Ingyenes klasszikus Fallout részeket kapnak a Fallout 76 játékosai

Szerző: xoki | 2018. December 25. | hír | 7 hozzászólás

A Bethesda bejelentette, hogy az ünnepek alkalmából mindenki, aki 2018 folyamán belépett a Fallout 76-ba, teljesen ingyen megkapja a Fallout, Fallout 2 és a Fallout Tactics: Brotherhood of Steel játékokat.

Az ingyenes Fallout Classic Collectiont tehát mindenki beszerezheti, aki játszott a Fallout 76-tal. Az ajánlat az Xbox One, PS4 és PC játékosok számára egyaránt érvényes. Az ingyenes játékokat január folyamán tudjátok majd beszerezni, és valószínűleg csak a Bethesda saját platformján lesznek játszhatók, nem a Steamen.

A Fallout Classic Collection eredetileg a Fallout 76 előrendelői bónuszai közé tartozott. Ha szeretitek a klasszikus RPG-ket, akkor mindenképpen érdemes kipróbálni őket, ha eddig esetleg kimaradtak volna.

Fallout 76
Fallout 76
Fallout 76
Megjelenés: 2018. November 14. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Bethesda Game Studios
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kelori avatar
Parádés ez az egész sztori. Az Activision legalább már a fejlesztés alatt tudta hogy az infinite warfare akkora szánalmas hulladék lesz hogy muszály mellé dobni egy mw1 remastert is. Persze azt is plusz pénzért de ettől most tekintsünk el.

A Bethesda ezzel szemben úgy tűnik mint ha nem is tudta volna hogy mekkora trágya játékot próbál eladni, és csak most utólag próbálja valahogy szépíteni a helyzetet. Kár hogy hiába. Igényes játékot kéne kiadni nem ilyen határidőre összetákolt, pénz által motivált lélektelen fost.
0
0
0
0
💬 1
bitpork avatar
@Kelori: A fallout világa maga nem battleroyal kompatibilis. Ennyi. Csak a sok majom jött h namostmajdjólbelenyúlunkatutiba. Hát , jelentem, sikerült - csak meleg, büdös és barna tuti lett.
0
0
0
0
KalmarErik avatar
Aztán többet adsz ki ezzel, mintha most akciósan megvennéd a szériát a New Vegas-ig.
0
0
0
0
Gomi87 avatar
na enyire nem megy a game ? 😀 😀
0
0
0
0
bitpork avatar
Dejó! Nekem még eredeti cd-ken is megvan 😜
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció