Ingyenesen beszerezhető a Dishonored: Definitive Edition

2022. December 29. | hír | 33 hozzászólás

Ingyen szerezhetitek be a Dishonored: Definitive Edition és az Eximius: Seize the Frontline játékokat az Epic Games Store-ból január 5-éig.

Itt találjátok:
• Dishonored: Definitive Edition
• Eximius: Seize the Frontline

Dishonored
Dishonored
Dishonored
Megjelenés: 2012. October 09. (PC)
Műfaj: Akció, Lopakodó, First person
Fejlesztő: Arkane Studios
Hozzászólások: 31
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
joshsword avatar
Szia!
DISHONORED - DEFINITIVE EDITION gépi magyaritas:

https://mega.nz/file/TrZhCL6B#z2XwI2CqU1URVzXs3I6h28d_mA_ExHnMWkFvoTpDBko
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
iden nagyon gyenge volt az epic a free gamek teren remeltem, hogy ha nem is tobbet de legalabb egy nagy AAA gamet kidobnak karacsony alkalmabol, de csalodnom kellett , de nem panaszkodhatunk, mert amiota ok vannak azota sok jo gamet be lehetett zsebelni es ingyen .
1
3
0
1
💬 8
kismadar avatar
@NemAzaSrac: Mert a Death Standing szerinted mi? 😆 Sok helyen olvastam ilyen jellegű kommenteket, és nem értem az emberek mit gondolnak, talán majd idei 50-60 eurós játékokat adnak ingyen? Ők ilyenkor fizetnek ám ezekért a játékokért, nem ám csak úgy megy hogy gondolnak egyet és a storeból csak úgy hasra csapva új játékokat adnak ingyen minden nap. 😆 Így is már az első ingyen adott játék óta elég veszteséges nekik ezeket a játékokat adni, szóval örüljünk neki, hogy még megtartották a jó szokásukat, és adnak egyáltalán valamit. Khm... khmmm... Steamről, Originről, és Uplayről mit is kaptunk az ünnepek alatt? Na ugye!
2
0
0
0
NemAzaSrac avatar
@kismadar: Ismet el mondom szamomra az egy nagyon atlagos game sot egy ido utan mar unalmas is de nagyon, volt annal jobb is hidd el, altalaban mindenki azt dobalja kifele ami nem kell vagy nem annyira jo, es ezzel mindenki igy van, ahogy te is, es nem kell oket sajnalni hidd el hogy ha mindez nem erne meg nekik nem folyamadtak volna ehhez a free osztogatasokhoz, ne allits olyat amit nem tudsz hisz nem vagy ott senkit nem ismersz onnan, nem dolgozol ott , hireket meg irok en is neked ha annyira akarsz olvasni a neten oda meg lehet irni amit csak akarsz es hulye az aki mindent el hisz, de ettol fuggetlenul tisztelem oket a sok free game miatt, mert sokan masok nem tudnak minden gamet meg venni, es igy altaluk van esely beszerezni nagy cimeket is neha, roviden ennyi es ez az en velemenyem .
0
3
0
0
kismadar avatar
@NemAzaSrac:
ne allits olyat amit nem tudsz hisz nem vagy ott senkit nem ismersz onnan, nem dolgozol ott

Mert te aztán mindent tudsz, ilyen okos kommentek alapján ezt feltételezem. Gondolom az üzletpolitikához nulla fogalmad van, "33 éves" létedre ez azért elég vicces. Szerinted akkor minden fejlesztő, és kiadó felett állnak, és nulla tőkéből állnak ilyen "ingyenes játékokat" kérlek mesélj még! 😁 Ha olyan nagy hírolvasó vagy rákellett volna már jönnöd rég, hogy igenis veszteséges ez az üzletpolitika, amit az epic csinál, és jó darabig nem is lesz jövedelmező! Ha nem hiszel nekem, akkor kicsit nézz körül a neten mielőtt bármit is kommentelsz, mert igen tanulságos tud lenni... 😆
1
0
0
0
NemAzaSrac avatar
@kismadar: En nem megyek bele felesleges vitaba nekem nincs erre idom, hidj amit akarsz es olvasd azt a sok hulyeseget a neten ugyis ra ersz, ha szeretned tudni a TV-nel dolgozom boven es joval tobbet tudok mint te valaha is fogsz tudni az eletbe, es ezt nem bantasnak mondom szimplan le irom az oszinte igazsagot, aztan majd valamikor ertesulni fogsz te is pontosabban bizonyos hirekrol , ami tenyleg talan meg a hasznodra is fog vallni, de annyit tisztelek benned hogy normalisan valaszolsz . ( orultem ) kivanok boldog ujevet, legyen neked is szerencses eved Udvozlettel NemAzaSrac ! ✅😉🎉⭐️
1
2
0
0
no avatar
@NemAzaSrac:
ha szeretned tudni a TV-nel dolgozom
Részvétem.
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
@Han-Tyumi: Nem a legjobb melo, en sem ide vagytam jonni de ezt dobta a gep, na mind1 nem szamit, boldog uj evet meg egyszer aztan remelem az epic tartja magat meg sok evig hogy ingyen osztogassa a jatekokat, sok embernek segit ezzel akik nem tudnak minden gamet meg venni . hello ;)
0
0
0
0
Zsoltiv0 avatar
@NemAzaSrac: Death Stranding
0
0
0
1
NemAzaSrac avatar
@Zsoltiv0: En nem mondanam olyan nagy cimnek, en egy jo indulattal is egy atlagos game-nek mondanam, mindenki tudja ahogy te is hogy van nala annal sokkal jobb is joval jobb , miert nem adtak a jatekosoknak peldaul a Days Gone-t mindenki sokkal jobban orult volna neki, ezt kar is tagadni, az idei nagyon gyenge volt, de tiszteletem az ovek a sok free game-nek .
0
0
0
0
pcboy avatar
valami infó a játékról? valóban jó mnit ahogy anno beharangozták? érdemes beszerezni?
0
1
0
0
💬 2
Takashi avatar
@pcboy: Még ha pénzt kérnének érte érteném a kérdést, de több idő volt leírni ezt, mint megvenni a játékot. Ne félj bezsákolni egy ingyen játékot, ha nem felel meg az elvárásaidnak, akkor sem vesztettél semmit.
2
0
0
0
joshsword avatar
@pcboy: Nálam a top 10-ben van ez a játék. Lopakodós játék...hasonló: Thief, Styx,
0
0
1
0
no avatar
Nem volt valami nagy dobás ez az év végi dolog.
Egyedül a Death Strandinget húztam be.
Bár nem hiába nem vettem meg eddig.
Persze, örüljünk azért az ingyenes dolgoknak is. De inkább örülnék ha év közben nem lenne, vagy mondjuk csak havi egy ingyen játék,ilyenkor meg tényleg minden nap lenne valami nagy dolog.
0
0
0
1
💬 1
pcboy avatar
@hikadam: Értelek. Eddig is bezsákoltam a klassz játékokat mint gta5 vagy fallout 3 csak ezt nem ismerem.
0
0
0
0
Fishman avatar
Köszi az infót, elraktam őket :)
0
0
0
0
jani891214 avatar
Van hozzá magyar felirat?
0
0
0
0
💬 2
joshsword avatar
@jani891214: próbáld ki ezt:
https://www62.zippyshare.com/v/6Sgl5Iqa/file.html

ide csomagold ki:
Dishonoredgame/localization

Ez az én játékomból a gyári fordítás becsomagolva. Remélem segítettem.
0
0
0
0
TikoTime avatar
Azt reméltem, a második részt adják, az is 2016-os.
1
0
0
0
💬 10
Xsite avatar
@TikoTime: Tegnap láttam valaki írta, hogy ma lehet a Dishonored 2-t kapjuk, már akkor tudtam, hogy az Epic nem lesz annyira nagylelkű. Vagy olyan játékot adnak, amit senki nem vesz már, vagy amiben annyi DLC van, hogy anélkül értelmetlen játszani, szóval mindenképp kell költs rá, ha élvezni is akarod. :D
0
0
0
0
enslaved avatar
@Xsite: Szerintem meg nem arra kell várni, hogy jöjjenek az ingyen játékok. Aki szerette ezeket a játékokat (ahogyan én is), már régen megvette mindet és végig is játszotta.
2
2
0
0
kovb677 avatar
@enslaved: Jó az te vagy de nem mindenki tudta megvenni. :D Amúgy RDR2-t adhatnák ingyen megint, annak örülnék mert az tényleg egy jó játék.
0
2
0
0
kmetovics avatar
@kovb677: Túl nagy elvárásaid vannak 🙄
0
1
0
0
kovb677 avatar
@kmetovics: Lehetséges... utóbbi felhozatal nem volt valami nagy durranás
0
0
0
0
Xsite avatar
@enslaved: Nyilván ami kell, azt meg is veszem, itt egy hozzászólásra válaszoltam, hogy az Epictől nem kell csúcsszuper ingyen játékokat várni. :D
0
0
0
0
no avatar
@TikoTime: Azt a Prime Gaming-en találod meg.
0
0
0
0
enslaved avatar
@TikoTime: A steamen jelenleg mindössze 6 euró a 2. része.
0
0
0
0
TikoTime avatar
@enslaved: Oké, értem én, csak tavaly Tomb Raider trilógiát adtak, most meg egy 10 éves játékot, amit már mindenki végigjátszott legalább 2x. A SoTR tavaly még csak 3 éves volt. A lényeg, hogy nagyobb ajándékra számítottam.
0
0
0
0
enslaved avatar
@TikoTime: 6 euróért egy játék ajándék szerintem. Az ajándék meg ajándék, nem kötelező adni. Szerintem a Tomb Raider trilógiát is már régen végig vittük a legtöbben amikor ajándékba adták.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció