiglenes exkluzivitás?
Talán bűn az, hogy az Epic vásárol/szerződést köt, mert úgy gondolja a játék kiadója/alkotója/akik érintettek az ügyletben, hogy jobb feltételeket szab, mint a Steam? Ettől még az Epic sem lesz jobb kliens, mint a Steam, de rosszabb sem, szó sincs itt fényezésről.

Igazad van?
Legfeljebb véleményed. Javaslom megkeresni az erről szóló mondást. Sok sikert!

Nem használnám az Epic kliensét?
Nem is ismersz, halovány lila segédfogalmad sincs se az életemről, se rólam, úgyhogy ne is próbálkozz megjósolni/megtippelni, mit tennék meg és mit nem.
Papolni maximum apád fog neked és bár elvileg a 19 év korkülönbség alapján akár én is megtehetném, nem vagy rá méltó. Úgyhogy annak nyújtogasd a nyelvedet, amivel egyidős vagy.

Hozzád nőtt?
Felőlem akár szerelmet is vallhatsz a Steam-nek, nem izgat, semmivel sem tartom funkcionalitásában jobbnak, mint bármelyik másikat a gépemen fent lévő 6 db közül.

Közösségbarátabb funkciók?
Ismétlem Te nem játékra használod a kliens(eke)t? Szociális hálónak szerintem ott a Facebook/telefon/email/papírra írt levél/kocsma/stadionok tömkelege és még sorolhatnám. Attól, hogy csevegni lehet a haverokkal egy kliensben, meg mutogatni, mit értél el, egyáltalán nem lesz jobb a Steam. Sem az Epic se lesz rosszabb.
Nem mellesleg én nem másnak játszok, nem azért indítok el egy játékot, hogy büszkélkedjek másoknak, magamat fényezzem, hanem hogy kikapcsolódjak, a heti/napi meló monotonitásából kilépjek. Ha neked a közösségépítéshez kell, hát hajrá. De ettől még egyik kliens sem rosszabb, mint a másik.
0
0
0
0
kovb677 avatar
@Shadow9: Nálam ubiszaft kliens gyorsabban tölt mint a steam. Steam is gyorsan szedi de érdekes hogy ubisoft mennyire letisztult. Akkor rockstar launcher és ea launcher sem rossz mindegyik stabil a maga nemében
0
0
0
0
dvxx avatar
@Shadow9: fentebb linkeltem, miket adott a steam ingyen. nem egy nagy cuccok, de egynémelyikkel el lehet 1x-1x fanolni. talán te is találsz köztük kedvedre valót. :)

btw, abban izaga van kismadar-nak, hogy a steam jóval népszerűbb (és jobb is), mint az epic, így nem igazán van rászorulva, hogy ingyen gameket osztogasson. számomora is szimpatikusabb, de ez az én szubjektív véleményem
0
0
0
0
Shadow9 avatar
@dvxx: Minimum 634 lehetőség közül tudok válogatni, a sokkal régebbi, nem klienshez kapcsoltakat nem is említve, abból is van egy rakással. Nem szorulok rá a Leet által felsoroltakra, amúgy sem tartom valami színvonalasnak az oldalt.

A népszerűség egyik klienst sem teszi jobbá vagy rosszabbá a másiknál.
0
0
0
0
shadowcastle avatar
@Shadow9: Amúgy ne hagyd ki a Remnantot vagy a Controlt, a Rage 2-ről nem is beszélve😁 Epic ide vagy Steam oda, mindkettőnek meg van a maga előnye és hátránya. Abban teljesen igazad van, hogy a Steam elkurvult pl, mivel manapság nem halmoznak el jó játékokkal, mint régebben, ellenben az Epic igen. Viszont Epicen nem találsz igazi klasszikusokat, mint mondjuk a The Elder Scrolls sorozat vagy az Imperium Galactica. Ellenben Steamen soha nem veszek meg semmit, inkább valamelyik külföldi áruházba veszem meg a Steames kódot jóval olcsóbban😅 de mivel, hogy én magam is hörcsög vagyok, nálam is elfér mind a két áruház a gépen😀
0
0
0
0
Shadow9 avatar
@shadowcastle: Az általad említettek úgy emléxem, nem az elmúlt egy év ajándékai. Csak azokat soroltam fel, abból se mindet.

6 klienst használok. Ha klasszikusokra vágyok, akkor vagy GOG vagy előveszem azokat a CD-ket, amikhez még nem kellett kliens: az első két DOOM, Hexen... ehh, minek soroljam, számolatlan klasszikus van a birtokomban. A másik hozzászólásban említett 634-en felül.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció