Ingyenesen beszerezhető a Cities: Skylines

2020. December 17. | hír | 21 hozzászólás

Huszonnégy órán keresztül ingyen szerezhetitek be a Cities: Skylines városépítő játékot az Epic Games Store-ból.

Itt találjátok:

• Cities: Skylines

Cities: Skylines
Cities: Skylines
Cities: Skylines
Megjelenés: 2015. March 10. (PC)
Műfaj: Szimuláció, Stratégia, Városépítő
Fejlesztő: Colossal Order
Hozzászólások: 20
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
Superman79 avatar
Akkor jó deal volt. 😆
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
Köszi az infót, könyvtárhoz is adtam. 😀
0
0
0
0
hekli96 avatar
A legjobb játék a piacon de inkább vegye meg steamen akit érdekel. Nem haterkedés csak szimplán a workshop nélkül közelsem adja vissza azt az élményt a játék, megszámlálhatatlan olyan mod és toolset van hozzá ami "kötelező" mindenkinek aki egy kicsit is el akar mélyedni a játékban. (Eleve a fejlesztők is teljes mértékben támogatják a moddereket)

Ha csak bohóckodni akarsz szerezd be epicen, de ha várost akarsz építeni akkor steam. 😉
0
0
0
0
💬 5
Koala007 avatar
@hekli96: Ilyenért itt leszedik a fejed... Elêg nagy a bátorságod barátom
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@hekli96: +1,teljes mértékben igazad van. Nekem is steamen van meg és kb 150 mod, asset, stb van hozzá letöltve mert úgy az igazai. El se tudom képzelni hogy pl traffic manager féle modok nélkül mit kezdenék 😀
0
0
0
0
no avatar
@hekli96: Nem furcsa hogy külső mod kell hogy játszható legyen egy játék? A készítők adják ki sorban az n+1-dik fizetős dlc-t, de mégis workshop mod kell hogy játszható legyen....
0
0
0
0
hekli96 avatar
@Palanova: Játszható, de modderek adnak mélységet neki, pl amit Warlord is említett a teaffic manager, a játék megoldja magának a közlekedési szabályokat de ha te csinálod sokkal jobb lesz a közlekedés, én még nem láttam metropolisz méretű várost működő közlekedéssel modok nélkül. (Melesleg ezt elérni 30+óra egyetlen városban szóval ha nem érdekel komolyabban a játék ez úgyse okoz majd gondot)

Ezt úgy kell elképzelni, hogy a fejlesztők elkészítik nagyvonalakban a dolgokat, mint a játékmehanika elemeket és úgymond automatizálják a működést hogy a "casual' réteg eltudjon vele bohóckodni de eleve úgy csinálják, hogy a gyárilag autómata funkciók könnyen hozzáférhetőek legyenek és kiegészíthetők extra funkciókkal, részletes beállítási lehetőségekkel. Így aki csak szórakozni akar kicsit a város építgetéssel nem riad el a végeláthatatlan menüktől és, hogy minden apró részeletet magának kell beállítani, ha meg valaki el akar benne mélyedni az kiválaszthatja mely funkciókat akarja maga beállítani és miket hagy autómatán.

A másik meg a vizuális dolgok megszámlálhatatlan modell van a workshopban. (A játékban alapból benne van a modell és a térkép készítő) Az alap játékban van 1 korház, 1 rendőrség, 2 iskola/szint stb ez egy kicsit egysíkuvá teszi a várost egy bizonyos méret után.
0
0
0
0
no avatar
@hekli96: Megvan nekem is a Cities még steamen bezsákoltam kb 1-2 éve de nem kezdem neki komolyabban, talán ha 10 órám van benne, ám régebben a sim city 3000-el rengeteget építgettem tehát tisztában vagyok vele hogy nem 2 óra egy város felépítése.

Én arra próbáltam rávilágítani, hogy a sok kieg helyett talán az általad felvázoltakat kellene rendbe tenni, mert ahogy írtad hatalmas város építhető de alapból nem fog működni...ez olyan wtf nekem. Oldják meg a játékosok ezt a problémát, mert ők el vannak foglalva a következő csillámf*szpóni kieg kalapálásával.
0
0
0
0
Edven avatar
Illetve van hozzá még 3 DLC ingyen:
[LINK]
[LINK]
[LINK]
0
0
0
0
no avatar
és jött egy 3000Ft-os kupon is.
0
0
0
0
no avatar
Ha nem menne, mert lehal a szerver, akkor próbáljátok meg inkognitó módban, nekem úgy simán ment!
0
0
0
0
NekkOofical avatar
Még jó h a dynflight volt bejelentve 😀
0
0
0
0
💬 5
MoonW avatar
@NekkOofical: Az álhír volt.
0
0
0
0
nagyk487 avatar
@MoonW: elég szomorú hogy az volt :/
0
0
0
0
MoonW avatar
@nagyk487: Még benne lehet, minden nap új játék lesz és még 14 nap van hátra.
0
0
0
0
Sidexixs avatar
@NekkOofical: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Sidexixs: Hát ja, főleg úgy hogy 3-nak a neve el is volt írva, és több közülük meg se vásárolható az epicen 😀
0
0
0
0
no avatar
@Warlordcommander: Az nem jelent semmit hogy most nincs rajta. Nem egy game esetében a free volt az első alkalom hogy megjelent a kínálatukban.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció